پروفایل کاربر

المیرا اوجاقی

1 سال پیش

عدم پاسخگویی به سوالات قبلی

المیرا اوجاقی هستم.... واقعا که ؟؟؟ چرا جواب نمی‌دهند به سوالات

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

مریم عباسی

3 ماه پیش

سند اپارتمان

سلام وقت بخیر
حدود 13 سال پیش اپارتمانی را با قولنامه محضری خریداری کردیم و مبلغی را بابت سند نگه داشتیم. قرار بر این بود که 2 ماهه سند بدهد و از طرفی متاسفانه فروشنده از ما مهلت خواست تا 2 ماه دیگر مهلت بدهیم ما هم از روی عدم ٱگاهی از مسایل حقوقی روز مشخص شده برای سند به محضر نرفتیم. اما الان 13 سال گذشته و اصلا به فکر سند نیستند البته ما تمام پول باقیمانده را هزینه ساختمان کردیم و مدرک داریم.. زمین به اسم دخترش هست که اصلا در قرارداد ذکر نکرده.. حالا اگر ما شکایت کنیم به خاطر عدم مراجعه به محضر دچار مشکل می شویم؟

پروفایل کاربر

ایرج فتحی

4 ماه پیش

خرید ماشین کیلومتر شمار خراب

سلام حدود10ماه پیش ماشین پژو پارس مد86 به قیمت 230میلیون به واسطه گری برادر خانم از آشنای وی خریدیم درحالی که کیلومتر خراب بود و فروشنده گفت وقت نکردم برم مکانیک از سوکت شه ولی پیش چند مکانیک رفتم ودنده از پلوس و سایر تعویض قطعات وسوکت غیره انجام دادن ،درست نشد که نشد.200میلیون پرداخت شد و 30میلیون قراربود یک ماهه پرداخت نمایم ولی بخاطر عیب کیلومتر 20تومان پرداخت کردم و ماشین عیب‌های دیگر نیز داشت.بفرمایید باتوجه خرید ماشین با کیلومتر 300هزار غیر واقعی ،آیا میتوانم دادخواست دریافت خسارت عدم شفاف سازی پرفروش ماشین بر علیه فروشنده به داد گاه ارائه نمایم؟ خاطر نشان میکنم ایشان همچنان طلب کاره!!

پروفایل کاربر

زهره میرزایی

2 سال پیش

ابلاغ تبادل لوایح

سلام
من مبلغی به دوستم دستی دادم و پولمو پس نمی‌دهد و در شورای حل اختلاف ۳ نفر شاهد بردم و یکیش همسر سابق من هستن و چون گفتن قابل قبول نیست و در شورای قبلی رای قبلی را خانم نشون داده شکایت منو رد کردن و ۲۰ روز مهلت تجدید نظر دادن و من توضیح دادم که ایشون فقط به عنوان شاهد حضور داشتن . با دونفر دیگر الان برای من تبادل لوایح ابلاغ شده باید چکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید.