مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

مهسا بابایی

چک

سلام
دریافت چک بدون تاریخ بابت ضمانت و قید این چک در قرارداد ، آیا نیاز هست که در قرارداد ذکر شود که چک بدون تاریخ است و هنگام بروز مشکل از طریق چک اقدام خواهد شد؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (5)

مهسا بابایی

6 سال پیش

ممنون از راهنمایی شما 

کارشناس حقوقی وینداد

6 سال پیش

با سلام:

در پاسخ به سوال مطروحه چنان چه امضاء در زمانی انجام پذیرد که وکالتنامه دارای اعتبار می باشد و موکل، وکیل را عزل ننموده است چک بصورت صحیح صادر گردیده و داری اعتبار می باشد البته در پایین امضاء تاریخ امضاء باید قید گردد.

همچنین از بانک صادر کننده چک استعلام گردد تا با این اعطای وکالت آیا یکی از طرفین می تواند بجای هر دو نفر امضاء نماید و یا این که نسخه ای از وکالتنامه و تفیض این اختیار باید به بانک تحویل داده شود تا امضاء چک مورد تایید بانک صادر کننده چک نیز باشد.

با احترام؛

تیم حقوقی وینداد.

مهسا بابایی

6 سال پیش

سلام مجدد

وقت بخیر

پیرو سوال قبل، چک دریافتی 2 امضاء هست و یکی از طرفین به دیگری وکالت داده تا اسناد تعهد اور و ... را به جای ایشان امضا نماید. و ضمنا این وکالت نامه بلاعزل نیست. با این تفاصیر و با توجه به اینکه هر دو امضای چک توسط 1نفر انجام شده در صورتی که چند سال بعد جهت وصول چک اقدام شود ، اگر در آن زمان این وکالت نامه معتبر نباشد آیا امکان وصول چک وجود دارد؟

پیشاپیش از راهنمایی شما تشکر میکنم

مهسا بابایی

6 سال پیش

سلام 

ممنون از پاسخ شما

کارشناس حقوقی وینداد

6 سال پیش

با سلام:

در پاسخ به سوال مطروحه لازم به ذکر است که قاعدتاً چک ضمانت و حسن انجام کار بدون تاریخ صادر می گردد و این امر به معنای وکالت دادن به شخص دریافت کننده چک می باشد تا در صورت تخلف از تعهدات قراردادی تاریخ چک را خود تکمیل و اقدام به دریافت وجه چک نمایید و نیازی به ذکر بدون تاریخ بودن چک در قرارداد نمی باشد.

با احترام؛

تیم حقوقی وینداد

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

محمد طهماسبی

مالیات بر ارث

با سلام و احترام
مرحوم پدرم مغازه‌ای داشت که چون قدیمی بود در سال ۱۳۸۸ مجوز تخریب مغازه و پروانه ساخت ۲ طبقه را گرفت.
تمکن مالی ایشان طوری بود که توانست فقط طبقه همکف را بسازد.

در مکالمات خانوادگیمان همیشه این مطرح بود که برای ۲ واحد بالای مغازه اجازه #ساخت
یک واحد برای من به عنوان تنها فرزند پسر خانواده
و یک برای واحد برای ۲ خواهرم باشد...

تا اینکه در سال ۱۳۹۹ من طبقه اول را #بدون تمدید پروانه و #عدم هماهنگی با شهرداری ساختم...


الان برای مالیات بر ارث؛ یکی از کارشناسان اداره مالیات گفت که چون سند و پروانه به نام مرحوم پدرم هست؛ باید برای هر ۲ واحد مالیات بر ارث پرداخت شود در صورتی که با استشهاد محلی؛ می‌توانم ثابت کنم که واحد را خودم ساختم...

ممنون میشم راهنمایی کنید.

پروفایل کاربر

امیر حیدری

مشارکت در ساخت

پدرم سال ۹۲ یک زمین داشت به ارزش روز ۴۰۰ میلیون تومان و با یکی از دوستانش تصمیم گرفتند یک آپارتمان به صورت طرح شراکتی بسازند. قراردادی نوشتند در سال ۹۲ مبنی بر اینکه هر کدام یک آورده ی برابر داشته باشند تا هرکدام سه دنگ از ملک را صاحب شوند.
پدرم زمین خود را به عنوان آورده قرار دادند به ارزش آن زمان که ۴۰۰ میلیون تومان بود و شریک هم در قرارداد موظف شدند که چهارصد میلیون تومان پول نقد جهت کسب جواز و اجرای پروژه بپردازند.لازم به ذکر است که بنا در آن سال با آن مبلغ کامل میشد.
اما شریک به تعهد خود در قرارداد اول عمل نکرد و مبلغ بسیار اندکی را پرداخت.
به همین جهت پدرم برای اینکه ایشان را ترغیب به پرداخت وجه کنند در سال ۹۳ قرارداد دومی متمم قرارداذ اول نوشتند که طبق آن موظف شدند اگر شریک پول را بپردازند و ساختمان را تمام کنند یک واحد از واحد های خود را به ایشان اضافه بدهند.اما مجددا پول آنچنانی توسط شریک به پروژه تزریق نشد.
پدرم هفت ماه پیش فوت کردند اما همچنان بعد از گذشت ده سال فقط پنجاه درصد آن پروژه انجام شده و ارزش روز زمین ما ۳۶ میلیارد تومان شده است. طبق محاسباتی که انجام شد شریک در طی این ده سال فقط چهارمیلیارد تومان پرداخت کرده است یعنی تقریبا کمتر از یک ششم وجهی که باید میپرداخته است.
در حال حاضر شش دانگ زمین و شش دانگ جواز ساخت به نام پدرم است.
طبق نظر کارشناسی که سر پروژه آوردیم کل بنا در همین حالت و زمین و جواز مجموعا ۸۵ میلیارد تومان ارزش دارند.
حالا ما وراث پدرم می‌خواهیم سهم خودمان را به شخص دیگری بفروشیم که بیابند و با آن شریک شراکت را ادامه دهند.
من میخواستم بدانم طبق چیزی که بیان کردم چقدر از آن ۸۵ میلیارد تومان سهم پدر بنده می‌شده که ما وراث به خریدار بگوییم این مقدار از ساختمان سهم ما است؟
با تشکر