مریم میرزایی
تصرف عدوانی و قلع و قمع مستحدثات
سلام. همسایه ما که به دلیل مشکلات فراوانی که داشت همه واحد ها از ایشان شکایت کرده بودیم و 4 شکایت از ایشان در جریان بود. ایشان نیز برای تلافی از همه واحد ها ( هر یک با عنوان جداگانه، یکی راه رفتن و صدای بچه و یکی بابت مبلغ شارژ و یکی بابت پارکینگ و...) و برای ما هم بابت طلق شیشه ای که روی پاسیوی ط1 انداخته شده بوده( از ابتدای ساخت یعنی قبل از آمدن ما و خود ایشان این سقف سبک بوده) و بعد اومد معامله کرد و گفت شما همه شکایتهاتون را پس بگیرید من هم پس میگیرم و سقف پاسیو را هم رضایت میدم. و نوشتیم و اثر انشگت و امضا محکم کردیم و ما همه ظرف 48 ساعت همه شکایات را پس گرفتیم. ولی ایشان خودش دبه کرد و هیچ کدوم را پس نگرفت . و الان در هفته آینده وقت رسیدگی برای واحد ما هست بابت سقف پاسیو( که مطرح کردهتصرف عدوانی و...) آیا با اون رضایت نامه که برای سقف پاسیو خودش اومد امضا کرد و اون سازش نامه که دستمون هست روز شورا میتونیم مطرح کنیم که ایشون فریب داده مارو .
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
حامد محمدی
ایا اینکه خارج کشور باشی و ثنا نداشته باشی دلیل موجه برای واخواهی در هرزمان است
سلام حالتان خوبه من ۱۰ سال پیش حکم تقسیم ترکه قطعی گرفتم . حکم دادگاه برای داداشم به صورت قانونی ابلاغ شد . من هم به ایشان گفتم .
ایشان بعد از حکم قطعی دادگاه یه بار ایران امد . من ایشان از حکم باخبر کردم . ابلاغ قانونی برای ایشان صادر شد. حالا امسال حکم امدم اجرا کنم وکیل ایشان مزایده باطل کرده است . جلسه رسیدگی داده است . ایا من تو جلسه رسیدگی موبایل می توانم ببرم بگم طبق این موبایل من حکم و روز مزایده به برادرم اطلاع دادم . ایا موبایل تو دادگاه وجهات فانون دارد . ایا تاثیری در روند پرونده دارد.
وحید شریفی
رفع توقیف
با سلام بنده ۵ ماه پیش مبلغ ۳۰۰ میلیون از شخصی یک ساله قرض کردم و در محضر قرارداد نوشتیم که از کارکرد کامیون ماهی ۱۰ میلیون بهش بدهم با گزشو ۵ ماه که هنوز قرارداد تموم نشده تامین خواسته کرده و سند کامیون به نام شخص دیگری است را توقیف نموده و هوشمند قفل کرده و در دادگاه درخواست رفع توقیف دادیم که کامیون وسیله امرار معاش میباشد ولی ریس دادگاه قبول نکرد آیا راهکاری می باشد برای رفع توقیف
مسعود یکه روستا
نحوه دریافت برگه حصر وراثت بعنوان ذینفع
با سلام و درود
باید برای ارائه دادخواست اثبات مالکیت، وراث را بعنوان خوانده طرف دعوی قرار دهم، مشخصات و آدرس سه نفر از نه نفر را دارم ، به شورای حل اختلاف محل مراجعه کرده ام، میگویند چون فوت مورث قبل از سیستمی شدن بوده ، ما نداریم و باید بعنوان ذینفع ابتدا از طریق اداره ثبت احوال جهت دریافت گواهی فوت متوفی اقدام و سپس، مجددا برای گواهی حصر وراثت پیگیری کنید. در صورتیکه بزرگواران راهنمایی دقیق و موثری بنمایند، بسیار سپاسگزار خواهم شد.