خانم بیگی
پيگیری بیمه و سنوات
سلام روز بخیر
بنده از آذر نودوهشت با یک مجموعه ی خصوصی قرارداد بستم تا شهریور مشغول به کار بودم.اما یک ماه آذرتادی ماه تعلیق قرارداد ازسوی کارفرما (به دلیل آماده نبودن مجموعه) داشتیم(بماند که خسارت تعلیق قرارداد راپرداخت نکردند) .سه ماه اسفند تا اردیبهشت ماه هم بخاطر کرونا مجموعه تعطیل بود.
درواقع شروع کار مجدد از خرداد ماه نودونه بوده ولی باوجود قرارداد کتبی و شفاهی کارفرما برای پرداخت بیمه.عیدی و سنوات بنده اقدام نکردند.
از خرداد تاشهریورماه بنده به صورت شیفت بندی (هفته ای دوروز) مشغول به فعالیت بودم ولی کارفرما چندروز پیش حدود دویست هزارتومن به حساب بنده واریز کردند به عنوان حق بیمه.
میخواستم بدونم اصلا همچین قانونی وجود داره که کارفرما مبلغی رو به عنوان بیمه روزانه به حساب کارمند واریزکنند یا باید بیمه کلی واریز میکردند؟!!!
لازم به ذکراست مااصلا همچین توافقی باهم نداشتیم!
اگر قانونی اقدام کنم میتونم حق خودم رو وصول کنم یا حق با کارفرماست؟؟!!!
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد
مهدیس محرمی
با سلام
طبق قانون کار، سنوات، مزایای پایان کار، حق سنوات و یا مزایای پایان خدمت، مبلغی معادل یک ماه آخرین حقوق دریافتی کارگران است که کارفرما باید به کارگران خود پرداخت کند. سنوات یا مزایای پایان کار، باید با خاتمه و یا فسخ قرارداد کار، به کارگر پرداخت شود.
از نظر قانون شخصی که مکلف به پرداخت حق بیمه است، کارفرما است و بیمه به صورت ماهانه پرداخت میشود نه به صورت روزانه. هم چنین در صورتی که کارفرما مبلغ پرداختی را در زمان تعیین شده پرداخت نکند، مشمول جریمه خواهد شد.
با احترام
تیم حقوقی وینداد
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
حسین حقیقی
اگر کارگری به کارفرمای خود مدیون باشد، آیا کارفرما می تواند از کل دستمزد وی مطالبات خود را وصول کند؟
بدون نام
شکایت برای بیمه
سلام من یه قرارداد یک ساله با کار فرمام داشتم الان تمون شده داخل قرارداد برای بیمه چیزی نوشته نشده من میتونم برای بیمه نشدنم شکایت کنم یا نه؟
مرید نیازی
تبصره ۲ بند ذ قانون ششم توسعه
تبصره 2 بند ذ ماده 87 ( خدمات به ایثارگران در قانون برنامه ششم توسعه)
احتراماً به استحضار می رساند ،با توجه به متن تبصره 2 بند ذ ماده 87 ( خدمات به ایثارگران در قانون برنامه ششم توسعه)
تبصره 2 بند ذ ماده 87 - والدين ، همسران و فرزندان شهدا و جانبازان و آزادگان و رزمندگان با حداقل شش ماه حضور در جبهه ، شاغل در كليه دستگاههاي مشمول ماده (2) قانون جامع خدمات رساني به ايثارگران و موسسات تابعه آنها و شركتهاي عمومي ، دولتي ، در صورت تنزل از پست سازماني بالاتر ، مشروط به عدم محكوميت آنها بر اساس آراء مراجع قضائي يا اداري به تنزل پست ، از كليه حقوق و مزاياي همان پست سازماني يا پست همطراز شغل و پست قبلي برخوردار مي شوند.
آیل فرزندان جانبازان بالای ۲۵٪ مشمول این طرح می سوند؟