مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

شهاب وحیدی

چک برگشتی و اعسار

سلام و خسته نباشید. سال 1392 شش میلیون تومن از زن داداشم پول گرفتم و چک دادم.روابط فامیلی بود نه من پول رو دادم نه اون پیگیر شد؛چهار ماه بعد صدور چک رو برگشت زده و‌ دوسال بعد از تاریخ صدور چک هم شکایت کرده (سال 1394 )( از برادرم طلاق گرفته ) و مبلغ شده 58 میلیون تومن!!هفته بعد وقت دادگاه دوم هست و من اعسار دادم چون واقعا پولی ندارم( مستأجرم و فقط با یارانه زندگی میکنم- از سی سال پیش جز سیم کارت چیزی به نامم نیست استعلام هم گرفته بشه حقانیتم ثابت میشه چون واقعا ندارم فیلم بازی نمیکنم؛ شاید باور نکنید یخچال نداریم) دوتا هم شاهد خواهم برد واسه اعسار ؛ اگه زن دادش سابقم اعسار رو قبول نکنه میرم زندان؟( چون واقعا هیچی ندارم احتمال خیلی زیاد دادگاه اعسار رو قبول میکنه) اون روز با حکم جلب نیاد ؟ از این میترسم. در ضمن من تو دادگاه قبول کردم که شش تومن رو قرض گرفتم و چک بابت اونه و مواردی چون امانت و ضمانت و.... نگفتم( اصل پول که شش تومن نست رو من قبول کنه میدم)

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

ستاره باقرزاده

شکایت توهین

سلام.وقت شما بخیر. یک دعوا خانواده ما با یکی از همسایه ها داشتیم که طرفین از هم شکایت کردیم. من در این دعوا هیچ گونه توهینی نکردم غیر از یک کلمه که به یکی از آنها گفتم عوضی. حالا اون فرد شاکی شده و یک نفر از همسایه ها را به عنوان شاهد میخواد به دادگاه معرفی کند که من بهش فحش حیوان (خر) دادم. خواستم بدونم من توی دادگاه چه چیزی بگم. آیا بگم که بهش گفتم عوضی یا کلا منکر هرگونه توهین بشم. ناگفته نماند که اون شخص هم در جواب به من گفت عوضی خودتی و هیکلته و قیافت هست. آیا این فحش عوضی هم برای من بد میشه؟ ضمنا این فحش رو در دفاع از خانواده خودم به زبان آوردم که مانع از حمله این فرد به سمت برادرم بشم. میشه لطفا راهنمایی م کنید. ممنونم.

پروفایل کاربر

ابوالفضل معصومی

خسارت هنگام نصب کنتور گاز

با عرض سلام و وقت بخیر امروز از اداره گاز برای نصب کنتور مغازه مراجعه نمودند و در حین نصب به علت سهل انگاری مامور ویترین مغازه با بیش از ۲۰ میلیون بلور و چینی شکست سوالم اینه که از چه مرجعی برای تامین خسارت میتونم اقدام کنم ؟؟

پروفایل کاربر

رویا فراهانی

عدم رضایت شاکی بعد از پرداخت مبلغ چک و پس دادن لاشه چک

سلام و وقت بخیر
همسر من یه چک برگشتی داشتن که شاکی دستور توقیف ماشین رو گرفتن قائم مقام شاکی در تهران ماشین رو توقیف و به پارکینگ فرستاد ...مبلغ چک و همه ضرر و زیان به حساب قائم مقام واریز شد و این اقا لاشه چک رو پس دادن طبق دستور نیابت اجرای احکام ایشون رو فرستادن ثبت اسناد تا رضایتشونو در این پرونده اعلام کنن ایشون این کار رو انجام دادن و رضایت نامه ثبت اسناد رسمی رو به اجرای احکام نیابتی تهران تحویل دادیم ولی قاضی گفت قائم مقام نمیتونه رضایت بده شاکی اصلی باید رضایت بده حالا شاکی اصلی که مشهد هستش و تو مشهد اشکیل پرونده داده نمیره برلی اعلام رضایت تو دفاتر قضایی در حال حاضر با وجود ثبت رسمی توسط قائم مقام شاکی و بودن لاشه چک در دست ما چه کاری میتونیم انجام بدیم؟