پروفایل کاربر

بهراد فرزانه

10 ماه پیش

جعل چک غیر صیادی

بنده چک‌های سفید همسر سابقم را کتابت پا درج امضای دیل چک ، آنها را به شوهر خواهرم امانت دادم (دوتا از برادرانم شاهد عینی می‌باشند )که نامبرده بدون اطلاع من چک‌ها رو بنام خودش برگشت و بنام پسرش انتقال داده که ایشونهم دادخواست مطالبه چک بر علیه همسرم سابقم دادند ؟ که همسر سابقم با ارسال لایحه یی اظهار نمودند که از بنده مدت ۵ سال است که جدا شدند پ بنده چک‌های ایشون رو با جعل امضا و نوشته در اختیار شوهر خواهر و پسرش قرار دادم، به نظرتون تو دادگاه آیا واقیت و بگم که کن چک‌ها را. جعل کردم ( اون موقع خیلی از دست همسرم شاکی بودم )اما با حسن نیت آنها را نزد شوهر خواهرم امامت گذاشتم ،لطفا راهنمایی بفرمایید

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

علی اکبر زارع نژاد

1 سال پیش

تاریخ موت فرضی چه زمانی در نظر گرفته می شود و با چه معیاری؟

مادر بزرگ پدری سال 1309 متولد شده اندو فکر کنم سال 1389 از خانه بیرون رفته و گم شده است یعنی 80 سال داشته است که گم شده است.. پدر من هم سال 1397 فوت کرده است. الان تاریخ موت فرضی مادر بزرگم چه زمانی ثبت خواهد شد. چون اگر قبل از فوت پدرم ثبت شود پدر از مادربزرگم ارث می برد و اگر بعد از فوت پدرم ثبت شود نه تنها از مادربزرگم ارث نمی برد بلکه مادر بزرگم از او ارث می برد.دادگاه بر اساس چه معیاری زمان فوت فرضی را در نظر می گیرد چون زمان فوت فرضی در تعداد و سهم الارث آنها تاثیر دارد . لطفا مرا راهنمایی کنید. ممنون

پروفایل کاربر

حسین رضایی

2 ماه پیش

اعاده حق

با سلام و خسته نباشید، خانم بنده کارمند بانک هستن، ده سال پیش آپارتمانی خریداری شد که قسمت اعظم پول خرید خانه وام بانکی بود که به خانم بنده دادن و بنده هم در خرید خانه کمک مالی کردم ولی بابت این کمک مدرکی دریافت نکردم، آپارتمان به نام خانم بنده هست، ولی بابت پرداخت های خودم مدرک دارم، مقداری وام بوده که به اسم خانمم بوده ولی بنده قسط این وام ها را دادم و مدرک هم هست، در پیام هایی هم که ایشان به من بنده میدادن خودشان اعتراف کردن که چه میزان بنده کمک کردم، آیا این پیام ها قابل استناد هستن؟ آیا میتوانم حقم را از این آپارتمان زنده کنم؟

پروفایل کاربر

محمد ارجستانی

4 هفته پیش

وضعیت مالکیت قسمت رمپ پس از تبدیل پارکینگ ها به کاربری دیگری

با سلام و احترام
مالک ملکی تجاری مسکونی در 10 واحد (8 واحد مسکونی و 2 واحد تجاری) بوده ام در سال86 که کل ملک را در اختیار داشته ام زیرزمین ملک به صورت 3 واحد پارکینگ در پروانه و پایان کار بوده است که در سال97 بنا به مشکلات ورودی پارکینگ با مجوز شهرداری 3 پارکینگ را حذف و تبدیل به انباری تجاری نموده و رضایت 2 واحد واگذاری شده را نیز اخذ نموده و گواهی عدم خلاف را نیز سال 97 اخذ کرده ام.
طی این سال‌ها واحدهای مسکونی دیگر را نیز به فروش رسانده و اکنون فقط مالک 2 واحد تجاری و 2واحد انباری تجاری هستم و محل رمپ تسطیح شده مربوط به زیر زمین (پارکینگ)قبلی را که به صورت چهار دیواری در انتهای ملک و در مجاورت واحدهای تجاری قرار دارد را در اختیار دارم.
اکنون یکی از واحدها ادعای مشاع بودن آن مکان را نموده است؛ آیا وقتی در زمان تغییرات، مالک خودم بوده و هیچ کدام از واحدها نیز در سند پارکینگ نداشته و ندارند و مشاعات آن ها نیز در سند تک برگ ارائه شده ملک مشخص است؛ می توانند ادعایی داشته باشند؟
تشکر