وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

ش ف

1 سال پیش

آپارتمان

سلام،سال ۹۹ یکی از مالکین آپارتمان ۴ میلیون تومان از هر واحد منجمله بنده برای نصب دربها و پنجره های پارکینگ ساختمان دریافت کرد اما کار ناقص انجام شد در این مدت هر بار برای تکمیل کار طلب وجه می کند،چطور می توانم طلب خسارت و الزام به رفع نقص کنم و حقوق مادی و معنویم را شخصا و بدون حضور سایر مالکین از وی مطالبه کنم؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

وحید ملک پور

5 ماه پیش

پول قرضی

سلام
چند وقت پیش با خانمی در تلگرام دوست شدم. فقط مجازی. بعد مدتی 8ملیون تومان قرض یک ماهه از من گرفتند. الان بعد 5ماه پس نمی‌دهد و می گوید برو شکایت کن. پیامهای ایشان که پول از من خواسته بودند هم ندارم. تنها سندم پرینت حساب است. سوالم این است که من شکایت کنم با این عنوان که پول قرض داده ام یا اینکه بگویم اشتباه کارت به کارت کردم و ایشان نمی دهند. کدام بهتر است؟

پروفایل کاربر

امیرحسین لشکری

3 ماه پیش

فروش وکالتی ماشین

بنده از نمایشگاه یک ماشین به صورت وکالتی خریدم و قبل از این که تعویض پلاک کنم ماشین را به صورت توکیل به غیر به فرد دیگری فروختم...خریدار بابت تعویض پلاک مراجعه نموده است و متوجه شده که خودرو به علت کشف حجاب مالک قبلی حکم توقیف دارد.آیا خریدار میتواند معامله را فسخ کند؟در صورتی که من هیچ اطلاعی از این قضیه نداشتم و فقط در نقش واسطه حضور داشتم.راهکار حل شدن قضیه چیست؟

پروفایل کاربر

حبیب رجبی

8 ماه پیش

شکایت از همسایه طبقه بالا

سلام همسایه طبقه ی بالا مستاجر هستن. لوله فاضلاب خونه اش نشت آب داشته و کابینت چوبی و وسایل برقی ما دچار خسارت شده . الان وضعیت ما به چه شکل هست؟ باید از مستاجر شکایت کنم یا مالک؟ میشه شکایت کرد؟ مالک خانه با پرخاشگری من را مقصر اعلام کرده. راهنمایی میفرمایید?