محمد یاسین احمدی
توهین
باسلام و احترام
متاسفانه برادر من در یک درگیری لفظی ساده با پسرخاله اش لفظ توهین آمیزی نسبت به ایشان بکار برده و ایشان اون لحظه را فیلم گرفته..
( به پسرخاله اش گفته من تو را حساب چیزم نمیکنم ) قاضی هم میگه محکومش میکنم..
سوال1..آیا کتمان کردن فایده ای دارد؟
سوال2.ایا راه دفاعی وجود دارد؟
سوال3.مجازاتش چیست؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
احمد اخترشناس
تامین دلیل پلمپ ملک ورثه ای
سلام یه سوالی داشتم میشه راهنمایی کنید
پدرم در سال 1373فوت شدن (انحصار ورثه انجام نشده) بعد از اون زمان تا برج دوازده سال قبل مادرم با برادرزاده برادر بزرگم با مادرم تو خانه پدری زندگی می کردند دو طبقه ،،،، برج دوازده۱۴۰۲مادرم فوت شدن(انحصار ورثه مادرم انجام شده) برادرزاده ام در حال حاضر در خانه پدری هستن (خانه دوطبقه ) و از خانه بیرون نمیرن تصمیم وراث قرار براین بود تا زمان فروش خانه من که متاهل و مستاجرم کرایه من رو بدن سهم خودشان الان از حرف خود تفره رفتن بغیر از انحصار ورثه مادرم و کپی قولنامه ملک حتی کپی شناسنامه مرحوم مان رو هم ندارم برا تامین دلیل (پلمپ ملک ورثه )باید چیکار کنم،، خانه قدیمی یک طبقه بود الان بازسازی و دوطبقه شده ده سال قبل در زمان مادرم
وحید نجفی
تسویه وام
سلام و روز بخیر
سال ۹۵ برای یکی از بستگان نزدیک یک وام با نام من دریافت شد و دو نفر از کارمندان من ضامن این وام شدند و قرار شد اقساط وام توسط فامیل بنده پرداخت گردد.
سال ۹۶ ایشان فوت شده و وام توسط وراث ایشان طبق وعده شفاهی پرداخت نشد و تا سال ۱۴۰۰ با جریمه ها به حدود ۱۰۰ میلیون تومان رسید و از حساب یکی از ضامن ها برداشت شد.
چون قانونا وام به نام من گرفته شده بنده موظف هستم حق و حقوق ضامنی که وجه از حساب ایشان کسر شده را پرداخت کنم.
حال سوال من اینست که به چه صورت این کار را انجام دهم که ضامن بعدا از من بابت عدم پرداخت وجه شکایت نکند و توقیف اموال نگیرد.
محمد نوری
ماده ۴۷۷
سلام و طلب خیر برای وکلای محترم دادراه
بنده یک پرونده حقوقی با موضوع اجرای مفاد نذرنامه از باب تحویل یک باب ساختمان و سهم الارث از یک باغ موروثی داشتم که در دادگاه بدوی به نفع بنده حکم صادر شد ولی دادگاه تجدیدنظر اجرای مفاد نذرنامه را مستلزم تقسیم ترکه اعلام نموده و قرار عدم استماع از دادگاه بدوی صادر کرد.
بناچار درخواست اعاده دادرسی موضوع ماده ۴۷۷ و خلاف بین شرع رای صادره را در استان مطرح نمودم که بعد از ۵۰ روز ابلاغیه از طرف شعبه رسیدگی کننده به تجویز ماده مزبور صادر شده است. حکم شعبه مزبور بر این است که حکم دادگاه تجدیدنظر را که قرار عدم استماع بوده، خلاف شرع بین تشخیص نداده است و پرونده از آمار کسر گردیده است.
حال از وکلای محترم استدعا دارم راهنمایی فرمایید که :
۱_ آیا با مراجعه حضوری به دیوان عالی امکان بررسی پرونده وجود دارد و پرونده بصورت حضوری پذیرفته می شود؟
۲_ با توجه به طرح درخواست اعمال ماده ۴۷۷ و رد این درخواست توسط شعبه رسیدگی ماده مزبور، این امکان وجود دارد که با مراجعه حضوری به مدیر کل دادگستری استان، درخواست بررسی پرونده را مطرح نمود؟
از همگی بسیار سپاسگزارم