مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

رضا اکرمی

تهدید به شکایت بابت افشای کلاهبرداری

سلام وقت بخیر، ما یک مقاله درباره کلاهبرداری یک فروشگاه اینترنتی در سایت نوشتیم، مدارک خلف وعده موجوده و نظرات برخی از مشتریان رو هم منتشر کردیم، حال صاحب فروشگاه پیام داده و تهدید به شکایت و گرفتن خسارت ناشی از مقاله می‌کنه؟

آیا چنین شکایتی امکان طرح داره و به‌سرانجام می‌رسه؟ اگر نتونستم دلایل محکمه پسند ارائه بدیم، حداکثر مجازات برای ما چه خواهد بود؟ چطوری می‌تونیم نسبت به این مقاله سلب مسئولیت کنیم؟ طوری که امکان طرح شکایت وجود نداشته باشه؟ آیا درج عبارت سلب مسئولیت در انتهای مقاله و بیان این‌که این مطلب صرفاً نظرات مشتریان سابقه کفایت می‌کنه؟ پیشاپیش از پاسخگویی شما سپاسگزارم.

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

علی عبدلی

کلاهبرداری

سلام وقت بخیر
بنده خودرویی خریداری کردم که به مشکلاتی برخوردیم و از فروشنده به عنوان کلاهبرداری شکایت کردم الان سند خودرو به نام بنده هست اما خودرو موضوع شکایت هستش و بنده نیز بدهی دارم که پرداخت نشده
پروندهم بازپرسی هست و پازپرس ارجا داده به ضابط جهت تحقیقات
الان من میتونم خودرو را بفروشم بدهیمو پرداخت کنم یا اگر قرار بر حکم شد امکان داره تقاضای مابتفاوت بکنم یا حتما باید خودرو موجود باشه؟؟؟

پروفایل کاربر

امیرارسلان عامری زاده

تصادف

سلام بنده چند وقت پیش تصادف کردم و فرار کردم طرف انداخت دنبال من شروع کرد تعقیب گریز کردن و زد عقب ماشین من و منحرف کرد خودروم رفتم تو دیوار صحنه تصادف بهم زد ایا جرم است ؟

پروفایل کاربر

مهدی عباسی

تصادف

سلام در تصادفی من به ال90 زدم که مقصر بودم و به پیشنهاد تلفنی افسر من گواهینامه خود را به طرف مقابل دادم و چیزی ازشان نگرفتم. حال گواهینامه گیر است . ایشان جواب تماس ها را نمیدهند باید چه کار کنم تا گواهینامه را بگیرم