وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

حجت کربلایی

9 ماه پیش

سندوسیله نقلیه

باسلام
ده سال پیش ماشین خریدم طرف خودش رانشون ندادوپلاک ماشین را عوض نکردماهم باهمین منوال سوارشدیم الان ماشین رامیخوام بفروشم طرف میگه بایدخسارت بدین طبق قولنامه طرف به پولش رسیده و ماشین را تحویل داده
آیامامیتونیم برای التزام به سنداقدام کنیم؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

سلطانی سلطانی

2 ماه پیش

اعاده حیثیت

من مدت یکسالی با آقایی در ارتباط بودم که در حین ارتباط متوجه حضور خانم دیگه‌ای در زندگی این آقا شدم و باعث بحث و ناراحتی مدام بین ما میشد این موضوع... یک روز این آقا اومدن و به من تهمت زدن که من با پیجی در اینستاگرام به اون خانم پیام‌هایی دادم و از این آقا بد گفتم تا ارتباط اونارو به‌هم بزنم.. و گفت که شکایت کردیم پلیس فتا و ... و هرچقدر گفتم من این کارو نکردم ، از اونجایی که من شخصی بودم که با اون زن و حضورش مشکل داشتم باور نکردن... و به من گفتن ثابت کن که راهی برای اثباتش نیست... این موضوع بین من و این آقا مطرح شد و شخص دیگه ای حضور نداشت، آیا من بخاطر تهمتی که بهم زدن، و برای اثبات بیگناهی، میتونم اعاده حیثیت کنم؟؟؟

پروفایل کاربر

شهاب شهاب

12 ماه پیش

تصرف عدوانی

با سلام 

بنده و شریکم سالها پیش ملک کلنگی را خریدیم و ساختیم که شامل ۳ طبقه دو پارکینگ مزاحم و یک انباری ده متری شد. بنا به اعتماد دنبال سند تک برگ و تقسیم نرفتیم اما ساختمان پایان کار و تفکیکی دارد . طبقه اول را بدون انباری و پارکینگ فروختیم که هم اکنون مالک ان سند تک برگ دارد . آن زمان هر کدام بنا به قرعه کشی بینمان یه طبقه را برداشتیم که طبقه دوم به من افتاد و طبقه سوم به ایشان ولی تکلیف پارکینگهای مزاحم و انباری مشخص نشد الان هرکدام از ما یک سند مادر ۳ دانگ از ملک کلنگی آن موقع را داریم پارسال بنده دعوای خلعید مشاعی را مطرح کردم (چون طبقه بنده تخلیه است) ولی تجدیدنظر بنا به اینکه سالها با همین شرایط سر کرده ایم رای به عدم استماع بودن داد !این را میدانم که یه راه بنده طرح تقسیم است ولی طرح این موضوع برای تنها بنده هزینه در بردارد و ایشان سهمش نهایتا شسته و رفته میشود و من مایل نیستم این را پیگیری کنم حال بنده میخواهیم دعوای تصرف عدوانی را مطرح کنم چون ایشان انباری را غصب کرده و قفل کرده و حق خود میداند چون طبقه بالاتر را برداشته !! میخواستم بدانم آیا طرح تصرف عدوانی برایم چاره ساز است تا حق انباریم را بگیرم ؟؟ 

پروفایل کاربر

حامد محمدی

5 ماه پیش

ایا اینکه خارج کشور باشی و ثنا نداشته باشی دلیل موجه برای واخواهی در هرزمان است

سلام حالتان خوبه من ۱۰ سال پیش حکم تقسیم ترکه قطعی گرفتم . حکم دادگاه برای داداشم به صورت قانونی ابلاغ شد . من هم به ایشان گفتم .
ایشان بعد از حکم قطعی دادگاه یه بار ایران امد . من ایشان از حکم باخبر کردم . ابلاغ قانونی برای ایشان صادر شد. حالا امسال حکم امدم اجرا کنم وکیل ایشان مزایده باطل کرده است . جلسه رسیدگی داده است . ایا من تو جلسه رسیدگی موبایل می توانم ببرم بگم طبق این موبایل من حکم و روز مزایده به برادرم اطلاع دادم . ایا موبایل تو دادگاه وجهات فانون دارد . ایا تاثیری در روند پرونده دارد.