محمود فروشانی
الزام به اجرای تعهد
با سلام و احترام ده سال قبل موتور سیکلت را به یک تعمیر گاه موتوربا این عبارت (این موتور جهت اوراق شده به آقای .... فروختم چنانچه از موتور استفاده کرد ملزم به انتقال سند با پرداخت کلیه هزینه ها می باشد و مسئولیت موتور از تاریخ قولنامه بعده خریدار می باشد ) تاریخ قولنامه را را فراموش کردم بنویسم موتور هم پلاک قدیم بود و غیر قابل انتقال . بعد ده سال از دادیاری دادسرا احضاریه بعلت تصادف و صدمه بدهی برایم آمد قولنامه را تسلیم دادیار نمودم پس از مدتی قرار نهایی دادسرا مبنی بر قرار موقوفی تعقیب به علت رضایت شاکی آمد .نمی دانم چه کسی رضایت گرفته . به خریدار موتور مراجعه نمودم خود را به بی اطلاعی می زند و می گوید من موتور را اوراق کردم و جهت اسقاط اقدام نمی کند خواهشا راهنمایی بفرمائید چه نوع شکایتی تنظیم کنم حقوقی یا کیفری ، تا مسئولیت موتور از من سلب شود با علم به اینکه موتور غیر قابل انتقال است و نمی دانم نزد کیست چون راکب با موتور از صحنه فرار کرده .
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
محمدرضا جمشیدی
انحصار وراثت
با سلام
پدربزرگ پدری من ۳ فرزند پسر و ۲ فرزند دختر دارند و در زمان پیش از فوتشون وصیت کردن که تمام ارث شون که یک قطعه زمین بوده رو به پدر من ببخشند.
سوال من این هست که طبق قانون وصیت، فقط یک سوم ارثیه به پدر من میرسد، دو سوم باقیمانده به چه صورت بین وراث تقسیم میشود؟ آیا پدرم من در دو سوم سهم باقیمانده نیز سهیم هست یا خیر؟ چه مقدار؟
حسین عابدینی
اتهام سرقت
سلام ، من امروز در یک کوچه ، ساعت 11 ظهر ، یه آقایی از من خواست یه موتور رو کمک کنم که بزاره داخل وانت ، منم گفتم که آخه دزد که تنهایی نمیاد دزدی که بخواد از کسی کمک بگیره، بعد موتور هم خیلی داغون بود و طرف هم خیلی ریلکس، منم یه کمک بهش کردم، میخواستم بدونم آیا مشكلي برای من پیش میاد؟ آیا احتمالش هست اتهامی به من زده بشه؟ اگر زده شد پیشنهاد شما چیست؟ من یک دانشجو ام و کلا هیچ سابقه ای ندارم.
مجتبی حسینی
شکایت از سمت پلیس فتا
من در برج ۵ سال ۱۴۰۳ درگیر یکی از این کارهای کلاهبرداری اینترنتی شدم و و سه نفر از دستم شکایت کردند نفر اول دادگاه با توجه به مدارکی که بهش ارائه دادم منو تبرئه کرد نفر دوم ده روز بعد از نفر اول شکایت کردند و هنوز که هنوز هست اقدامی نکرده و نفر سوم برج ۸ شکایت کرده که با شکایت نفر سوم کل حساب های بنده مسدود هست میخواستم ببینم چکار باید انجام دهم