وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

SOBHAN ASADIAN

معامله

شخصی اتومبیل خود را به یک بنگاه فروش اتومبیل میسپارد که برای او بفروشد. چند روز بعد صاحب بنگاه که اتومبیل را در تصرف دارد، خود، آن را از مالک میخرد . در قرارداد فروش مذکور که در فرم چاپی مخصوص که نزد تمام متصدیان فروش خودرو کشور می باشد ، در بندی از قرارداد آمده است که (( کلیه خیارات حسب توافق طرفین ساقط گردیده است ()) در ادامه به جهت آشنائی متعاملین، خریدار متعهد میگردد که با مراجعه به بانک در همان لحظه پس از عقد ، ثمن معامله را به حساب فروشنده واریز نماید . فروشنده نیز در بنگاه در انتظار نشسته، لیکن تا شب خریدار بازنگشته و شاگرد مغازه نیز ضمن اعلام این موضوع که متصدی فروش خودرو تا فردا نخواهد آمد ، فروشنده را بدرقه نموده و نامبرده از مغازه خارج گردید و از آن پس به مدت یک هفته ، علی رغم پیگیریهای مکرر حضوری و تماس تلفنی پاسخی دریافت ننمود. از این حیث به دفتر شما به عنوان وکیل مراجعه و خواستار پیگیری موضوع گردیده است. اقدام یا اقدامات قضائی خود را در قالب پیگیری حقوقی مستدلا و مستندا" تشریح نمائید
استفاده از قانون مدنی مجاز می باشد .
موفق باشید

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

احمد بالغ

رسید دادن به شرط واریز کردن مبلغ

سلام با یک شخصی قرارداد اجرای ساختمان دارم مبلغی از آن طلب دارم هنوز پول به حسابم واریز نکرده از من رسید تسویه میخواهد متن رسید را نمیدانم

پروفایل کاربر

محمود توکل زاده

اختلاف وراث

با سلام و عرض ادب.

پدر بنده سال گذشته فوت نمونده اند. ایشان در یکی از اموال خود که شامل یک مغازه و گاراژ میباشد با یکی از برادرانم صلح نموده اند و سه دانگ کل این ملک به همراه نصف سرمایه داخل آن را طی یک صلحنامه به ایشان واگذار کرده اند. ایشان در وصیت نامه خود ذکر نموده اند که حساب دفتری و اختیار امو مالی سرمایه خود را(نه اختیار خود سرمایه) به برادرم داده اند تا ایشان مخارچ مربوط به خمس و ذکات و مواردی از این قبیل را پرداخت کنند ولی عنوان نکرده اند که سهم سرمایه خود را نیز به ایشان واگذار کرده اند.

حال ایشان با استناد به این بند وصیت نامه ادعا دارند که چون پدر بنده امور مربوط به خمس و ذکات و سایر امور مالی و دفتری را به ایشان محول کرده اند پس در این صورت کسی که خمس مال خود را پرداخت نکند و آن را به عهده کسی دیگر بگذارد پس خود آن مال نیز متعلق به او نیست و از تقسیم سرمایه ذکر شده بین وراث سرباز میزنند. به نظر شما آیا ادعای ایشان درست است یا سرمایه نیز باید همانند ملک به مطابق قانون بین وراث تقسیم شود؟

پروفایل کاربر

اقای تات

خسارت باغ ویلا اجاره ای

سلام و خدا قوت

با مالک باغ ویلای استخر داری قراردادی 4 ماهه با عنوان مشارکت کاری(باغشو براش پر کنم و ۳۰ درصد از درامد باغو بده به من) در اجاره روزانه این باغ ویلا نوشته بودم که الان مدت این قرارداد تموم شده. مالک ازم مقداری ودیعه گرفت که اگر خسارتی به باغ ویلا نشد پولو بهم برگردونه ولی حالا به این بهانه که آب بندی استخرو خراب کردی و اب ازش کم میشه هم ودیعه رو برنمیگردونه و هم کلی وسایل که داخل خونه گذاشتم رو نمیگذاره بردارم. حالا میخوام شکایت کنم که پول و وسایل رو برگردونه چون اصلا موقع تحویل دادن باغ این استخرو برای من تست نکرد که از اول سالم بوده. آیا اگه شکایت کنم حق به من میرسه؟ ایا به خاطر اجاره دادن روزانه مشکلی برام پیش نمیاد؟