مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

mina farzam

1 سال پیش

فیلمبرداری غیر مجاز بخاطر حمایت از گربه در محوطه آپارتمان

سلام وقت شما بخیر، جناب در محوطه بیرون آپارتمانی که ما زندگی میکنیم گربه ای زندگی می کند که قدمت سکونتش بر می گردد به چند سال قبل از اینکه ما ساکن این شهرک شویم. من از روی محبت به این حیوان غذا میدادم.
چند روز پیش دختر همسایه که می خواستند سر کار بروند زنگ منزل ما رو میزنند که گربه موش آورده، من از روی خیر خواهی فکر کردم که طرف میترسه، رفتم کمکش کنم، ولی بعد از ظهر با مادرشون آمدند درب منزل ما که باید گربت رو جمع کنی و سر و صدا راه انداختند (ما دوست نداریم بیرون درب منزل گربه باشد همه جا رو آلوده و کثیف می کند).
گفتم حیوان مال من نیست و هر کاری دوست دارید انجام دهید. شاکی شدن که اگر مال تو نبود چرا صبح اومدی پایین و ... (البته خیلی بدعنق هستند خانوادگی اصلا با هیچکدام از اهالی سلام و علیک ندارند و کلا از همه طلبکارند) باصطلاح صدای من رو هم ضبط کردند و ۱۱۰ خبر کردند و صورتجلسه تهیه کردند.
از آن به بعد هر وقت من به محوطه آپارتمان میرم از بالا با گوشی از من فیلم می گیرند.. آیا من می توانم از آنان شکایت کنم یا نه ، اصلا آنها اجازه دارند از هر کس که دوست داشته باشند فیلم بگیرند. لطفا راهنمایی بفرمایید. تشکر

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

مختار علی زاده

8 ماه پیش

حقوقی

با سلام بنده سال گذشته در حادثه چشم راست خو را ازدست دادم وچون بیمه عمر ما داشتم خسارت بنده پرداخت نشد که مجبور به‌شکایت حقوقی کردم دادخواست و قرارداد بیمه را ارسال ثبت کردم متاسفانه چون به امور حقوقی آشنا نبودم دیگر دلایل و مستندات درمانی و تاریخ حادثه را تو پرونده ثبت نکردم و متاسفانه وکیل انتخابی بنده هم بدون این مستندات رفته جلسه دادرسی و پس از ارجاع پزشکی قانونی باوجود تایید کامل پزشکی قانونی متاسفانه‌در‌دادنامه بدوی به دلیل عدم ارائه مستندات بدلایل کافی رای به بی حقی بنده صادرشده حال سوال بنده اینه که این مدارک و دلایل که همه چیز را محرز میکند‌ به همراه لایحه اعتراضی به تجدید نظر بفرستیم پذیرفته میشه آیا دادنامه نقض میشه؟ممنون

پروفایل کاربر

سجاد قهرمانیان

1 ماه پیش

مطالبه وجه بابت ۲۴میلیون تومان وچی دستی

مطالبه وچه دستی بابت ۲۴میلیون تومان دلایل ومستندات ایتان سوگند .شهادشهود.ومطلعین محمدسلمانی که درحال حاظردرزندان هستندواظهارنامه

پروفایل کاربر

امید پولادوند

8 ماه پیش

فسخ مبایعه نامه به دلیل کاربری ورزشی



سلام وقت بخیر

چند واحد آپارتمان در یک مجموعه پیش خرید کردم اخیرا"متوجه شدم(تامین دلیل) فروشنده بدون اطلاع من یکی از طبقات پارکینگ،مجموعه را قصد کاربری ورزشی داره بدون اینکه به من که عملا مالک عمده اون مجوعه هستم اطلاع داده باشه!آیا امکان فسخ با توجه به افت ارزش معاملاتی و موارد دیگر، منجمله از بین رفتن آرامش و امنیت واحدهای مسکونی درمجموعه وجود داره ؟ممنون میشم راهنمائی بفرمائید؟