مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

امیرپارسا بشردوست

2 سال پیش

شکستن گوشی در مدرسه

سلام یکی از بچه های کلاس ما گوشی می آورد و ما هزاران بار بهش تذکر دادیم به عنوان انتظامات آیا حق شکستن گوشی اورا داریم یا خیر فقط می‌توانیم به مدیر و معاون دهیم

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

م ی

1 سال پیش

شکایت بابت توهین و افترا

سلام. آیا وکیل می تونه در مرحله اولیه شکایت به جای متهم در کلانتری حاضر بشه، در شرایطی که متهم در شهر دیگری زندگی می کنه و امکان سفر و حضور در کلانتری رو به دلایل زیادی نداره؟

محل سکونت و کار و زندگی من در تهرانه، در حالیکه از من در شهرستان فقط به قصد اذیت و مزاحمت به جرم توهین و افترا شکایت شده. این شکایت پیرو مشکلات کیفری و خانوادگی دیگریست که برای شاکی به وجود امده و براشون حکم کیفری دادن. برای اذیت و مزاحمت به دروغ رفتن از تک تک اعضای خانواده ما به دروغ شکایت کردند، بقیه در کلانتری حاضر شدند اما بنده ساکن تهرانم و به چندین دلیل شغلی و خانوادگی نمی تونم در این تاریخ ها برم شهرستان و در کلانتری حضور پیدا کنم. چه راه حل حقوقی دارین؟ میشه وکیل گرفت؟ میشه به یک کلانتری دیگه در تهران مراجعه کرد؟

من می تونم به جرم مزاحمت و آسیب به شغل و زندگیم بابت شکایت دروغ، شکایت متقابل کنم؟

پروفایل کاربر

هادی ابراهیم زاده

3 سال پیش

خرید یا اجاره دفتر خدمات الکترونیک قضایی.پلیس +۱۰ یا سردفتری

آیا خرید یا اجاره مجوز دفتر خدمات الکترونیک قضایی .دفتر اسناد رسمی.پلیس +۱۰....امکان پذیر هست یا نه ...در صورت مثبت بودن شرایطش را بفرمایید...و کجا باید اقدام گردد.

پروفایل کاربر

امیر احمدی

2 سال پیش

تبدیل وضعیت ایثارگران

سلام و با آرزوی توفیق. بنده از فروردین 1400 با یکی از سازمان های مستقیم زیرمجموعه وزارت دفاع قرارداد مستقیم(بصورت پروژه ای) دارم . بنده فرزند ایثارگر هستم و در طی دوسال متوالی به اداری سازمان موارد مختص به تغییر وضعیت ایثارگران را یادآوری کردم ولی هربار زیربار نرفتن و گفتن این ربطی ب ما نداره .. بنده بالاخره پس از دوسال مجبور به شکایت به دیوان شدم و دیوان حکم داد که اول از سازمان مربوطه و سازمان امور اداری شکایت کنم . و بنده نیز این کار را انجام دادم .. میخواستم بدونم ک با توجه به اینکه بنده از 1400/1 در این سازمان حضور دارم و بیمه کامل هم برام رد شده .. آیا با این شکایت به نتیجه میرسم یا خیر؟