مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

محمد آزادیان

2 سال پیش

درخصوص عقد قراداد اجاره

باسلام .
سوال من در خصوص عقد قرارداد با اجاره نشین هستش .بندهع ملکی دارم که الان حدود 16ماه هستش قرارداد تموم شده و قراردادجدیدی بسته نشده 8ماه اول مستاجر عین الاجاره را پرداخت میکرده بعد از آن حق امتیاز غرفه رو به شخص ثالثی واگذار کرده که هیچ گونه ارتباطی با شرکت ما نداشته . ولی 8کماه آخر را شخص ثالث کرایه را گپرداخت میکرده الان که قراردادجدید میخایم ببمدیم ما با نفر دوم قراردادمیبندیم ولی نفر سوم درخواست عقد قرداد دارن آیا این شخص حقی برایشان ایجاب شده .ضمنا شرکت ما متولی یک بازار 278غرفه ایی می باشد .ممنون میشم

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

کاربر

3 ماه پیش

سلام وقت بخیر

دکتر حامد قاسمی ناولیق عضو رسمی مرکز وکلا ومشاوران قوقضائیه (وکیل دادگستری)

درخصوص شخص دوم قائم مقام شخص اول است که اجاره بها را پرداخت نموده، (در قرارداد اولیه اجازه انتقال به دیگری داده شده است که مستاجر اول چنین اقدامی نموده)  درمورد شخص دوم شما باید یک قرار داد اجاره تنظیم می شد ، یا وکالت داده شده به مستاجر اول؟

شخص سوم تصرف  بلا منازع نموده آگاهی بر اینکه غرفه متعلق به شخص دیگر است که به وی انتقال داده شده و شما هم با دریافت اجاره بها عملکرد مستاجر دوم را تائید نموده اید.  

بله برای ایشان حقی ایجاد شده چون نفر اول ونفردوم (مستاجرین) با دریافت اجاره بها از طرف شما تنفیذ شده است. (نماینده عملی شما تلقی می گردند)

 درصورت نیاز به مشاوره بیشتر با شماره درج شده تماس حاصل فرمایید.


هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

مریم صبوری

3 ماه پیش

مشکلات وراث

سلام وقتتون بخیر

پدر من ۵سال پیش فوت کردندو ما چون حال خوبی نداشتیم دختر عمه من دنبال کارها بودند و ما هزینه هارا پرداخت میکردیم . دختر عمه من یک قبر داشتنر یک طبقه بود بدون مشورت با ما یک طبقه را به اسم پدرم کردند و ما پدر را دفن کردین بعد از مدتی که حالم بهتر شد و هزینه هارا حساب میکردم بهدختر عمه ام گفتم هزینه قبر پدرم چقدر شد گفت هدیه من باشه به دایز که قبول نکردم و ایشان گفتند قب. برای دایی هست و حالا که خیلی میگید هزینه دوطبقه کردنو پرداخت کنید و همون موقع کلی مرتبا میگفتم طبقه دوم را هم چند برابر قیمت بفروش به ما میگفت این چه حرفیه کل قبر مال دایی هست چقدر بگم ولی پارسال باز حرف انداختم گعت به یکی از دوستلن گفتم من فوت کردم توی طبقه دوم قبر داییم خاک کنید سنگ هم نصف برای دایی نصف برای من.منم گفتم سه چهار سال هرموقع بهت گفتم قبرو بفروش گفتی کلش مال شماست و اصلا چرا از اول با ما مشورت نکردی و مارا در عمل انجام شده قرار دادی گفت حالا که شده .من نخواستم بحث کنم کدورتی پیش بیاد سوالم اینه ایا دور از جونشون اگر فوت کنند بدون اجازه ما میتونن دست به مزار پدرم بزنن سنگ را بشکنن و ایشان را دفن کنن یا خیر؟

پروفایل کاربر

یوسف حاتمی منش

1 ماه پیش

پرونده طلاق حکم قطعی گرفتیم د و دیوان ودیوان

طرف مقابل اقای میباشد که طلاق دخترم را اجرا ثبت نمودم اکنون بعد از چهار ما رفته برسی مجدد در پرونده فسخ نکاه که محکوم شده پارسال دیوان ان پرونده نیز حکم به رد فسخنکاه ایشان داد اکنون دادخواست اعاده دادرسی داده حکم ردشده پرونده داده شد اکنون رفته ویک فیلم صوتی وتصوری تهیه کرد و دادخواست اثبات حیله وتقلب نسبت به فسخ نکاه داده ایا این مدرک قابل قبول برای شکستن حام دادگاه میباشد توضیح دهید چه قانونی راجب صدا وتصویر از نظر قانون برای رای قطعی اجراشده که طلاق هم ثبت شده است چهار ماه پیشممنون

پروفایل کاربر

یوسف فاضل

2 ماه پیش

تصادف

باسلام ماه پیش پسرم بدون داشتن گواهینامه تصادف کرد افسر طرف مقابل رو صددرصد مقصر شناخت وپسرم بخاطر نداشتن بیمه رفت دادگاه اطفال و جریمه شد ماشینم هم رفت پارکینگ.از بیمه ثالث طرف خسارت ماشینم رو دریافت کردم.میخواستم سوال کنم الان بعد از گذشت بیش از یکماه اون بنده خدا میتونه بره بابت کروکی افسر یا مورد دیگه ای شکایت کنه؟ پرونده بیمه تکمیل شده و خسارت پرداخت شده.در زمان کروکی هم اعتراضی بابت مقصر شدن نداشته