وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

محمد جواد شبانی

پیدا شدن انگشتر دزدیده شده

سلام وقت بخیر انگشتر یه مدت خیلی گم کردم .بعد مدتی حالا یکیشونو یکی از دوستان دست یک نفر دیده و پیدا شده حالا من چطوری ثابت کنم انگشتر مال منع از اون آقای بگیرمش و بعد دزد اصلی و پیدا کنم ؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

گلثوم رضایی منش

پروانه کسب

پروانه کسب نانوایی رو خریدم وکالت دارم اما کارت خوان تا زمانی که پروانه به اسم ایشون هست کارت خوان هم حساب بانک دست ایشون هست من میتونم واسه کارت شکایت کنم

پروفایل کاربر

قیدار پهلوانی

چک برگشتی

با سلام
یک فقره چک بابت حسن انجام کاری به یه نفر دادم و رفت برگشت زد و الان حدود دو ساله که همینطور در حالت برگشت نگه داشته و هیچ کاری هم نمیکنه ولی نمیتونم من از بانکی وام بگیرم یا حساب جدید باز کنم.. چکار کنم تا این مشکل حل بشه؟ اون طرف هم شماره موبایلش رو عوض کرده و پاسخگو نیست

پروفایل کاربر

جهان پارسی

خسارت تاخیر تادیه

بنده مقداری پول رو از طریق انتقال کارت به کارت بانکی به شخصی قرض دادم ،و قرار شد پول من رو تا اسفند 1400 پس بدهند، که ایشان در زمان تعیین شده نتوانست طلب بنده را پس دهد و وقتی متوجه شد که قصد شکایت دارم قراردادی کتبی را با من امضا نمود که طی شرطی که در قرارداد شد قرار شد مبلغ طلب بنده رو طی 4 ماه آینده پرداخت کنن و در صورتی که به عهد خود وفا نکند خسارت تاخیر تادیه بنده را از تاریخ اسفند 1400 به بنده پرداخت نماید و این موضوع به صورت واضح و شفاف در متن قرار داد عنوان شد. حالا سوال بنده اینه که اگر من از نامبرده شکایت کنم، دادگاه خسارت تاخیر تادیه رو از اسفند 1400 برای من محاسبه میکنه یعنی چیزی که در قرارداد بین من و ایشان ذکر شده یا تاخیر تادیه رو از زمان ثبت درخواست شکایت محاسبه میکنه؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.