سعید ابراهیمی
وکالت فروش خودرو
سلام. خودروی صفر بصورت وکالتی فروختم و تمام پول را دریافت کردم. خریدار بصورت لیزینگ خودرو را به کسی دیگه فروخته و ازم میخواد که وکالت را بنام خریدار جدید بزنم و بخاطر لیزینگ این دو بند را در وکالت اضافه کنم:
1- جهت مراجعه به تمام شرکت های لیزینگ و گرفتن چک و حواله و تسهیلات
2- وصول چک و گرفتن حواله دریافتی
این دو بند بعدا برای من مشکل ساز نمیشه؟ و خریدار پلاک من را فک میکنه؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
نسرین ارزانی
الحاق به سند قولنامه بعد از امضاء
با سلام واحترام ؛ بنده شهر ستانی هستم در سفر مشهد یک واحد آپارتمان خودم را فروختم و پول پرداخت و آپارتمان تحویل داده شد؛ بعد از مراجعه منبه شهرستان ؛ مدیر املاکی بدون اطلاع من در قولنامه خریدار یک جمله در خصوص تعهدات خارج از توافق ما به نعع خربدار الحاق نموده که به ضرر بنده است .
سوال : آیا این اقدام مدیر املاکی و خریدار جعل محسوب میشود و آیا می توانماز آنانبابت جعل و استفاده از سند مجعول شکایت نمایم.
با تشکر
رضا رنجبر
ابطال سند رسمی و الزام ب تنظیم سند
باسلام
بنده با فرد دیگری در بنگاه املاک یه واحد آپارتمان رو بصورت مشاعی هرکدام 3دانگ از صاحب ملک خریداری کردیم.هنگام خرید، ملک مورد نظر سند تک برگ نداشت.بنده بعداز چندماه سندتک برگ منزل را بصورت 6دانگ بنام خودم گرفتم..نفر دوم الان شکایت ابطال سند رسمی و الزام به تنظیم سند کردند.
میخواستم ببینم امکان داره بنده اظهار نامه مبنی بر قصدفروش سهم خودم برای نفر دیگر بفرستم و قبل از اینکه اون بتونه رای تنظیم سند یا ابطال سند رو بگیره ،بنده سهم خودمو بفروشم به دیگری ؟
فرهاد صمدی
اعتبار متمم دستی برای کد رهگیری
من یه زمینی رو از اقای «ب» با کد رهگیری خریدم که ایشون هم اون زمین رو از آقای «الف» با کدرهگیری خریده بود. زمان معامله هم متن قراردادشون رو خوندم و هیچ شرط فسخی توش نوشته نشده بود. الان آقای «الف» یه متمم دستی بدون کد رهگیری به تاریخ فردای روز معاملشون رو کرده که شرط فسخ داشته و الان معاملشون رو فسخ کردن و رفته زمین منو فروخته.
سوالم اینه که ایا اون متممی که دستی نوشته شده ولی اصل معاملشون دارای کد رهگیری هست(که به من هم فقط همون