سارا عبایی
تفاوت در شخص طرف قرارداد و مستاجرین
با سلام
من مالک یک قرارداد رهن و اجاره تنظیم کرده ام که طرف قرارداد یک آقا هست که منزل رو برای دو دخترش اجاره کرده.
آیا این مسأله می تواند دردسر ساز باشد یا اینکه در صورت بروز اختلاف هر 3 نفر طرف دیگر قرارداد محسوب می شوند؟ برای رفع مشکل چه باید بکنم؟
ممنونم از پاسخگویی شما
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
محسن صمصامی
تهمت و افترا
با سلام
شخصی در طی یک درگیری خانوادگی که فیلم گرفته شده از پسر بنده میپرسد که طلاهای من را که 14 سال پیش سرقت شده بود شما سرقت کردهاید که ایشان هم در عصبانیت گفته آره برو شکایت قانونی کن میام جواب میدم . طرف به استناد این فیلم و شهادت دروغ فرزند و همسرش که 15 سال پیش شاهد بودند که طلاها توسط پسر اینجانب سرقت شده به فرزند اینجانب اتهام سرقت طلاها را زده . آیا به نتیجه میرسد ؟
ضمنأ شهادت همسر و فرزندانش در مورد این اتهام که ذینفع هستند قابل قبول دادگاه هست ؟
آیا فیلم گرفتن بدون رضایت و اطلاع طرف مقابل جرم نیست ؟
ممنون از راهنمایی شما
سعید محمدی
کارافتادگی
سلام.توی شرکتی هستم۳سال کارمیکنم توی نوبت کمیسیون کارافتادگی هستم.الان شرکت جوابم کرده به خاطراینکه بیمه ام قطع نشود میخوام بیمه بیکاری بگیرم میتوانم کارافتادگی بگیرم ؟البته بیمه بیکاریم بعداقطع بشه اشکال نداره.
مسعود نظام زاده
رفع محدودیت گواهینامه رانندگی
سلام ،بنده 27ساله گواهینامه رانندگی موتورسیکلت وماشین دارم،چند بار تمدید کردم،آخرین بار 10 ساله ومدرک نظام وظیفه نمی خواست ،العان که مراجعه کردم برای تمدیدبا توجه به اینکه معافیت پزشکی اعصاب وروان (افسردگی)داشتم ،من را فرستادن کمسیون پزشکی ،وپزشک که من را دیدن ،مشکل را پرسیدن،بنده هم گفتم این موضوع مربوط به همان موقع بده وبنده چند سالی هست هیچ مشکلی ندارم،العان که کارت گواهینامه برای من صادر شده با کد محدودیت 64صادر شده ،که میشه رانندگی با موتورسیکلت تا125سی سی بنده ساکن اصفهان هستم وبرای رفع این محدودیت راهنمایی کنید چگونه وکجا اقدام کنم.