
مبین م
تعویض موتور ماشین
سلام و عرض ادب
من یک ۲۰۶ تیپ ۳ دارم برای سال ۱۳۸۳، یک سوالی که برام پیش اومده این هست که همونطور که مستحضر حضورتون هست، تعویض موتور کلا کار سخت و پر مشقتی هست. اما با این اوصاف ۲۰۶ هایی وجود دارد که موتور های تقویت شده و قوی تری مثل موتور rc یا tu۵ روی ماشین نصب کردند با اینکه موتور فابریکی tu۳ و ضعیف تر بوده ولی این تغییر رو بصورت ثبت در سند و کاملا قانونی ثبت کرده اند.
سوال بنده این هست که چگونه امکان پذیر هست که موتور ماشین رو به موتور قوی تری مثل rc تغییر داد و اون و بصورت قانونی ثبت کرد و شیوه استارت قانونیش به چه صورتی هست؟
با تشکر از پاسخگوییتون
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

محبوبه شامرادیان
ارث همسر
بعد از فوت شوهر حق ارث به زنش چقدر میرسه فرزند ندارد ؟ اگر مادرش زنده باشه حق داره ؟. و اگه والدینش قبلا فوت کرده باشن بقیه ارث به خواهرو برادراش میرسه

محمد محمدی
شاهد مبایعه نامه
با سلام
زمینی که چند سال قبل با مبایعه نامه دستی معامله شده اکنون که فروشنده فوت نموده به مشکل برخورده است .در مبایعه نامه امضای خریدار و فروشنده و یک امضای سوم وجود دارد . در متن مبایعه نامه در مورد شاهد چیزی عنوان نشده و نامی از شاهد آورده نشده ولی اکنون یکنفر ادعا کرده که آن امضا متعلق به ایشان بوده و شاهد معامله بوده اند . با توجه به اینکه فروشنده ملک فوت نموده و فقط خریدار زنده است و شاهد به نفع خریدار است آیا ادعای آن شخص مبنی بر اینکه شاهد بوده و امضای وی پای مبایعه نامه است مورد قبول میباشد در حالی که در متن نامی از شاهد آورده نشده است ؟
با تشکر

سیما موسایی
اجرای حکم اداره کار در دادگاه
سلام.وقت بخیر.
بنده در ارتباط با عدم پرداخت حقوق و مزایای 3 ماه کار در شرکت به اداره کار شکایت و دادنامه به نفع بنده صادر شده و شرکت محکوم به پرداخت حقوق و بیمه و مزایا شده و حکم اداره کار هم قطعی شده.قبل از اینکه به دادگاه مراجعه کرده و دادخواست صدور اجرائیه بدم،در خود اداره کار،مدیر عامل شرکت یک چک صیادی از حساب شخصی خودشون و نه حساب شرکت به مبلغ نصف بدهی که طبق دادنامه باید به بنده پرداخت میشد به تاریخ 28 اسفند 1402 به بنده دادن و از من رسید گرفتن که در تاریخ 2 اسفند یک چک بابت تسویه به بنده دادن.در اداره کار گفتن چک رو ثبت کردن ولی متاسفانه به علت عدم آگاهی بنده که بلافاصله چک رو تایید نکردم ایشون سو استفاده کردن و ثبت رو لغو کردن و الان چک در سامانه صیاد ثبت نشده. با توجه به اینکه بنده مبلغی بابت پس گرفتن شکایت نگرفتم میتونم ادامه شکایتم در اداره کار و اجرای حکم اداره کار رو پیگیری کنم؟؟؟ در تاریخ 10 اسفند درخواست صدور اجرائیه به دادگاه دادم و دادرس اجرائیه را صادر و به شرکت هم ابلاغ کرده.آیا این چک بلامحل میتونه مانع از اجرای اجرائیه دادگاه بشه؟لطفا راهنمایی کنید.