پروفایل کاربر

محمد کرباسی

پیگیری قرارداد از سمت سامانه وینداد

سلام وقت بخیر

آیا سامانه وینداد به عنوان تنظیم کننده قرارداد، میتونه پیگیری کنه و حقوق هر کدوم از طرف های قرارداد رو بگیره؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

فاطمه حسینقلی‌لو

2 سال پیش

با سلام.

بله. میتوانید با تیم حقوقی وینداد در تماس باشید. همچنین درخواست خود را برای تنظیم دادخواست ثبت کنید. 

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

رامین فرحزاد

رسیدگی به جرایم غیرقابل گذشت با تعدد شکات

سلام اگر جرم غیرقابل گذشت مثل کلاهبرداری وتحصیل مال نامشروع ۲۰شاکی داشته باشه وشاکی ها نباشن وکلا شکایت نکرده باشن وجرم توسط دادستان ودادگاه کشف بشه ویا مجرم خودشو معرفی کنه وبگه ۲۰شاکی دارم ۱_دادسرا ودادگاه نسبت به ۲۰ شاکی یکجا رسیدگی میکنه ومنع تعقیب یا محکومیت صادر میکنه بسته به دلایل؟۲_ پس از رسیدگی ۲۰شکات دیگه نمیتونن درخصوص کلاهبرداری وتحصیل مال نامشروع از مجرم از کیفری شکایت کنن ویا زندانیش کنن شامل امر مختومه میشه؟ممنونم.

پروفایل کاربر

پرویز الیاسی

ملک مشاعی

سلام و احترام
چهار نفر مشترکاً صاحب یک واحد کاری مشاع هستند، یک نفر صاحب سه دانگ و بقیه هر نفر صاحب یک دانگ هستند. راهنمایی بفرمایید هزینه این محل از قبیل منشی مشترک، نظافتچی، آبگرمکن مشترک و . . . چگونه حساب میشود. آیا این هزینه ها به صورت مساوی بین همه تقسیم میشود یا به دانگ مالکیت تقسیم میشود.

پروفایل کاربر

محمود توکل زاده

اختلاف وراث

با سلام و عرض ادب.

پدر بنده سال گذشته فوت نمونده اند. ایشان در یکی از اموال خود که شامل یک مغازه و گاراژ میباشد با یکی از برادرانم صلح نموده اند و سه دانگ کل این ملک به همراه نصف سرمایه داخل آن را طی یک صلحنامه به ایشان واگذار کرده اند. ایشان در وصیت نامه خود ذکر نموده اند که حساب دفتری و اختیار امو مالی سرمایه خود را(نه اختیار خود سرمایه) به برادرم داده اند تا ایشان مخارچ مربوط به خمس و ذکات و مواردی از این قبیل را پرداخت کنند ولی عنوان نکرده اند که سهم سرمایه خود را نیز به ایشان واگذار کرده اند.

حال ایشان با استناد به این بند وصیت نامه ادعا دارند که چون پدر بنده امور مربوط به خمس و ذکات و سایر امور مالی و دفتری را به ایشان محول کرده اند پس در این صورت کسی که خمس مال خود را پرداخت نکند و آن را به عهده کسی دیگر بگذارد پس خود آن مال نیز متعلق به او نیست و از تقسیم سرمایه ذکر شده بین وراث سرباز میزنند. به نظر شما آیا ادعای ایشان درست است یا سرمایه نیز باید همانند ملک به مطابق قانون بین وراث تقسیم شود؟

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب‌سایت متعلق به وینداد (عدل آفرینان وینا دادگر نوین) می‌باشد