
مسعود یکه روستا
نحوه مشخص کردن اسامی وراث
با درود فراوان بر شما
میخواهم در دادخواستی اسامی وراث را بعنوان خوانده اعلام کنم ، راهکار قانونی آن چیست ؟ با تشکر و قدردانی از فراهم نمودن چنین امکانی
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

امیرحسین رضائی
اتهام کلاهبرداری رایانه ای
سلام حدود 5 ماه پیش از حساب بانکی بنده سو استفاده شد و فردی ناشناس در فضای مجازی که به من پیشنهاد کار داده بود با هویت جعلی من را فریب داد و مبالغی را که ظاهراً از راه کلاهبرداری اینترنتی بوده برای من واریز کرد متاسفانه من هم بدون اطلاع از سو نیت و هویت واقعی آن فرد ناشناس مبالغ را برایش ارز دیجیتال خریده و به کیف پولش منتقل نمودم حالا از من شکایت شده و در دادسرا احضاریه دفاع از اتهام انتسابی دریافت کردم وقتی مراجعه کردم گفتن باید ضامن و یا وثیقه ارائه بدی وگرنه مستقیم میری زندان! آیا واقعا همینطوره ؟
و اینکه من هیچ گونه ضامن و یا وثیقه ای ندارم آیا امکانش هست مبلغ شکایت شده رو بعنوان ضمانت برای ممانعت از بازداشت در اختیار قاضی قرار دهم؟(ضمنا مبلغ شکایت شده زیر ۱۰۰ میلیون تومان است)
و اینکه از تمام چت های من با آن فرد ناشناس مدارک اسکرین شات و فیلم از چت موجود است آیا امکان رفع اتهام از من وجود خواهد داشت ؟

محمد رجایی
انتقال اموال
سلام و عرض ادب واحترام می خواستم بدانم راهی وجود دارد که بعد از فوت من همه اموالم به خانمم برسد چون ایشان با ایمان و مورد اعتماد بنده می باشد پدر و مادرم در قید حیاط هستند و چون یکی برادرانم شرور می باشد مترسم بعد از فوت من برای خانواده ام ایجاد مشکل مالی کند چون والدینم به دلیل وابستگی شدید به من وکهولت سن بعد از مرگم یک هفته هم دوام نمی اورند و همجنین یک فرزند پسر هم دارم.در ضمن میخواستم بدانم مصالحه چیه ایا به درد من می خوره؟با تشکر فراوان

علی رحیمی
اختلاف نظر بیمه شخص ثالث با کارشناس دادگستری
با سلام من یک ماه پیش تصادف کردم و طرف مقابل مقصر بود و من از بیمه شخص ثالث ایشان پول گرفتم و قسمت عقب ماشین خسارت داشت و نمیدانم کارشناس بیمه برای من هزینه تعویض زده است یا تعمیر(از من هیچ داغی نخواستند و هیچ برگه ای هم به من ندادند ) و هیچ سوالی راجب این از من نپرسیدند حالا من برای افت قیمت اقدام کردم و کارشناس دادگستری به من گفت تعویض میکنید یا تعمیر و من گفتم تعویض .حالا که زمان دادگاه مشخص شده اگر کارشناس بیمه تعمیر زده باشه وکارشناس دادگستری تعویض چه میشود آیا این به ضرر من است و چه اتفاقی می افتاد؟