حقوقی

سلام و احترام
من یک دختر مجرد هستم که با مادرم در خانه پدری زندگی میکنم پدرم فوت کرده است ، خواهر و برادرم بزرگتر از من هستند و مستقل هستند آیا قانون این اجازه را میدهد که من را از خانه پدری که مستعمره بگیر پدر هنوز هستم و مستقل نشده ام ، من را بیرون باندازند و ادعای حق الوراثت کنن؟؟؟؟؟؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

محمدرضا رستکار

قولنامه اشتباه

اگر در قولنامه ذکر شود پارکینگ دارد ولی در سند نباشد وگروهی باشد.وفروشنده بعلت مشاع بودن اطلاع نداشته خریدار باد چکار کند

پروفایل کاربر

حمید حسینی

خسارت قراردادی

با سلام خدمت اساتید محترم
بنده مستاجر بودم و با توافق طرفین ، قرارداد اجاره را فسخ و مبلغ 19 میلیون تومان از مبلغ قرض‌الحسنه به عنوان ضمانت تسویه قبوض مصرفی و مالیات دارایی و بیمه و خسارات احتمالی به ملک تا زمان تسویه کامل نزد موجر ماند. پس از ارائه صورتحساب ها و تسویه حساب ، موجر 15 میلیون تومان رو عودت داد و 4 میلیون تومان رو به بهانه واهی خسارت به درب و کرکره برقی برگشت نداد که از ایشان در شورای حل اختلاف شکایت کردم و پس از رای محکومیت قطعی ایشان در دادگاه تجدید نظر مبلغ رو پس گرفتم . حال با توجه به ماده 6 قرارداد اجاره (موجرمکلف است به محض اتمام مدت اجاره یا فسخ و اقاله، عین مورد اجاره را تحویل گرفته و کل مبلغ قرض‌الحسنه را به مستاجرپرداخت نماید در غیر این صورت به ازای هر روز تاخیر در پرداخت مبلغ مذکور روزانه مبلغ 2 میلیون تومان به عنوان خسارت به مستاجر پرداخت نماید) می توانم به دلیل اینکه کل مبلغ قرض الحسنه رو برگشت نداده از ایشان مطالبه خسارت قراردادی بکنم ؟

پروفایل کاربر

ساره قاسمی نژاد

اعاده حیثیت

سلام. بنده در یک محیط دولتی و درمانی مشغول بکار هستم. در طی چندماه اخیر همکار اقایی در صدد خواستگاری از من برامدند و طی چند ماه گذشته رابطه ای کاملا محدود و شرعی و خانوادگی بین ما برقرار بود. مسئول با توجه به سابقه ی دشمنی و بدخواهی نسبت به ما، به تشویش اذهان و پخش شایعات مبنی بر نامتعارف بودن رابطه ی بنده یا اون اقا پرداختند که باعث اسیب رسانی به موقعیت اجتماعی و ابرو ریزی از هر دو نفر ما شده است

اگر امکانش هست بفرمایید چه اقدام قانونی ای در این خصوص میتوانم انجام بدم؟