وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

morteza alipour

1 سال پیش

خسارت از 2 خوانده در مزایده ملکی

درود. ملک مشاعی غیر قابل افراز اگر مزایده برود که 2 خوانده مانع فروش شده اند برای 17 سال...
ایا در دادخواست بجز خسارات مالی اعم از حق‌الوکاله. 5 درصد برداشت دادگاه..ووو
میتوان خسارات دیگری گرفت. من ساکن کانادا هستم هر وقت مشتری پیدا شده من به ایران امده ام و این 2 خوانده نگذاشتن ملک به فروش برسد.
عرض 17 سال 10 دفعه با مخارج فراوان باعث زرر و زیان به من شده اند برای مثال 10 بار با هزینه 2 هزار دلار فقط پول بلیط هواپیما. حدود 20 هزار دلار.
ایا میتوان در دادخواست بیان کرد و این خسارتها را گرفت .
با سپاس. مرتضی خرداد 1403

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

افشین رضائی

2 سال پیش

تصرف ملک مشاع

سلام. من یک قطعه زمین کشاورزی(باغچه) بهمن ماه سال 1400 خریداری کرده که سهم سند قطعه من موازی یک پنجم از نیم سهم بوده که به 3 قطعه 1000 متری تفکیک شخصی(مالک) شده و با درب و دیوار می باشد که متاسفانه فروشنده هرکدام از قطعات رو به یک یا دو نفر فروخته که بیشتر مالکین به تناسب وکالت نامه های خود سند را بصورت قطعی انتقال داده اند، الان قطعه زمین موجود من دو مالک قانونی دارد. البته قولنامه من از مالک دوم قدیمی تر هست و البته سند قطعی مالک دوم هم از من قدیمی تر هست. با این تفاسیر قولنامه قدیمی تر ملاک عمل و تصرف مالک می باشد یا سند قطعی؟ سوال دوم اینکه همانطور که اشاره شد این تیکه زمین 3000 متری که به سه پلاک 1000 متری تفکیک شخصی شده ولی قانونی دارای 5 مالک با سند قطعی می باشد، در نهایت به چه صورت تصمیم گیری می شود؟

پروفایل کاربر

هانیه عبدی

2 ماه پیش

کیفری

یه نفر یه نفر دیگه رو از طبقه چهار هل میده به قصد کشت در طبقه دوم شخصی با گلوله اون شخص رو ب قتل میرسونه جرم هر کدوم چیه؟

پروفایل کاربر

امیر صفری

1 سال پیش

ایجاد مطب در ساختمان مسکونی

با سلام
با توجه به اینکه ایجاد مطب در ساختمان مسکونی مجاز هست، آیا نیاز به دریافت مجوز خاصی هم هستش یا خیر؟
برای نصب تابلو چطور؟