وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

میلاد سلیمانی

1 سال پیش

پیامک با سر پیامک ADLIRAN

سوال کاربر:
با سلام برای من پیامکی با مضمون زیر اومده آقاي ..... پرونده شما به شماره ........ و شماره بايگاني ......... به شعبه1 عمومي- ..... ارجاع شد در صورت نياز به حضور، ابلاغ خواهد شد در صورتیکه هیچ شکایتی نداشتم . به سامانه ثنا هم رفتم روی شملره پرونده میزنم این پیام میاد « اطلاع رسانی در این پرونده فقط به اشخاص ذی سمت و نمایندگان قانونی مجاز است. لطفا به شعبه مراجعه کنید» میخوام بدونم ایا از من شکایتی ثبت شده و من اطلاع ندارم ؟ ممکنه بخاطر ضمانتی باشه که چندروز قبل توی دادگاه کردم ؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

مهدی جلالی

5 ماه پیش

تصادف جرحی

سلام من دیشب با موتور از گوشه خیابون خلاف داشتم میرفتم با سرعت پایین بارون شدید بود بایه عابر برخورد کردم افسر و آمبولانس اومد هیچ مشکل جدی برای عابر پیش نیومد طبق آزمایش های گرفته شده اما رضایت نمیده و طلب 20 میلیون پول میکنه در صورت رضایت ندادن فرد من باید چکار کنم تا موتورم آزاد شه

پروفایل کاربر

محمد احمدی

3 ماه پیش

پول پیش خانه برای شخص ثالث

آیا امکانش است بنده به عنوان خیر پول پیش خونه را برای یک شخص مستمند پرداخت کنم در صورتی که قراردا به اسم حود شخص نوشته شده باشد و موقع تخلیه من بتونم پولم را بگیرم.یعنی موقع تخلیه من با خبر بشم که و پولی که بصورت امانت دادم را پس بگیرم.

پروفایل کاربر

سعید کلاته

10 ماه پیش

مشکل در ساختمان

سلام من یک واحد خانه در طبقه اول جنوبی خریداری کردم که پنجره این واحد از حیاط خلوت راه دارد من خانه را اجاره دادم ولی یک اطاق را از دو اتاق برای خود برداشتم ولی برای رفت و امد باید از پنجره اتاق این کار را انجام دهم چون در را مسدود کرده ام ایا این قانونی است یا نه و می توانم این کار را انجام دهم و قانونی درباره این موضوع وجود دارد یا نه