شهاب وحیدی
چک برگشتی و اعسار
سلام و خسته نباشید. سال 1392 شش میلیون تومن از زن داداشم پول گرفتم و چک دادم.روابط فامیلی بود نه من پول رو دادم نه اون پیگیر شد؛چهار ماه بعد صدور چک رو برگشت زده و دوسال بعد از تاریخ صدور چک هم شکایت کرده (سال 1394 )( از برادرم طلاق گرفته ) و مبلغ شده 58 میلیون تومن!!هفته بعد وقت دادگاه دوم هست و من اعسار دادم چون واقعا پولی ندارم( مستأجرم و فقط با یارانه زندگی میکنم- از سی سال پیش جز سیم کارت چیزی به نامم نیست استعلام هم گرفته بشه حقانیتم ثابت میشه چون واقعا ندارم فیلم بازی نمیکنم؛ شاید باور نکنید یخچال نداریم) دوتا هم شاهد خواهم برد واسه اعسار ؛ اگه زن دادش سابقم اعسار رو قبول نکنه میرم زندان؟( چون واقعا هیچی ندارم احتمال خیلی زیاد دادگاه اعسار رو قبول میکنه) اون روز با حکم جلب نیاد ؟ از این میترسم. در ضمن من تو دادگاه قبول کردم که شش تومن رو قرض گرفتم و چک بابت اونه و مواردی چون امانت و ضمانت و.... نگفتم( اصل پول که شش تومن نست رو من قبول کنه میدم)
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
نوید عالی نژادیان
علت جدا شدن یک پرونده با دو ردیف فرعی به دو پرونده جدا
نوید
سامانه پرسش و پاسخ
پرسش سوال
تعدد جرم وادغام جرم تعزیری
0 نظرات
پرسیده شده 4 دقیقه پیش در وکلا توسط نوید (120 امتیاز)
باسلام ببخشید یه آشنا دارم که هنگام شروع به سرقت از اموال عمومی یک عدد درب منهول آب فاضلاب دستگیر شده که یک گرم مواد مخدر شیشه هم توجیبش بوده الان این شخض ابتدایک پرونده براش تشکیل شد با دو ردیف فرعی که جدا گانه به جرم سرقت ومواد رسیدگی شد وبرای جرم شروع به سرقت درب منهول شش ماه ویک روز حبس تعلیقی گرفت که اگه تایک سال جرمی مرتکب نمیشد حبس تعلیقی بلااثرمیشد اما باتوجه به ردیف جرم سرقت حبس که تعلیق بود به حبس قطعی تغیرکرد آیا میشه اعتراض کرد و ادعاکنیم که هر دو جرم چون با یک پرونده همزمان مرتکب شده باید حبس قطعی تعلیق بشه اصلا میشه کاری برای حبس کرد یا نه لذابرای جرم مواد یک گرم شیشه ۹میلیون تومان و هفتاد ضربه شلاق قطعی محکوم شده و مجرم سابقه فاقد سابقه محکومیت قضایی بوده ممنون
علیرضا خوراسگانی
درخواست اِعمال ماده ۴۷۷ قانون آ.د.کیفری جهت اتیان سوگند استظهاری
سلام
اگر یکی از ورثه در جلسه دادگاه جهت ادای سوگند استظهاری حاضر نشده باشد و دادگاه به دلیل عدم حضور(عدم اتیان سوگند استظهاری ) رای به بی حقی وی صادر نموده باشد، لذا اگر درخواست اِعمال ماده ۴۷۷ ق.آ.د.کیفری مصوب ۱۳۹۲ نماید آیا با این درخواست موافقت خواهد شد یا خیر؟؟
ز زمان
شکایت موجر
سلام، من خونهم رو امسال برای بار سوم تمدید کردم، (پارسال ۱۴ م.ت ، امسال ۱۵ م.ت) و توی قرارداد ذکر شده که فسخ قرارداد برابر است با دادن یک برج اجاره اضافه تر به طرف مقابل!
بعد از تمدید، ازطرف پسر موجر (وکیل کارآموز و وکیل موجر) برام شکایتنامه اومد:
۱ -اتمام قرارداد و عدم تمدید و تنفیذ نشدن و فضولی بودن و درخواست حکم تخلیه! و همچنین اعتراض نسبت به نگهداری سگ در منزل! که در دادگاه شکایت را پس گرفتن و لایحه صادر شد(اما برای سگ هیچ صحبتی نشد)
۲- گفتن که ما ۲۰ م.ت اجاره میخواستیم، شما گفتید ۱۵ م.ت! حکم هنوز صادر نشده
۳- تصرف ملکی! بدلیل عدم تمدید قرارداد! حکم هنوز صادر نشده
۴- مجدد اعتراض نسبت به نگهداری سگ در منزل هنوز دادگاه تشکیل نشده
سوال: باتوجه به این شکایتها اگر از قاضی بخوام رای به فسخ قرارداد بدهد، در این صورت چه کسی موظف به پرداخت حق فسخ است؟ من یا موجر؟
سوال: من با چه عنوانی میتونم نسبت به سلب آرامش و تضرر مالی از موجر شکایت کنم؟