پروفایل کاربر

اقای سوارانی

پرونده مالیاتی مربوط به فروش در دیجی کالا

سلام
در دیجی کالا به عنوان فروشنده شروع به اجناس خود نموده ام. می خواستم بدونم باید پروده مالیاتی باید تکشیل بدهم؟ و اینکه چقدر مالیات حساب می شود. به مدت 4 ماه هست فعالیت انجام می دهم

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (3)

کارشناس حقوقی وینداد

7 سال پیش

با سلام:

در پاسخ به سوال مطروحه لازم به ذکر است جهت پیگیری امور مالیاتی خود باید به اداره مالیات محل کسب خود مراجعه و از آن اداره استعلام بدهی مالیاتی و همچنین صورت وضعیت عملکرد خود را درخواست نمایید.

با احترام؛

تیم حقوقی وینداد.

اقای سوارانی

7 سال پیش

برای پیگری امور مربوط به مالیات الان من چه کارهایی باید انجام بدم؟ 

کارشناس حقوقی وینداد

7 سال پیش

با سلام:

در پاسخ به سوال مطروحه لازم به ذکر است در قرارداد تامین کنندگی سایت های مارکت پلیس مشابه سایتی که شما اسم بردید تعهد درج می گردد که فاکتور فروش به نام فروشنده تنظیم می گردد و از جهتی وکالت از فروشنده گرفته میشود جهت تشکیل پرونده مالیاتی به نام فروشنده.

این گونه سایته ها فاکتورهای شما را به عنوان فروشنده به اداره مالیات ارائه می نماید و قاعدتاً بر اساس میزان فروش برای شما مالیات محاسبه خواهد گردید.

با احترام؛

تیم حقوقی وینداد.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

محمد قربانی

ارزش افزوده

سلام وقت بخیر من یک کسب و کار اینترنتی به صورت واسطه دارم (مارکت پلیس) من در زمان خرید یک فاکتور واسط ایجاد میکنم برای خریدار که چه فروشنده ای کالا رو فروخته ایا کسب و کار من باید ارزش افروده کالا هارو پرداخت کنه یا فروشنده اصلی ؟

پروفایل کاربر

بهار منیفی

نیاز دارم هر چه سریعتر جواب سوالمو بدونم، ممنون

با سلام و روز بخیر

امکانش هست بهم بگید، پیمانکاری برج یازی جز کدوم دسته های پیمانکاری قرار میگیره و بیمه ش رو توضیح بدید؟


عمرانی یا غیر عمرانی؟

پروفایل کاربر

مهدی امیری

سوال در مورد مالیات

با سلام

بنده مدتی هست درآمد دلاری بصورت ارز مرز دارم و از طریق صرافی های ایرانی اقدام به نقد کردن و تبدیل به ريال میکنم.

سوال اینجاست که آیا مالیات بنده توسط صرافی پرداخت میشه و ایشان باید پرداخت کنند؟

با توجه به اینکه مدارک هویتی بنده در صرافی احراز شده، امکان دارد بعد از معاملات و با تسلیم مدارک بنده توسط صرافی به نهادهای مربوطه بنده ملزم به پرداخت مالیات های قبلی شوم؟