مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

mina farzam

1 سال پیش

فیلمبرداری غیر مجاز بخاطر حمایت از گربه در محوطه آپارتمان

سلام وقت شما بخیر، جناب در محوطه بیرون آپارتمانی که ما زندگی میکنیم گربه ای زندگی می کند که قدمت سکونتش بر می گردد به چند سال قبل از اینکه ما ساکن این شهرک شویم. من از روی محبت به این حیوان غذا میدادم.
چند روز پیش دختر همسایه که می خواستند سر کار بروند زنگ منزل ما رو میزنند که گربه موش آورده، من از روی خیر خواهی فکر کردم که طرف میترسه، رفتم کمکش کنم، ولی بعد از ظهر با مادرشون آمدند درب منزل ما که باید گربت رو جمع کنی و سر و صدا راه انداختند (ما دوست نداریم بیرون درب منزل گربه باشد همه جا رو آلوده و کثیف می کند).
گفتم حیوان مال من نیست و هر کاری دوست دارید انجام دهید. شاکی شدن که اگر مال تو نبود چرا صبح اومدی پایین و ... (البته خیلی بدعنق هستند خانوادگی اصلا با هیچکدام از اهالی سلام و علیک ندارند و کلا از همه طلبکارند) باصطلاح صدای من رو هم ضبط کردند و ۱۱۰ خبر کردند و صورتجلسه تهیه کردند.
از آن به بعد هر وقت من به محوطه آپارتمان میرم از بالا با گوشی از من فیلم می گیرند.. آیا من می توانم از آنان شکایت کنم یا نه ، اصلا آنها اجازه دارند از هر کس که دوست داشته باشند فیلم بگیرند. لطفا راهنمایی بفرمایید. تشکر

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

محمد حسینی

2 ماه پیش

تقسیم ترکه

خانه ۷۷ متری و با ۱۴ وارث ۳نفر خواهان زمین و یا خانه هستند مادر و خواهر در خانه ساکن آیا می توانند از زمین و یا خانه متراژی بگیرند ویا فقط پول زمین

پروفایل کاربر

رضا درویشی

1 سال پیش

انحصار ورثه

باسلام . من رضام مادرم فوت شد و پدرم ی زن جدید گرفت که بچه ندار نمیشه و متاسفانه پدرم خونمون رو هم بنامش زده .
.. سوال من اینه الان زن بابای من بچه نداره اگه ی زمانی زن بابام فوت بشه میراثش یا ارثش به کی میرسه ؟

پروفایل کاربر

داود اسدپور

1 سال پیش

چک امانی

باسلام
بنده چکی رو بابت انجام تعهد خرید میلگرد به دوستم دادم و یک صورتجلسه و یک رسید کتبی امانت چک ازش امضا گرفتم
عدم تعهد داشت و چک را به شخص دیگری فروخته و اون نفر پیگیر جلب من میباشد شکایتی که کردم شورا حل اختلاف کتبی از دوستم دست نوشته گرفت که ادعای منو قبول داره و چک رو باید بیاره ولی هنوز پیگیر جلب هستن چه باید بکنم