پروفایل کاربر

محمد کرباسی

پیگیری قرارداد از سمت سامانه وینداد

سلام وقت بخیر

آیا سامانه وینداد به عنوان تنظیم کننده قرارداد، میتونه پیگیری کنه و حقوق هر کدوم از طرف های قرارداد رو بگیره؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

فاطمه حسینقلی‌لو

4 سال پیش

با سلام.

بله. میتوانید با تیم حقوقی وینداد در تماس باشید. همچنین درخواست خود را برای تنظیم دادخواست ثبت کنید. 

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

محمد صمدی

خیانت زن

سلام آیا میتوانم بابت خیانت زنم که در ۶ سال قبل کرده بود ودر دادگاه محکوم شد الان طلاقش بدم آیا اموال نصف میشود باتشکر

پروفایل کاربر

مسعود یادگار

اعسهر و حداقل پرداختی محکوم به

با سلام واحترام



من محکوم به پرداخت حدود یک میلیارد تومان دین شده ام در حالیکه همسرم توجه به شرایط فعلی  مهربه اش را  اجرا گذاشته و از همه لحاظ تحت فشار هستم ؛تنها منبع درآمدم حقوق فرهنگی بازنشسته ۱۴ میلیونی می باشد



سوال: در خصوص درخواست اعسار در پرداخت دین آیا دادگاه از من پیش پرداخت خواهد گرفت( درحالیکه هیچ پولی جز حقوق ماهانه ندارم که انهن هزبنه دو دخترم می شود  ) و نحوه قسط بندی با توجه به حقوقم چگونه‌است. 



ممنون از پاسخگویی شما

اطلاع خوانده

سلام وقت بخیر
اخیراً شکایتی مبنی بر تامین خواسته برای مبلغی داشته‌ام که اقدام قبل از ابلاغ بوده و حساب‌هایش را مسدود نموده‌ام
از فردی که شکایت کردم هیچ خبری نیست و واریز‌های متعددی نیز به حسابش داشته است
بعد از گذشت حدود 8 روز مجدد شکایتی مبنی بر مطالبه وجه و تاخیر انجام دادم و حدود دو روز از آن گذشته است و باز هم خبری نیست به نظر شما باید به فرد اطلاع بدم یا همان مسیر قانونی را طی کنم؟؟
لازم به ذکر است که فرد در ایران ساکن نیست (ترکیه است ) وجهی که بابت آن شکایت کردم مربوط به سال 1402 است که ادعا می‌کرد ندارد برای پرداخت.
نظر شما چیست