فرید اسدی
استرداد خودرو
سلام بنده یک دستگاه پراید خریدم و انتقال سند و تعویض پلاک انجام ندادم فقط قولنامه دستی آخر سال ۴۰۱ کارت ماشین و کارت سوخت مفقود شد متاسفانه پست شده بودن به منزل مالک قبلی اون هم با سو استفاده حکم توقیف گرفت و ماشین رو هم از پارکینگ آزاد کرد با اینکه سند و برگ سبز و قولنامه دست من بود از سال گذشته ماشینو از پارکینگ بیرون آورد و الانم دست خودشه با شکایتی ک من کردم حکم قطعی الزام ب تنظیم سند رسمی اومده ولی الان وکیلم درخواست استرداد مال منقول رو مطرح کرده این مراحل ۱۸ماه طول کشیده ولی با این وجود هنوز نمیدونم چقد زمان لازمه که استرداد صادر بشه و بعد از اونم چ مراحلی باید طی بشه ممنون میشم راهنمایی کنید
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
و آشتیانی
تملک آپارتمان ها
سلام من در یک مجتمع 40 واحدی زندگی می کنم که در بعضی از واحد ها مالک واحد ساکن است و در بعضی از واحدها مستاجر زندگی می کند.
شارژ ماهیانه به حساب بانکی مشخصی هر ماهه توسط ساکنین واریز می شود.
امسال تصمیم گرفته شده که خاک باغچه ها را تعویض کنیم و ضمنا گلدان های خراب و شکسته را نیز تعویض کنیم و گل کاری نیز انجام شود.
این هزینه ها باید از حساب بانکی که شارژ ماهیانه واریز می شود پرداخت شود ؟ یا اینکه برای واحدهایی که اجاره داده شده است لازم است مالک مربوط جداگانه سهم هزینه خود را بپردازد ؟
با تشکر
فاطمه بریهی
شرکت کردن درسایت شرطبندی
من یه ماه فقط توسایت شرکت کردم برد نداشتم فقط ۴ میلیون توحسابشون واریز کردم باختم برام ابلاغیه اومد که باید لایحه بفرستم من میترسم که دستگیر کنن بنظرتون نتیجه چی میشه
ت ا
شکایت از استاد راهنما
دانشجوی ترم ۷ دکتری یک دانشگاه دولتی در تهران هستم. موضوعی که استاد راهنما برای رساله ام تعریف کرده اند به دلیل عدم وجود مواد و تجهیزات در ازمایشگاه ایشان و زمان بر بودن و وارداتی بودن مواد اولیه قابل انجام نیست و یک سال و نیم وقتم سر این پروژه به هدر رفته و دیگه نمیخام وقتمو سر این پروژه هدر کنم اما استاد مخالفن. حالا درخواست تغییر موضوع رساله و استاد راهنما را داده ام اما استاد راهنما منو ریلیز نمیکنه که بتونم برم با استاد دیگه ای کار کنم و همچنان ۳ ماه هست که منو در برزخ نگه داشته و تهدید به انصراف از تحصیل میکنه. به گروه هم درخواست دادم ولی هنوز اقدام موثری صورت نگرفته. چطور میتونم از ایشون از طریق قانونی احقاق حق کنم؟