مهسا بابایی
چک
سلام
دریافت چک بدون تاریخ بابت ضمانت و قید این چک در قرارداد ، آیا نیاز هست که در قرارداد ذکر شود که چک بدون تاریخ است و هنگام بروز مشکل از طریق چک اقدام خواهد شد؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (5)
کارشناس حقوقی وینداد
با سلام:
در پاسخ به سوال مطروحه چنان چه امضاء در زمانی انجام پذیرد که وکالتنامه دارای اعتبار می باشد و موکل، وکیل را عزل ننموده است چک بصورت صحیح صادر گردیده و داری اعتبار می باشد البته در پایین امضاء تاریخ امضاء باید قید گردد.
همچنین از بانک صادر کننده چک استعلام گردد تا با این اعطای وکالت آیا یکی از طرفین می تواند بجای هر دو نفر امضاء نماید و یا این که نسخه ای از وکالتنامه و تفیض این اختیار باید به بانک تحویل داده شود تا امضاء چک مورد تایید بانک صادر کننده چک نیز باشد.
با احترام؛
تیم حقوقی وینداد.
مهسا بابایی
سلام مجدد
وقت بخیر
پیرو سوال قبل، چک دریافتی 2 امضاء هست و یکی از طرفین به دیگری وکالت داده تا اسناد تعهد اور و ... را به جای ایشان امضا نماید. و ضمنا این وکالت نامه بلاعزل نیست. با این تفاصیر و با توجه به اینکه هر دو امضای چک توسط 1نفر انجام شده در صورتی که چند سال بعد جهت وصول چک اقدام شود ، اگر در آن زمان این وکالت نامه معتبر نباشد آیا امکان وصول چک وجود دارد؟
پیشاپیش از راهنمایی شما تشکر میکنم
کارشناس حقوقی وینداد
با سلام:
در پاسخ به سوال مطروحه لازم به ذکر است که قاعدتاً چک ضمانت و حسن انجام کار بدون تاریخ صادر می گردد و این امر به معنای وکالت دادن به شخص دریافت کننده چک می باشد تا در صورت تخلف از تعهدات قراردادی تاریخ چک را خود تکمیل و اقدام به دریافت وجه چک نمایید و نیازی به ذکر بدون تاریخ بودن چک در قرارداد نمی باشد.
با احترام؛
تیم حقوقی وینداد
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
یعقوب رضایی
مطالبه وجه
با عرض سلام و ادب و خدا قوت
سال ۷۳ پدرم سرقفلی مغازه ای را که شخصی قبل از پدر از مالک خریده بود، خرید، بنجاق اصلی دست نویس بوده که در آن مالک به حق انتقال به غیر و تعیین اجاره بها بدون تعیین زمان اشاره کرده بود با چند تا شاهد(در شهرستان ما( از شهرهای آذربایجان غربی)روابط بین موجر و مستأجر اجرایی نیست) مالک در آن زمان فوت شده و وراث برای اخذ اجاره بها از پدر نیامدند،سال ۹۳سه دانگ سرقفلی را از پدرم خریدم و سال ۹۵پدرم سه دانگ دیگر را به شخصی دیگر فروخت،امسال قصد فروش سهم خود بصورت مشاعی به شریکم را داشتم، ابتدا اظهار نامه ای(دفتر خدمات قضایی) به وراث (۲۶ ورثه) ارسال کردم،که فقط دو تن از وراث که در شهر خودمون هستند میشناسم،بقیه رو نه، که آدرس ما بقی را از آنان گرفتم(با عنوان قصد فروش سهم خود را دارم و بدوٱ به شما اعلام میکنم) بعد از گذشت دو ماه از ارسال اظهار نامه جوابی نیامد(یا در محل حاضر نبودند یا به فامیل وارث ابلاغ شد یا آدرس اشتباه بود... بجز دو سه نفر که ثبت ثنا داشتند) سرانجام با شریکم معامله کردیم، الان مبلغ ۲۵ میلیون تومان از مبلغ معامله نزد خریدار باقیست به شرط پرداخت حق مالکیت و رضایت که به عهده بنده ست تا از خریدار مطالبه کنم،(معامله ما در بنگاه املاک بصورت مبایعه نامه ۴ صفحه ایست) آیا میتوانم از طریق دادگستری با تنظیم دادخواست مبنی بر مجهول المکان بودن وراث ،اقدام کرده و حکمی بگیرم؟ یا راه حل بهتر مفید به فایده بدون اتلاف زمان و بی دردسر مد نظر شماست؟بهترین راه حل کدام است؟ با تشکر
حسین جوادی
مکان فعالیت شرکت سهامی خاص
سلام. مشخصات مکان فعالیت شرکت سهامی خاص باید چیا باشه؟ باید به نام اعضای سهامدار باشه؟ میشه استیجاری باشه؟ حتما باید کاربری اداری داشته باشه؟
یاسین بهادری
نوشتن قرارداد برای پرداخت های متوالی
من میخوام با شخصی، نوعی قرارداد مضاربه ببندم که طبق اون، ایشون با پول من سرمایه گذاری انجام بده و سود و زیان حاصله، به صورت 30 / 70 بین ایشون و من تقسیم بشه.
مسئله اینجاست که علاوه بر مبلغ اولیه ای که من پرداخت میکنم، ممکنه که درآینده بخوام سرمایه ای نزد ایشون دارم رو افزایش بدم. قرارداد چجوری باید نوشته بشه که مشخص باشه ممکنه من درآینده هم پول هایی رو به ایشون پرداخت کنم؟ اینکه صرفاً ایشون به من رسید دریافت مبلغ بده کافیه؟