مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

سما نصرتی

1 سال پیش

شکایت از برنامه ترب

یک گوشی از سایت ترب سفارش دادم
اما ۴ روز بعد سفارش من ان فروشگاه در ترب غیر فعال شده الان سفارشم به دست من نرسیده ترب هم پاسخگو نیست چه کار باید انجام دهم؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

رضا رضایی

10 ماه پیش

ثمن قرارداد

یک ملک ۶۰ متری را خریدم و در فضای رفاقتی که با مالک داشتم پول ملک را بصورت خرد خرد و نقدی و بدون دریافت رسید هر مبلغ پرداخت کردم .برای مثال برایش خرید می کردم بسیاری مواقع نقدی پول میدادم . و بالاخره تمام شد و در نهایت بصورت دستی رسید گرفتم که مبلغ را تسویه کردم و او امضا کرد که ثمن را کاملا دریافت کرده ولی نوع تسویه یکجا و بانکی نبوده و متاسفانه مالک فوت کرد. آیا ورثه می توانند بگویند که پولی پرداخت نشده؟

پروفایل کاربر

علی خوشدل

2 سال پیش

قانون منع فروش کراوات

سلام و احترام، وقت بخیر
ایا قانونی در رابطه با منع نمایش، فروش و پوشیدن کراوات وجود دارد؟
نیروی انتظامی و اماکن با مراجعه حضوری به فروشگاه های پوشاک مردانه، به دلیل استفاده از کراوات در ویترین و فروش آن با استناد به (عدم رعایت قوانین و مقررات) اخطار داده و اعلام کرده ظرف ۱۰ روز باید به دایره کنترل و نظارت مراجعه کنیم. همچنین و در صورت عدم مراجعه تا زمان اعلام شده، فروشگاه پلمپ خواهد شد.
خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید

پروفایل کاربر

علی کریمی

1 سال پیش

نحوه گرفتن خسارت طرح هادی از شورا و دهیار

سلام خسته نباشید ۳۰ متر از ملک مسکونی من در روستا در طرح هادی است شورا تا این لحطه جهت تحویل گرفتن و پرداخت خسارت اقدامی نکرده ولی به اسائه گفته این زمین در طرح هادی است و ساخت و ساز کند و همسایه نیز انجام داده چه شکایتی تنطیم کنم