وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

فرید اسدی

1 سال پیش

استرداد خودرو

سلام بنده یک دستگاه پراید خریدم و انتقال سند و تعویض پلاک انجام ندادم فقط قولنامه دستی آخر سال ۴۰۱ کارت ماشین و کارت سوخت مفقود شد متاسفانه پست شده بودن به منزل مالک قبلی اون هم با سو استفاده حکم توقیف گرفت و ماشین رو هم از پارکینگ آزاد کرد با اینکه سند و برگ سبز و قولنامه دست من بود از سال گذشته ماشینو از پارکینگ بیرون آورد و الانم دست خودشه با شکایتی ک من کردم حکم قطعی الزام ب تنظیم سند رسمی اومده ولی الان وکیلم درخواست استرداد مال منقول رو مطرح کرده این مراحل ۱۸ماه طول کشیده ولی با این وجود هنوز نمیدونم چقد زمان لازمه که استرداد صادر بشه و بعد از اونم چ مراحلی باید طی بشه ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

فاطمه قنبری

1 هفته پیش

مستقل شدن

سلام وقت بخیر میخوام بدونم من ۱۸سالمه میتونم از خانواده ام جدا بشم مستقل بشم و خانواده حق مانع شدن نداشته باشه از لحاظ قانونی که بخواد جلوی فرزند خود رو بگیره و برای مستقل شدن باید حتما پولی ملکی یا چیز دیگری میخواد یا فقط تصمیم کافیه؟

پروفایل کاربر

مهدی ربیعی

2 سال پیش

متخلف

سلام . عرض ادب . یه سالن لیزر بدون داشتن مجوز و بدون داشتن تابلو، مشغول به ارائه خدمات لیزر بدن هست . و به طور پنهانی و غیر مجاز برای اقایون هم انجام میدن . چطور ممکنه که از ایشون جهت این تخلف شکایت کرد ؟

پروفایل کاربر

ایمان بی نظر بیجارپسی

10 ماه پیش

تصادف دوموتور،ونحوه گرفتن خسارت

سلام،تصادف دوموتور با برهم زدن صحنه تصادف، توسط کارشناس و کروکی فرضی که مقصر حادثه طرف مقابل اعلام شد، مقصر زیر سن قانونی 15سال،تجاوز به چپ و نداشتن بیمه و گواهینامه و موتور هم بنام خودش نبود،درخواست تامین دلیل انجام دادم،وشکایت انجام دادم،ابلاغ اومده،تا ۱۰روز فرصت،ابلاغ ارسال پرونده به دادگاه،دوماه هم طول درمان نوشتن،مراحل بعدی کار به چه صورت است؟باید منتظر ابلاغ بعدی باشم؟