
پورمند پیامی
وکالت مدت دار
سلام اگردروکالت مدت دار برای انتقال سند موتورسیکلت .خریداراقدام نکند چه اتفاقی برای فروشنده خواهدافتاد؟
ممنون
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

فرهاد شکرزاده
سوال در مورد حقوق کپی رایت در ترجمه کتاب
اگر بدون کسب اجازه نویسنده یا ناشر یک کتاب زبان خارجی را ترجمه کنیم ، در صورت داشتن قصد خروج از کشور آیا امکان پیگیری این موضوع توسط سفارت یک کشور یا نویسنده وجود دارد ؟ چقدر احتمال وقوع این موضوع بالاست ؟

جمشید جمشید
استفاده از پشت بام
سلام وقت بخیر
همسایه ما از پشت بام برای خشک کردن لباس های خودش استفاده میکنه به بهانه نداشتن بالکن که به منزل مسکونی من دید داره چندین بار تذکر دادم ولی فایده نداشته و تازه امدن طناب هم اضافه کردن. ایا می توانم شکایت کنم؟ در این باره قانونی هست؟

محمود کیانی
خرید واحد اپارتمان از تعاونی
سلام. من چندین سال پیش واحد اپارتمانی از یک تعاونی در منطقه چیتگر تهران خریداری کردم و واحد را هم تحویل گرفتم ولی خب مثل خیلی از تعاونی ها به دلیل معارضات همچنان سند تک برگ صادر نشده. حالا در سند و قرارداد انتقالی توسط تعاونی به بنده (که امضا کردم) ذکر شده که فروش واحد باید با رضایت تعاونی باشه. الان هم به این بند ارجاع میدن و میگن باید 5 درصد ثمن معامله رو در صورت فروش بدم بهشون. میخواستم بدونم این کارشون قانونی هستش ؟ آیا راهی برای شکایت ازشون وجود داره ؟