مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

امین زینعلی

1 سال پیش

سوال در مورد پیام های سامانه عدل ایران

سلام من امروز یه شکواییه در یکی از دفاتر خدمات قضایی شهرمان ثبت کردم برام پیام اومد شکوایه شما به دادسرای شهرستان خرم آباد ارسال شد بعدش بلافاصله یه پیام اومد به متن زیر:
به دلیل عدم ارتباط سیستمی مرجع انتظامی تخصصی ، شاکی جهت رسیدگی به شکایت با در دست داشتن شکوایه و کارت شناسایی به داد سرا ارشاد گردد. از واحد قضایی برگشت داده شد معنی این پیام چی هستش ممنون از پاسخ گویی شما

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

دانیال ابراهیمی

1 سال پیش

مطالبه وجه یک فقره چک ضمانت انتقال سند

سلام.یک خودرو سند در رهن از بنگاه در سال 1400 خریداری کردم.یک فقره چک ضمانت انتقال سند خودروی فوق به مبلغ 200 تومان هم بعداً از بنگاهی گرفتم که به نام باباش است.این چک در قرارداد ثبت نشده و طبق یک رسید عادی ، بنگاهی آن را تحویل من داده و در این رسید فقط قید شده چک تحویل خریدار شد.خودروی فوق الذکر را به دلیل مستحق للغیر در آمدن با رأی دادگاه به مالک اولیه آن مسترد نمودم ، سپس دادخواست بطلان معامله را دادم و رأی قطعی هم صادر شده.ولی بنگاهی متواری است وحاضربه پرداخت دین نشده است.می خواستم ببینم می توانم چک ضمانت را به اجرا بگذارم و دادخواست مطالبه وجه چک فوق را بدهم؟ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پروفایل کاربر

امیرعباس افشار

3 ماه پیش

معامله خودرو

سلام ،سه سال پیش بنده ماشینم رو بایک نمایشگاهی معامله کردم ،یک سوم ثمن معامله رو موقع عقدقرادادب من پرداخت کرد ،فرداصبح قرارشدبریم محضر برای انتقال سندوتسویه ،وقتی ب محضررفتیم متوجه شدم که کارت ملی من ازسوی دادگاه مسدودشده بخاطرمحکومیت مالی ،الان سه سال گذشته ،نمایشگاهی هرموقع که بهش زنگ میزنم ومیگم بیابریم الان مسدودیتم رفع شده ،برای انتقال سند با فهش ناموسی گوشی روقطع میکنه ،پلاکم هنوز روی همون ماشین فعاله ،سه ماهه پیش هم یک اظهارنامه فرستادم براش ،الان چطورمیتونم حقم رو با خسارت بگیرم لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون ،

پروفایل کاربر

امیر علی بیگی سعیدی

3 سال پیش

خانوادگی

سلام خسته نباشید خواهر خانم بنده 45 ساله دارای سه فرزند 2 دختر و یک پسر که دختر بزرگشون حدود 15 ساله و دو تای بعدی هم 4 و 3 ساله هستند به جهت اینکه سالهاست که با شوهرش نمیتونند زیر یک سقف باشند و چندین بار هم دعوا و کتک کاری از طره شوهرش قرار گرفته و با وساطت اطافیان آشتی کردند و لی موقتی بوده باز هم همان برنامه های همیشگی شون تکرار شد که الان حدود 6 ماه است که خواهر خانمم آمده و در تبریز پیش مادرش با دو تا از بچه های کوچکش ولی دختر بزرگه تو کرج مانده و به درساش ادامه میده الان شوهرش میگوید که بیا کرج نصف خونه رو به نام بچه ها و نصف دیگرش را هم بنام تو بکنم و خودم هم برم جایی را اجاره کنم بمونم ولی شرطش آمون به کرج و ساکن شدن در کرج است . خواستم ببینم آیا واقعاً این کار شدنی از نظر قانونی و هم اینکه امکان لبرگرداندن سند به آقا امکان پذیر است یا این عمل از نظر قانونی صحیح هست.