
مینا تقی زاده
نحوه شکایت از شهادت دروغ
خانمی که ازم کلاهبرداری کرده بود فردای روزی که حکم جلبش صادر شده بود شکایت کذبی مبنی بر تهدید و توهین و اخاذی کرده بود که با وجود تناقض حرفهای شاکی و شهود در دادیاری کیفرخواست خوردم فقط بخاطر اینکه شاکی دارای بند پ بود ولی دادگاه کیفری ۲ تناقض را تشخیص و حکم برائت صادر کرد برای شکایت از شاهدین که در چند جا شهادت دروغ دادن چیکار باید بکنم؟؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

نسیم هاشمی
مزایده منزل ارثی
سلام، وقت بخیر، اگر منزل ارثی توسط همسر یکی از وراث بخاطر مهریه توقیف شده باشد، موقع اجرای مهریه این منزل به مزایده گذاشته می شود؟ یا اول از وراث درخواست می شود که منزل را فروخته و سهم همسر این وراث را بدهند؟ شوهر من یکی از این وراث است و برادر او که همسرش این منزل را توقیف کرده، مدعی است که قرار است منزلشان به حراج گذاشته شود درصورتیکه هیچ پیامی از سمت دادگاه برایشان نیامده است؟

مرجان رسولی
اتوریتی کاراموزوکالت
باسلام واحترام
آیا کاراموز وکالت میتواند دردادگاه صلح دفاع کند ازموکل؟

سوسن قاسمی
باسلام ببخشید من ازماهواره کتونی نایک گرفتم هنوزبه دستم نرسیده قرغربوده سه روزه به دستم برسه ازپنجشنبه هفته گذشته
بایدچطوری کفشم روازشون بگیرم پول پرداختم هنوزارسال نکردن تماسم میگیرم جواب نمیدن قراربوده سه روزه برام بفرستین شماره حساب طرف راکه واریزکردم دارم