هدایت شریفی
عزل وکیل
ما یه خانواده 6 نفری هستیم 3 برادر و سه خواهر یه وکالت تام به برادر بزرگترمان دادیم که کارهای انحصار وراثت و انجام بده ولی متاسفانه از اعتماد همه ی ما سوئ استفاده کرده و با تبانی با دفترخونه وکالت نامه و طوری تنطیم کرده که تمام اسناد و املاک ارثیه پدرمان را به نام خود زده آیا میشه راهنمایی کنید ما چکار باید بکنیم ؟؟ وکیلی هست که بتونه پیگیر این پرونده بشه ؟؟؟ . ممنون میشم 09163156783
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
امیر نوری
مطالبه سنوات
با سلام من کارمند رسمی شرکت آبفا بودم ودر تاریخ 1402/12/20 با 31 سال و2 ماه سابقه بازنشسته شدم . بعد از گذشت چند ماه از بازنشستگی بنده هیچ اقدامی برای پرداخت سنوات و مطالبات توسط شرکت انجام نشد. در تاریخ 1403/3/16 یک اظهارنامه در دفتر قضایی برای مطالبه ی سنوات ثبت کردم اما بازهم با گذشت مهلت قانونی هیچ اقدامی توسط شرکت صورت نگرفت. حالا من این سوال که این مورد باید از طریق اداره ی کار پیگیری کرد یا اینکه باید در دادگاه ثبت شکایت کنم ؟
مهرداد فرامرزی
ضمانت بانکی
سلام یکی از دوستانم ضامن برادرش شده و الآن دو ماهه حسابش مسدود شده رفته بانک گفته که از حسابش کم کنه بانک قبول نکرده،حتی برادرش قبول نکرده تا پول را پرداخت کنه میشه یه راهنمایی کنید که باید چیکار کنه؟
ماهان حسینی
تهدید و توهین
با سلام
شخصی به دلیل بحث ملکی طی تماس و پیامک اینحانب را جهت مزاکره،به منزل خود دعوت نمود، در حین مذاکره ایشان عصبانی شده و فلاکس چای و... را برداشت که به سمت من پرتاب کند، که دو نفر همراه اینجانب مانع شدند و متعاقب آن از الفاظ رکیک استفاده نمود، حال سوال این است:
آیا حرکت ایسان تهدید جانی منسوب می شود یا خیر؟ و تحت چه وان عنوانی شکایت کنم، در خصوص الفاظ رکیک چطور؟
سوال دوم: بنده دوتا شاهد مرت همرهم بود که یکی از آنها مشکلات شنوایی دارد وفقط حرکات رادیده است و دومی کامل روئیت کرده همچنین همسر اینجانب نیز شاهد ماجرا بود آیا این شواهد کفایت می کند یا خیر؟