مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

خانم بیگی

1 سال پیش

لزوم اوراق ضمانت حین عقد قرارداد کاری

وقتتون بخیر
اگر ممکنه بفرمایید با کارفرمایان و شرکت هایی که هم درخواست تعهدنامه رسمی و محضری و هم سفته یا چک و کپی برابر اصل مدارک شناسایی و تحصیلی رو طلب می‌کنند دقیقاً چه باید کرد ؟
بنده تعهدنامه محضری از دفترخانه اسناد رسمی ( طبق ثبت ثنا) تحویل دادم و حاضر نشدم اوراق ضمانت دیگه ای ارائه بدم ، ازم پرسیدند طبق چ قانون و تبصره‌ای تعهدنامه رسمی جایگزین مابقی اوراق ضمانت هست ؟!!!
و گفتند بنده موظف به کپی برابر اصل همه ی مدارک ائم از تحصیلی و شناسایی هستم .
ممنون میشم راهنمایی کنید ?
امروز به این پاسخ نیاز دارم ?

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

میلاد رفیعی

5 سال پیش

قرار داد با مبلغ کمتر از قانون کار

آیا میشه با نیرو های شرکت قراردادی با حقوق کمتر از قانون کار ببندیم؟ چطور؟

آیا مشکلی برای شرکت به‌وجود میاد و امکان شکایت کردن از شرکت وجود داره ؟ 

پروفایل کاربر

محمد سجاد شفیع زاده

1 سال پیش

کم کردن مدت قرارداد

با سلام.
بنده 9سال است که در آموزش و پرورش مشغول فعالیت هستم مدت8سال آن را در درمانگاه فرهنگیان به صورت سه ماه به سه ماه قرارداد با بنده امضا میکردند و الان تقریبا یک سال است منو منتقل کردن اردوگاه که اونم زیر مجموعه اموزش و پرورشه اینجا هم مدتی سه ماهه قرارداد بستن تا اینکه گفتن باید بشه89روزه الان باز میگن نه باید بشه دوماهه سوال بنده اینه که آیا همچین کاری غیر قانونی نیست و اگر هست بنده میتونم شکایت کنم به دیوان که این ظلم رو اینا در حق من انجام میدن؟
چون قانون میگه اگه شما چند دوره قرارداد سه ماهه داشته باشید باید باهاتون قرارداد کار معین ببندن نه بیان قراردادت رو بکنن دو ماهه

پروفایل کاربر

سید عبدالله رضایی

7 سال پیش

قانونی وجود دارد که مانع از اشتغال افراد در ادارات دولتی در شهری غیز از محل سکونت افراد باشد

قانونی وجود دارد که مانع از اشتغال افراد در ادارات دولتی غیر از شهر محل سکونت باشد