MSM IR
تقسیم ارث
باسلام و احترام..
پدر بنده5سال است که فوت شده اند،ما4خواهر هستیم با 2 برادر ارث مذکور عبارت است از(یک ساختمان مسکونی 3طبقه،سه دهنه مغازه تجاری،یک قطعه زمین3هکتار،یک قطعه باغ1800متر،حساب بانکی،محصولات و وسایل داخل مغازه ها و..)است.الا برادران برگه تقسیم نامه رو آوردن به این شکل(از ساختمان مسکونی فقط یک طبقه را برای تقسیم گذاشته اند و لفظی آن 2 طبقه دیگر را برای خود درنظرگرفته اند و گفتند که وکالت داریم و در تقسیم نامه ازش حرفی نشده،و ازون یک واحد هم سهم میخوان و به زور و ندانسته از اموال دیگر اموال موجود رو امضا کردیم و دفتر اسناد ثبت شده ولی الا میخوایم درخواست تقسیم مجدد و اصولی با درنظر گرفتن تمامی اموال موجود کنیم منظورم همون 2واحدی هستش که تقسیمش نکردند و عادلانه نیست همچنین هفته پدرم تموم نشده بود برادرم 42میلیون ازحساب پدرم برای یکی واریز کرده بود نمیدونم چجوری،بنظرتون درخواست بدیم به جایی میرسیم؟ضمناً خیلی توهین کردن به ما و تهدید لفظی و عملی هم به عمل اومده یه روز میگفت با چاقو میکشمت یا رفته بودند جلو در یکی از خواهرام به قسط کشتن شاهد هم تا دلتون بخواد هست ممنون میشم راهنماییمون کنید بزرگواران چیکار کنیم???
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
رضا انگزی
ثبتی اینجانب وحید دلیری مالک زمین تصرف شده
زمین کشاورزی دارای سند مالکیت رسمی که در تاریخ سال ۵۴ به ثبت رسیده است و اداره مسکن و شهر سازی استان کرمانشاه درسال ۸۸ به تصرف خود نمود و قبل تصرف زمین دارای کشت وکالت و درآمد خانواده آبادی بوده و هیچ گونه سند مالکیتی انتقال ندادیم و ما ۸۰۰ سهم مشاع داریم و دادگاه خیلی علنی گفته با پول ۸۰۰۰هزار سهم بریزید حساب تا به حقد برسی سوال اینجاست ایا میشود هر زارعی به صورت جداگانه برای سهم الارث خود شکایت کنیم برای حق خود بدون نیاز بقیه زارعین
احسان جهانی
کسری سربازی بعد از قطعنامه
سلام خسته نباشید من پدرم از سال ۶۷ بعد از قطعنامه تا سال ۶۹ تو قصر شیرین کرمانشاه به عنوان سرباز ارتش خدمت کرده ایا به من که پسر اولش هستم برم دنبالش کسری تعلق میگیره و اگه میگیره چقدر هست ممنون میشم کمک کنید.
علیرضا مصری
پیدا کردن شخص
سلام و عرض ادب بنده یک خواهری دارم اما مدت 25 ساله ازشون خبری ندارم چطور میشه که ایشون رو پیدا کنم کد ملی شو دارم