وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

محمد یوسفی

5 سال پیش

پرداخت حقوق قرارداد ۳ ماهه

سلام من قرارداد سه ماه داشتم بعد بخاطر مسائلی منو اخراج کردن میخواستم بدونم کارفرما موظف هست حقوق سه ماه قرارداد رو به من پرداخت کنه؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

زهرا بیات

5 سال پیش

سلام

در صورتی که اخراج شما غیرقانونی باشد ( عدم تخلف توسط شما) می توانید با مراجعه به اداره کار درخواست بازگشت به کار دهید. پس از قبول بازگشت به کار توسط هیئت تشخیص، در صورتی که کارفرما تمایلی به بازگشت شما نداشته باشد یا شما تمایلی به بازگشت نداشته باشید بایستی معادل 45 روز حقوق به شما سنوات داده و از تاریخ اخراج حقوق شما را پرداخت نماید. البته این امر مشروط بر این است که ظرف سی روز از اخراج به اداره کار مراجعه نمایید.


با احترام

تیم حقوقی وینداد

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

مهسا عسگری

8 ماه پیش

ترک کار

سلام من داخل شرکتی کار میکردم بیمه برام رد شده اما قرارداد امضا نکردم روز قبل از کارم به کارفرما به صورت غیر حضوری اعلام کردم که استعفا دادم و از فردا نرفتم میخواستم بدونم کارفرما امکان شکایت از بنده رو داره ؟یا باید جریمه پرداخت کنم؟

پروفایل کاربر

سهیلا قادری

2 سال پیش

شرایط تمدید خودکار قرارداد

سلام، قرارداد کاری من در روز ۳۱ام به پایان میرسد. میخواستم بدونم در صورتی که پس از پایان قرارداد، در شرکت حاضر شوم، آیا قرارداد به‌صورت ضمنی تمدید شده است؟

پروفایل کاربر

پریسا پروینی

5 سال پیش

نحوه عقد قرارداد کار بدون دریافت بیمه

با سلام

من کارگاهی دارم که ثبت حقوقی نشده و به همین دلیل نمیتونم برای کارمندم بیمه رد کنم. باهاش توافق کردم و مبلغ بیمه رو نقدی از من دریافت میکنه که اگر خواست بیمه خوداشتغالی رد کنه برای خودش. میخواستم بدونم چه نوع قراردادی باید با ایشون امضا کنم که در آینده نتونن شکایت و مطالبه ای از من داشته باشن؟ اینطور که تحقیق کردم حتی در صورتی که تعهد محضری هم بدهد که بیمه نمیخواهد، باز هم امکان شکایت دارد.