مجتبی شهرابی
اعسار از هزینه دادرسی
سلام و عرض ادب ...
بنده جهت مطالبه وجه از شخصی شکایت حقوقی کردم و همچنین درخواست اعسار از هزینه دادرسی دادم .
وضعیت مالی متوسط دارم ولی متاسفانه حدود 2 ماه است که بیکار شده ام و جهت تسویه حساب با کارفرما ، ایشان برای خرداد 1403 ، دو فقره چک به مبلغ 500 میلیون تومان به من داده و همچنین مبلغ 100 میلیون تومان هم نقدا داده که تا خرداد 1403 جهت گذران زندگی استفاده نمایم .
سوال :
1) آیا دادگاه درخواست بنده را ( با در نظر گرفتن شرایط فوق ) جهت اینکه کل هزیته دادرسی را در خرداد 1403 پرداخت نمایم قبول میکند ؟
حتی پیشنهاد این را دارم که برای پرداخت هزینه دادرسی ، به دادگاه چک شخصی خود را به تاریخ خرداد 1403 ارائه دهم !!!
2) آیا دادگاه برای پرداخت هزینه دادرسی با شرایط مذکور ، جهت ضمانت پرداخت یا کلا پرداخت هزینه دادرسی ، چک قبول مینماید ؟؟؟
با سپاس
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
ع ز
میزان صحت یا عدم صحت عقد هبه
آیا درعقد هبه که قبض شروط اصلی صحت است،باید قبض به صورت فوری صورت گیرد.یا گیرنده هبه می تواند شرط کندتا زمانی که واهب زنده است قبض صورت نگیردوبعد از فوت واهب علیرغم داشتن ورثه دیگر قبض صورت گیرد.
حافظ عزتی بجگان
گرفتن یک زمین مسکونی
من سال 92فطعه زمین در شهرک بالی روستا گرفت نمودمو پی ریزی آن را انجام دادم یک خانواده که وضع مالی خوبی دارن شبانه رفتن روی همان پی ریزی بلوکچینی کردن منم بخاطر عوارض جنگ اعصاب ندارم رفتم دیوار را خرابدر ضمن همه اهالی میدانند که این خانواده زیاد زمین گرفته اند خلاصه شکایت من کردن منم جلو دادستان گفتم تا نمیرم طلمراقبول نمیکنم بخاطر فامیل بودن دادگاه رضایت بدون قید شرط و شروط رضایت دادن حکم دادگاه هست حالا بعد از ده کهبرادر شکایتی ملکی با آنها مطرح کرده دوباره بمن گیر میدن که برادرم از شکایت بگذره
حمید حسینی
خسارت قراردادی
با سلام خدمت اساتید محترم
بنده مستاجر بودم و با توافق طرفین ، قرارداد اجاره را فسخ و مبلغ 19 میلیون تومان از مبلغ قرضالحسنه به عنوان ضمانت تسویه قبوض مصرفی و مالیات دارایی و بیمه و خسارات احتمالی به ملک تا زمان تسویه کامل نزد موجر ماند. پس از ارائه صورتحساب ها و تسویه حساب ، موجر 15 میلیون تومان رو عودت داد و 4 میلیون تومان رو به بهانه واهی خسارت به درب و کرکره برقی برگشت نداد که از ایشان در شورای حل اختلاف شکایت کردم و پس از رای محکومیت قطعی ایشان در دادگاه تجدید نظر مبلغ رو پس گرفتم . حال با توجه به ماده 6 قرارداد اجاره (موجرمکلف است به محض اتمام مدت اجاره یا فسخ و اقاله، عین مورد اجاره را تحویل گرفته و کل مبلغ قرضالحسنه را به مستاجرپرداخت نماید در غیر این صورت به ازای هر روز تاخیر در پرداخت مبلغ مذکور روزانه مبلغ 2 میلیون تومان به عنوان خسارت به مستاجر پرداخت نماید) می توانم به دلیل اینکه کل مبلغ قرض الحسنه رو برگشت نداده از ایشان مطالبه خسارت قراردادی بکنم ؟