مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

محمد پورعلی

1 سال پیش

تقاضای رسیدگی فوری

سلام درخواست اعاده دادرسی دادم شوراقرارعدم صلاحیت زده پرونده روبه دادگاه ارجاع داده چگونه میتونم رسیدگی فوری درخواست بدم ممنونم راهنمایی کنید

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

سیامک پاکرو

6 ماه پیش

شامل شدن ضرر وزیان

با سلام بنده ویکی از اقوام بصورت شفاهی در حضور شاهدان به توافق رسیدیم که بنده امکانات وسرمایه لازم جهت برپایی مغازه دراختیار ایشان قرار دهم وامور اجرایی را ایشان عهده دار شود ودر سود خالص نصف به نصف تقسیم شود حال بعلت شرایط اقتصادی مغازه تعطیل شده و ایشون.اجناس باقیمانده را بمن تحویل داده که ارزش انها نصف سرمایه من است و می گوید ما فقط در سود شریک بوده‌ایم وضر وزیان ربطی بهمن ندارد چون در این خصوص صحبتی نکرده‌ایم لذا خواستم راهنمایی بفرمایید که ایشان نباید در زیان ایجاد شده شریک باشد با تشکر

پروفایل کاربر

عماد عزیزیان

1 سال پیش

برسی و راهنمایی

سلام وقت بخیر من یک سایت فروشگاه دارم انگار بنده vpn می فروختم یکی آمد خریداری کرد و به دلایلی لغو شد و من پول اون فرد را واریز کردم الان تحدید کرده که میرم شکایت میکنم میگم تو ( من) vpn می فروختم من از سایتم برداشتم الان چیکار کنم بهتر هست ؟

و یک عکس داره که درمورد محصول درسایت من هست ولی اون محصول در سایت موجود نیست




آیا تا زمانی که محصول در سایت من باشه مشکل ساز هست ؟

آیا الان حذف کردم مدارک اون ثابت میشه با یک عکس

پروفایل کاربر

امیر علی بیگی سعیدی

2 سال پیش

خانوادگی

سلام خسته نباشید خواهر خانم بنده 45 ساله دارای سه فرزند 2 دختر و یک پسر که دختر بزرگشون حدود 15 ساله و دو تای بعدی هم 4 و 3 ساله هستند به جهت اینکه سالهاست که با شوهرش نمیتونند زیر یک سقف باشند و چندین بار هم دعوا و کتک کاری از طره شوهرش قرار گرفته و با وساطت اطافیان آشتی کردند و لی موقتی بوده باز هم همان برنامه های همیشگی شون تکرار شد که الان حدود 6 ماه است که خواهر خانمم آمده و در تبریز پیش مادرش با دو تا از بچه های کوچکش ولی دختر بزرگه تو کرج مانده و به درساش ادامه میده الان شوهرش میگوید که بیا کرج نصف خونه رو به نام بچه ها و نصف دیگرش را هم بنام تو بکنم و خودم هم برم جایی را اجاره کنم بمونم ولی شرطش آمون به کرج و ساکن شدن در کرج است . خواستم ببینم آیا واقعاً این کار شدنی از نظر قانونی و هم اینکه امکان لبرگرداندن سند به آقا امکان پذیر است یا این عمل از نظر قانونی صحیح هست.