
افشین رضائی
تصرف ملک مشاع
سلام. من یک قطعه زمین کشاورزی(باغچه) بهمن ماه سال 1400 خریداری کرده که سهم سند قطعه من موازی یک پنجم از نیم سهم بوده که به 3 قطعه 1000 متری تفکیک شخصی(مالک) شده و با درب و دیوار می باشد که متاسفانه فروشنده هرکدام از قطعات رو به یک یا دو نفر فروخته که بیشتر مالکین به تناسب وکالت نامه های خود سند را بصورت قطعی انتقال داده اند، الان قطعه زمین موجود من دو مالک قانونی دارد. البته قولنامه من از مالک دوم قدیمی تر هست و البته سند قطعی مالک دوم هم از من قدیمی تر هست. با این تفاسیر قولنامه قدیمی تر ملاک عمل و تصرف مالک می باشد یا سند قطعی؟ سوال دوم اینکه همانطور که اشاره شد این تیکه زمین 3000 متری که به سه پلاک 1000 متری تفکیک شخصی شده ولی قانونی دارای 5 مالک با سند قطعی می باشد، در نهایت به چه صورت تصمیم گیری می شود؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

محمدجواد محمدی
شکایت از سازمان سجنش در دیوان عدالت اداری
سلام وقت بخیر
طبق حکم دیوان عدالت اداری در سال 1399، " محرومیت پذیرفته شدگان روزانه ارشد از کنکور سال بعد" لغو شده بود، اما سازمان سنجش 2 روز قبل از انتشار دفترچه ثبت نام ارشد 1404 دوباره این قانون را اجرا کرده و دواطلبین قبولی روزانه 1403 از شرکت در کنکور 1404 محروم شدند.
در حالیکه:
1. طبق قانون، هر تغییری در کنکور یکسال قبل باید به اطلاع داوطلبان برسد.
2. در دفترچه ثبت نام ارشد 1403 و دفترچه انتخاب رشته 1403 به این موضوع که قانون محرومیت دوباره برگشته، اشاره ای نشده است.
3. سیستم پاسخگویی کارشناسان سنجش در سوال تعداد زیادی از داوطلبان درمورد محرومیت به صراحت گفتن که محرومیت وجود ندارد و مستندات آن موجود است.
4. حتی در بخش سوالات متداول سایت سنجش هم به این موضوع اشاره ای نشده که هم اکنون در سایت سنجش قابل مشاهده است.
به نظر شما میتوان با شکایت داوطلبانی که از این موضوع متضرر شدند در دیوان عدالت اداری این قانون محرومیت را تعلیق کرده یا تبصره ای اضافه شود تا پذیرفته شدگان 1403 دوباره بتوانند در کنکور ارشد امسال شرکت کنند؟

محمد جباری
پرکردن سفته به زور صاحبکار
سلام، بنده خدمتکار زوجی هستم که به زور من را وادار به پر کردن ۴ سفته ۵۰ میلیون تومانی کردند طی ۲ مرتبه، یکبار با خودکار آبی قسمتی از سفته پر کردم و چون جوهر خودکار کمرنگ بود بخشی دیگر از هر سفته را با خودکاری دیگر در روزی دیگر پر کردم ولی چون به زور بود امضای خودم را نزدم و امضای دیگری در هر ۴ برگ زدم، همچنین مجبورم کردند سفته را تاریخ بزنم و پشت نویسی کنم در وجه خانم خانه و زیر هر برگ بنویسم بابت خدمتکاری، هیچ قراردادی هم با من تنظیم نکردند و بسیار بدرفتار با من هستند و پولی هم بهم پرداخت نکردند تابحال، و تهدیدم کردند که اگر برایمان کار نکنی و ترک کار کنی، سفته هایت را اجرا می گذاریم، آیا امکان اینکار برای آن ها فراهم هست؟ و راه نجاتی برای من وجود دارد چون با رضایت سفته نداده ام و بزور بوده

عباسی عباسی
اثبات مالکیت
سلام وقت بخیر خسته نباشید ممنونم درباره موضوع سوالم راهنماییم کنید.
عمه اینجانب حدودا چهل سال پیش از پسر عمویش طلاق گرفته که مهریش ۳۰هزارتومن بوده داده بوده به پدر بزرگم که بعد از مدتی بخشی از زمین و خونش که قولنامه هم موجود هست در ازای ۱۰هزارتومن از اون پول به ایشان بدهد و باقی پول را تا تاریخی که تعیین شده به ایشان پس دهد ولی معلوم نیست که پس داده یا ن که بعضی وراث میگن داده و بعضی ها هم خبر ندارن همچنین در قولنامه چیزی نوشته نشده که مابقی پول (۲۰تومن)رو به چه صورتی بپردازد یا به روز آن را بدهد.که الان عمه اینجانب ادعای بیشتر از اون قولنامه رو کرده و میگه به پدرم گفتم به ازای اون ۲۰تومن بیشتر از اون زمین میگیرد ولی مدرکی در قبال اون ندارن .خواهشمندم اینجانب رو راهنمایی کنید وراث چه باید بکنن.ممنونم