پروفایل کاربر

قاسم ساری

2 ماه پیش

مقداردیه

باسلام
طی حکم دادگاه شهرداری محکوم به پرداخت دوپانزدهم دیه کامل درحق بنده شده حال سوالم اینه که دوپانزدهم دیه کامل معادل چنددرصداست ممنون

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

حامد بی باک

3 ماه پیش

ابطال سند و شهادت شهود

سعید برادرش که یک پسر اسمش جواد است داردو برادر سعید فوت میکندو سعید با زن برادرش ازدواج میکند و یک بچه بنام محمد بدنیا میاوردیعنی محمد و حواد میشن برادر ناتنی از طرف مادر. و سعید چند بچه از زن دیگر دارد. و محمد سند قطعی با بهانه پیگیری زمین ها میگیرد از پدرش سعید. و شرط این است که بچه های دیگر هم سهم دارن . ولی در جایی قید نمیشودو محمد با فریب از پدرش سند قطعی ملک هایی که پلاک است میگیرد. و سعید که پیر بوده و بی سواد ناراض از پسرش محمد .فوت میکند. و بعد از مدتی پسرش محمد فوت میکند. و سند ها بعد از فوت محمد میاید بدست زن و بچه محمد و درین بین مشخص نیست سند ها بنام محمد است یا انتقال داده به زن یا بچه اش. حالا برادر و خواهران محمد که از مادر دیگه هستن سهمشون میخوان و بچه هاش انکار میکنن. بعضی وقتا زنش میگه مهر منه و چندین بهانه دیگر . حالا اگر برادر ناتنی محمد که جواد است شهادت بده که خواهر و برادران ناتنی پدریه محمد سهم دارن ایا میشه سند هارو باطل کرد ؟ و اگر دایی محمد هم شهادت بده درین مورد؟ در زمن این دو فرد یعنی حواد و دایی محمد از افراد سرشناس و ریش سفید هستن

پروفایل کاربر

ریحانه نیکو

4 ماه پیش

انحصار وراثت تک ورثه

برادرم در منزل فوت کرد و پلیس گوشیش رو برد و حالا برای پس دادن انحصار وراثت احتیاجه. مادرم تنها وارثه و شاهد مرد برای امضا نداریم. دارایی هم وجود نداره. سوال اینجاست که مراحل انحصار وراثت چطور باید انجام بشه و آیا وکیل گرفتن برای انجام کارها و پس گرفتن گوشی کاری عقلانیست؟ در صورت عدم وجود مرد چند شاهد خانم لازمه؟

پروفایل کاربر

حسام حسامي

8 ماه پیش

آيا امكان فروش راه پله مشاع به طبقه اول و محدود كردن ورودي ساختمان دوطبقه وجود دارد؟

سال 99 طبقه همکف یک آپارتمان دوطبقه را خریدم. مالک در زمان تنظیم قولنامه دستی ، بندی را اضافه کرد که با توجه به اینکه ساختمان یک پارکینگ دارد و در انتهای پارکینگ دربی (80*170) به طبقه همکف وجود دارد ورودی طبقه همکف از پارکینگ و راه پله متعلق به طبقه اول هست. اما بصورت زبانی هم اعلام کرد منعی برای رفت و آمد از درب اصلی هم وجود ندارد.

سال بعد نیز ملك تفکیک و انتقال قطعی انجام شد و راه پله نيز جز مشاعات آورده شده

حال مالک قبلي، طبقه اول را به شرط ورودی مجزا فروخته و مالک جدید ادعا دارد حق ورود از درب اصلی را ندارم و فقط در موارد جزیی حق استفاده از راه پله آن هم با شرط اجازه از مالک جدید دارم

و در اظهارنامه ای به من ابلاغ کرده.

آیا با توجه به اینکه مالک قبلی هم صورتجلسه تفکیک را امضا کرده و هم سند را انتقال قطعی داده و بنده مالکم ، مالک جدید می تواند ادعايي بکند؟

ضمنا با توجه به بند 3 قانون تملك آپارتمانها انتقال قسمت هاي مشترك همزمان با قسمت هاي اختصاصي قهري مي باشد و تاسيسات و كنتور بنده در راه پله مي باشد و ساير تاسيسات از جمله دو عدد كولر، آنتن ، و تانكر آب در پشت بام قرار دارد كه تنها راه عبور از راه پله مي باشد.

آخرين توافق ما با صاحب اول نيز طبق صورتجلسه تفكيكي كه يكسال بعد از قولنامه دستي تنظيم شده ودرب ورودي و راه پله جزو مشتركات و مشاعات مي باشد.

همچنين درب انتهاي پاركينگ از لحاظ شهرداري و نظام مهندسي ورودي استاندارد نمي باشد و امكان جابجا كردن وسايلي با عرض بيشتر از 80 سانت وجود ندارد.طبق تعريف نظام مهندسي ورودي استاندارد بايد 110*220 باشد.

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب‌سایت متعلق به وینداد (عدل آفرینان وینا دادگر نوین) می‌باشد