پروفایل کاربر

داریوش عرب زاده

چگونگی واگذاری پلیس +۱۰ به شخصی دیگر

آیا امکان واگذاری وجود دارد یا فقط به صورت وکالت تا پایان عمر مالک کنونی ممکن است؟
با تشکر

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

کارشناس حقوقی وینداد

7 سال پیش

با سلام:

در پاسخ به سوال مطروحه لازم به ذکر است انتقال پروانه و جواز کسب پلیس + 10 به شخص دیگر، انتقال گیرنده می بایست حائز شرایط دریافت جواز کسب و پروانه پلیس + 10 باشد و پس از مراجعه به مراجع طی ربط و اعلام قصد انتقال جواز کسب و پروانه مراحل اداری آن طی گردد والا امکان انتقال حتی به صورت وکالت وجود ندارد و خلاف مقررات می باشد.

با احترام؛

تیم حقوقی وینداد.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

علی جلائی

فاقد وصف جزائی

من دستبند حمل میکردم که با یکی درگیر شدم بعد رفتن به کلانتری دستبند ر و تحویل دادم بعد رفتیم قاضی کشیک شاکی رضایت داد منم مدارک ضابط قضائی بسیج ارائه دادم ولی ولی مجوز حمل نداشتم . قاضی بی قید و شرط آزاد کرد . الان دارم پرونده رو تو عدل ایران نگاه میکنم نوشته ضرب و جرح و توهین بعد یه سطر پایین تر نوشته
فاقد وصف جزائی
این یعنی چی ؟

بیمه وسنوات وعیدی

آیا میشود قراردادی با بازاریاب منعقدکردتا فقط پورسانت فروش بگیرد و بازاریاب مشمول عیدی وسنوات و حقوق و مزایای قانونی نگردد و نهایتا مسئولیتی متوجه شرکت نگردد؟؟؟

پروفایل کاربر

رضا محسنی

فروش مال غیر

سلام -من 2 سال پیش یه واحد آپارتمان خریدم و سند تک برگ هم صادر شده.مشارکت کننده با سازنده به مشکل خوردن و رفته از سازنده و من که از سازنده خرید کردم شکایت کرده با عنوان فروش و خرید مال غیر .مدعی شده فلان واحد رو به من قول داده بودی(و یه دست نوشته هم داره ازش).با توجه به اینکه سند تو دفترخانه رسمی و با وکالت فروش قانونی صادر شده امکان اینکه سند من باطل بشه هست یا نه؟