وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

نسرین حسینی

11 ماه پیش

استعفا

سلام وقت بخیر
من جایی دو هفته کار می کنم هنوز قرارداد امضا نشده و فقط انگشتم تو سیستم تعریف شده و آیدی نرم افزار شرکت برام ساختن
چند تا سوال : ۱.اگر بخوام بیام بیرون باید استعفا بنویسم ؟
۲.باید کپی مدارکم رو بگیرم ؟
۳.حقوق اون تایم رو باید بهم بدن ؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

زهرا طیبی

7 ماه پیش

لغو قرارداد

با سلام و خسته نباشید
نیروی قراردادی اداره دولتی هستم و بدلیل اینکه بعد از اتمام قرارداد خود اداره ادامه ی فعالیت بنده را منوط به تمدید قرارداد می دانست و بعلت اینکه فرم قرارداد با وضعیت قانونی من تناسب نداشت قراردادم را تمدید نکردند اما بعد از دو ماه با ابلاغ اتهام غیبت بنده را برای مدت دو ماه و غیبتی که ادامه دارد به تخلفات اداری گزارش نمودند آیا برای شخصی که به هر دلیلی قرارداد با آن اداره را ندارد غیبت معنیی دارد ؟با تشکر

پروفایل کاربر

ترلان پارسا

5 ماه پیش

شرایط قانونی بودن قرارداد های کاری

سلام و عرض احترام

من تقریبا یک ماه پیش یه قرارداد کاری با یه موسسه کنکوری بستم ، بعد از اینکه رفتم سرکار همون روز اول یکی از همکارا بهم گفتش قراردادت رو خوندی ؟ ۲۵۰ ساعت اول رو باید رایگان کار کنی و حقوقی نداره و منم دیگه نرفتم سرکار بعد از دو هفته بهم زنگ زدن و گفتن که ترک کار کردی و قراردادت فسخ میشه باید خسارت بدی ( چون که برای ۳ ماه بسته بودم و کلا یه روز رفته بودم) گفتم که تایمم پر شده و دیگه نمیام و اونا هم گفتن که باید ۵ میلیون بدی برای اینکه زودتر از موعد فسخ کردی ... و اینکه اصلا قرار داد های یک ماهه و دوماهه ندارن و باهمه ۳ ماهه و شیش ماهه میبندن میخوام بدونم این قرار داد قانونیه؟ کارفرما میتونه همچین بندی رو داخل قرار داد بزاره؟

پروفایل کاربر

ارزو نجاتی

7 ماه پیش

سفته برای حسن انجام کار

سلام وقتتون بخیر من با یک شرکت خدمات اینستاگرام همکاری میکردم با من قرارداد ۳ ماهه بستن و ۱۰۰ میلیون هم سفته بابت حسن انجام کار دادم اما بعد از گذشت یک ماه زیر تمام قول و قرارهای توی قرارداد زدن منم میخواستم برم باهاشون حرف بزنم حاضر نشدن جلسه بذارن و بابت دستمزدم هم دیرکرد داشتن با کلی بحث و دعوا و دیرکرد پول منو دادن و خودشون از ما خواستن باهاشون کار نکنیم،حالا هرچی پیگیری میکنم که برم قرارداد رو فسخ کنم و سفته هام رو بگیرم شونه خالی میکنن.
اشتباهی که کردم داخل سفته مبلغ نوشتم وبه عدد هم تاریخ زدم به من گفتن قسمت حواله کرد رو خالی بذار خودمون مینویسیم اما پشت سفته نوشتم بابت حسن انجام کاره.و چون اعتماد کردم از سفته عکس ننداختم حتی رسیدم نگرفتم ازشون،ونسخه دوم قرارداد رو هم به من ندادن.
الان از مدت قرارداد ۱ماه و خورده ای مونده ولی نمیان فسخ کنن ،باید چیکار کنم؟