حسین فرخی
شکایت از برنامه ترب
سلام.یک عدد چرخ خیاطی خرید کردم ولی کالای دریافت شده با شرایط ذکر شده تو وبسایت فرق داره و بعد از ثبت سفارش و قبل از ارسال کالا با مدیر فروشگاه در مورد صحت ذکر شده تو وبسایت صحبت کردم ولی متاسفانه حالا زیر بار نمی روند و هیچ یک پاسخگو نیستند در ضمن ۲۵۰۰۰۰۰ تومان هم هزینه اضافه پس از ثبت سفارش از من دریافت کردن که به حساب حاضر مدیر فروشگاه واریز کردم.
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (3)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
نگاه ملک پور
ملکی و حقوقی
آیا مردی با وکالتنامه ملکی بنام زنش بکند و زن آن ملک رو بفروشد و ملک دیگری بخرد آیا باز هم مرد می تواند ملک را از زن بگیرد
علی ملکی
تعویض زمان احضاریه
سلام
ایا چنین چیزی ممکن هست که مستاجری که داخل خونه ای باشه که 4 ماه از قراردادش تموم شده باشه و دادگاه صلح زمان احضاریه را برای 3 ماه بعد از شکایت تنظیم کنه و الان هم زمان احضاریه را 3 ماه عقب تر یعنی در مجموع 6 ماه عقب بندازه ؟
به نظرتون پارتی بازی نشده ؟
مهرابی مهرابی
ازدواج
من از خواهرم وکالت تام و نامحدود دارم .ایشون در ایران نیستند .پدرم میتوند با همینوکالت نامه به خواهرم وکالت ازدواج بدند ؟ بعنی من به جای خواهرم میتونم انجامبدم؟