مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

هستی رضایی

کلاهبرداری

برای جرم کلاهبرداری بهتر است حقوقی شکایت شود یا کیفری؟باکدام طرح شکایت زودتر به جبران ضرر و زیان میرسیم؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

خالد عمرانی

قانون اصلاح ماده 5 قانون بیمه اجتماعی کارگران ساختمانی

اداره تامین اجتماعی برای متقاضیان پروانه ساختمان در بازه زمانی 1401/12/20 لغایت 1402/8/3 حق بیمه کارگران را ساختمانی را بر اساس قانون اصلاح ماده 5 قانون بیمه اجتماعی کارگران ساختمانی مصوب 1393/9/16 که آخرین قانون حاکم بوده اخذ کرده و برای آنها گواهی مفاصا نیز حساب صادر نموده اما بعد از گذشت 2 سال در تاریخ 1404/4/8 مطالبه مابه التفاوتی 3500 درصدی می کند و مدعی است که قانون مصوب 1393 در تاریخ 1401/11/5 اصلاح شده و در تاریخ 1401/12/20 لازم الاجرا شده بنابراین مابه التفاوت آن که افزایشی 3500 درصدی است بر اساس قانون مصوب 1401 اخذ گردد.

1ـ از آنجا که اداره تامین اجتماعی از اجرای قانون جدید استنکاف ورزیده و نوعا ترک فعل کرده است, آیا اعلام بدهی بعد از گذشت 2 سال مشمول مرور زمان می شود؟

2- به چه طریقی می توان از اداره تامین اجتماعی شکایت کرد؟

3- اگر تاکنون دارنده پروانه ساخت اقدام به ساخت و ساز نکرده باشد و مدعی انصراف از عملیات ساخت و ساز باشد, آیا حق استرداد هزینه واریزی بابت بیمه کارگران ساختمانی را دارد؟

پروفایل کاربر

ز سجادی

کلاهبرداری

سلام خسته نباشید ما داخل یک بازرگانی کار میکنیم و یک آقایی با ما تماس گرفتن و سفارش برنج دادن به هزینه 60 میلیون تومان

و یک عکس شبا فرستادن که هزینه واریز شده ما هم برنج رو داخل ماشینی که خود طرف گرفته بود گذاشتیم ولی تا فردا هم منتظر موندیم و پول تو حساب نخوابید زنگ که زدیم گفتش پول تا 72 ساعت دیگه به حساب خودش برمیگرده و بعد میاد انبار ما و کارت می‌کشه ولی 72 ساعت که گذشت تماس که میگیریم گوشیش خاموشه ما چطور میتونیم پیگری کنیم فقط ازشون شماره تماس داریم

پروفایل کاربر

کاربر حق جو

اضافه کردن جرم های دیگر پس از ثبت شکوایه

درود
پس از ثبت شکوایه علیه شخصی، اگر متهم جرم های دیگری هم مرتکب شده باشد چگونه میتوان به شکایت ثبت شده اضافه کرد؟(منظور در همان واقعه‌ای که دادخواست داده‌ایم)

توضیح بیشتر اینکه شخصی با سلاح سرد اقدام به ضرب و شتم و اسیب رساندن به شخص دیگری نموده و علاوه بر این، به مضروب فحاشی و وی را نیز تهدید نموده و باعث ایجاد رعب و وحشت فرزند کوچک مضروب گردیده و به خودروی وی خسارت وارد کرده.

شخص مضروب در شکایت خود موارد: (ضرب و شتم) – (فحاشی) – (خسارت) را ثبت نموده و پرونده تشکیل شده. حال سوال بنده این است الان که 3 روز از ثبت شکایت میگذرد چگونه میتوان جرم های (تهدید) و (ایجاد رعب و وحشت) را نیز به پرونده اضافه کرد؟؟؟؟

سپاس از توجه شما