سما نصرتی
شکایت از برنامه ترب
یک گوشی از سایت ترب سفارش دادم
اما ۴ روز بعد سفارش من ان فروشگاه در ترب غیر فعال شده الان سفارشم به دست من نرسیده ترب هم پاسخگو نیست چه کار باید انجام دهم؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
حمیدرضا یاری
هزینه تعمیر لوله فاضلاب اصلی یک آپارتان 6 واحد و هزینه خسارت وارد به واحد مربوطه
با سلام و عرض ادب و احترام
ضمن تشکر از سایت بسیار خوبتون
به استحضار می رساند
در یک آپارتمان 6 واحده لوله فاضلاب اصلی در طبقه 4 دچار خرابی و تعمیر شده است لذا 2 سوال زیر پیش می آید لطفا بررسی بفرمایید و چه کاری باید انجام دهیم
1) هزینه تعمیر لوله با همه واحد ها است یا باید فقط واحد مربوطه هزینه را بدهد؟
2) هزینه خسارت وارد شده به واحد مربوطه به دلیل نم زدگی و خرابکاری به عهده واحد مربوطه است یا همه واحدها؟
ممنون میشم راهنمایی و مشاوره دهید
با تشکر
فرزانه جعفری
عدم تعهدپیمانکار به تحویل پارکینگ
باسلام
بنده سال ۱۴۰۰ یه واحدآپارتمان رو از یک شخصی که قبلا واحد و بصورت پیش فروش خرید کرده بود خریدم و تقریبا یکسالی هست که تحویل گرفتم،و در قراردادهم قیدشده که دارای پارکینگ بدون مزاحم می باشد ولی الان پیمانکار به علت کمبود مکان میگن که پارکینگ به من تعلق نمیگیره چون من آخرین قرارداد هستم،الان تکلیف من چیه؟آیا راهی وجود داره که من صاحب پارکینگ بشم؟چون با این وجود ملک من بی ارزش میشه،
یه چیز دیگه که هست اینه که من وقتی این ملک رو خریدم ۷۰درصد ساختمان تکمیل شده بود یعنی پارکینگش معلوم بود که چندتا پارکینگ داره ولی پیمانکار به من نگفت این واحد پارکینگ بهش تعلق نمیگیره الان که من نقل مکان کردم به داخل ساختمان ومیخوام از پارکینگ استفاده کنم بقیه اهالی ساختمان اجازه نمیدن ،به پیمانکار مراجعه کردم گفت که چون تو آخرین قرارداد هستی پارکینگ بهت تعلق نمیگیره،مگه میشه همچین چیزی، پس قراردادی که توش نوشته شده پارکینگ خصوصی بدون مزاحم تکلیفش چی میشه؟
امید وکیلی
مطالبه ثمن خودرو
سلام
سال 98 همسرم خودرو در مالکیت من رو به دوستش فروخته و من اطلاعی نداشتم، بعداز متارکه همسرم و خریدار در سال 1400 به من گفتن که بهمراه آنها برم مرکز تعویض پلاک و بعداز تعویض پلاک پول مرا به حسابم بزنن، ولی بعداز تعویض پلاک پولی به حسابم نزدن. یکماه پیش اظهارنامه فرستادم ولی بازم پولمو ندادن.
برای طرح دادخواست مبایعه نامه فروش خودرو و مدارک انتقال پلاک مرکز تعویض پلاک رو ندارم، چیکار باید بکنم؟