مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

سید محمد حسینی

5 سال پیش

پیگیری قرارداد

سلام

وقت بخیر

من با یک برنامه نویس برای انجام پروژه برنامه نویسی قرارداد داشتم و ایشون علاوه بر عدم تحویل پروژه، تحت هیچ شرایطی پاسخگو نیستند. الان مدت زمان قرارداد تموم شده و ایشون چیزی تحویل ندادن و باعث شدن خسارات مادی به بنده وارد بشه.

میخواستم ببینم از کدام مرجع قانونی میتونم قرارداد رو پیگیری کنم؟

باتشکر

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

زهرا بیات

5 سال پیش

سلام

پیگیری مطالبات شما با توجه به بندهای پیش بینی شده در قرارداد امکان پذیر است. در صورت پیش بینی وجه التزام در قرارداد، می توانید علاوه بر مطالبه ی وجه التزام مذکور فسخ قرارداد یا الزام به انجام تعهد را مطالبه نمایید. پیشنهاد پیگیری و انجام هر اقدامی مستلزم مطالعه ی قرارداد شما است.


با احترام

تیم حقوقی وینداد

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

بدون نام

6 سال پیش

شکایت برای بیمه

سلام من یه قرارداد یک ساله با کار فرمام داشتم الان تمون شده داخل قرارداد برای بیمه چیزی نوشته نشده من میتونم برای بیمه نشدنم شکایت کنم یا نه؟

پروفایل کاربر

کاربر

6 سال پیش

مشکل حقوقی در دوره کارآموزی

سلام. بنده در شرکتی با شرط دوماه کار به عنوان کارآموز مشغول به کار بودم. در پایان ماه اول مدیر عامل شرکت به من اطلاع داد که من پذیرفته شده ام و آماده بستن قرداد با من است. من به دلیل آزاد نشدن مدرک دانشگاهیم قرداد نبستم و اطلاع دادم که بعد از آزاد شدن مدرک قرداد می بندم (در ابتدا کار نیز این مورد را به مدیر عامل اطلاع دادم)
اکنون بعد از گذشت دوماه دیگر مایل به ادامه کار در این شرکت نیستم. مدیر عامل با تصمیم من شدیدا مخالفت کرده ایشان مرا تهدید کرده که به خاطر دو پروژه نیمه تمام(80 درصد آن ها تمام شده) و به خاطر تقاضایم برای آزاد سازی مدرک از طریق کاریابی از من شکایت میکند.
میخواستم پرسم چقدر شکایت های ایشان مبنای قانونی دارد و قابل پیگیری است؟
لازم به ذکر است که بنده غیر برگه عدک افشای اطلاعات و سفته قردادی با این شرکت نبسته ام.

پروفایل کاربر

علی حسینی

3 سال پیش

قرارداد کار کمتر از حداقل حقوق

آیا من میتونم کمتر از حداقل حقوق سال ۱۴۰۱ با کارمندانم قرارداد ببندم؟