وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

حامد باقی

1 سال پیش

جداسازی یارانه ها

سلام
خانم بنده جزو سرپرست خانوار از نظر یارانه هست و تمامی این مبلغ را در اختیار خودش قرار داده و سازمان یارانه ها میگه باید قاضی نامه جدا سازی یارانه ها رو بده
آیا این امکان وجود داره که بتونم یارانه ها رو بدون طلاق از همسرم جدا کنم آیا قاضی خانواده نامه این کارو میده ؟ ما از کجا باید پیگیری این را انجام بدم؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

محمد علینیا

3 ماه پیش

خرید گوشی

سلام من یه گوشی خریدم فروشنده با یه اطلاعات دیگه ای به من داد اما روز بعد متوجه شدم دروغ گفته و قیمت بالاتریو من پرداخت کردم‌‌. فاکتور هم بهم نداده الانم هرچی بهش میگم پس نمیگیره من چیکار میتونم بکنم توروخدا بگین

پروفایل کاربر

م ع

1 سال پیش

وکالت به دیگری برای شرکت در دادگاه کیفری

سلام و وقت بخیر در رابطه با سرقت گوشیم که اسفند پارسال اتفاق افتاد یکبار در آگاهی و یکبار در دادسرا دزد رو شناسایی کردیم و به سوالات جواب دادیم بعد ازون ابلاغیه اومد و قرار منع تعقیب دادند و بعد از اعتراض عده ای از شاکیان و بررسی مجدد قرار جلب به دادرسی دادند و الان ابلاغیه اومده که نوعش شرکت حضور در جلسه رسیدگی برای شخص ذی سمت و مرتبطین هست و در شعبه ۱۱۴۵ دادگاه کیفری ۲ مجتمع قضایی بعثت هست .سوالم اینه من روز دادگاه کار واجبی دارم و نمیتونم شرکت کنم میتونم به برادرم وکالت بدم بجای من شرکت کنه؟و چه سوالاتی ممکنه ازش بپرسن؟روند دادگاه به چه صورته؟

پروفایل کاربر

صادق طباطبایی

1 ماه پیش

ثبت میل به ادامه زندگی

با سلام

در دوران عقد هستیم اما زوجه قصد ادامه زندگی ندارد.وع اظهار نامه ای ثبت کنم تا نتیجتا ، نیازی به پرداخت نفقه وجود نداشته باشد ؟