محسن س
پلمپ دفاتر کل و روزنامه
با سلام و احترام
ما یک شرکت تازه تاسیس هستیم و تاریخ ثبت شرکت 1401/11/17 بوده است و از طرفی دفاتر ما برای سال 1401 نیز پلمپ شده و برای ما ارسال شده است که در اردیبشت به دست ما رسیده است و روی آن زده ماله ساله 1401. الان سال مالی اول شرکت ما میشه از 17 بهمن پارسال تا 17 بهمن امسال یا می شود از 17 بهمن پارسال تا 29 اسفند همان سال 1401؟
الان ما باید این دفاتر را همان اسفند پارسال تحویل میدادیم و برای امسال دوباره درخواست دفاتر را بدیم؟ الان جریمه ای شامل ما شده است؟
با تشکر فراوان
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
زهره عطائی
با عرض سلام / اگر سه سال آخر با بیمه تامین اجتماعی ، دو کارگاه بیمه رد شود ، در حقوق بازنشستگی تاثیری دارد؟؟
اگر فرد شاغل در سه سال اخر منتهی به بازنشستگی، در دو کارگاه مشغول کار بوده باشد و بیمه کامل پرداخت کرده باشد، آیا در حقوق بازنشستگی تاثیری دارد؟؟
مرتضی خسرویان
وکالت دادن به شخص برای حضور در اداره کار .اداره بیمه .وحضور برای جواب دهی به اشخاصی که ازمن
ایا من میتونم به شخصی برای حضور در اداره کاره.اداره بیمه.وحضور برای جواب دهی به کارگرهای خودم در شعبهای قضای واشخاصی که در مورد خرید وفروش اجناس شکایت دارن وکالت بدهم .درضمت ایشان همکار بنده هستن.اما وکیل دادگستری نیستن
نوشین رضایی
تصادف و بیمه
سلام
من 7روز پیش تصادفی داشتم و از پشت به موتوری زدم البته ماشین حتی یک خط هم نیوفتاد ولی موتوری زمین خورد و پلیس امد و کروکی کشید ولی بعد از 7 روز ایشون هنوز بیمه نرفته میخواستم بدونم باتوجه به اینکه بیش از 5 روز از تصادف گذشته ایا من باید بیمه را مطلع میکردم ؟یا به این دلیل ممکن است مشکلی پیش بیاید؟ و سوال دیگر اینکه ایا موتوری میتواند علاوه بر خسارتی که از بیمه میگیرد از من طلب خسار کند و شکایت کند؟