مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

حسین معین فر

1 سال پیش

ضمانت

سلام.ضامن شخصی شدم و اقساطش رو پرداخت نکرده و بانک نامه زده به محل کارم و ماهیانه از حقوقم کسر میکنن.وام گیرنده هم اعتنایی نمیکنه.ایا میتونم شکایت کنم ازشون؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

سلطانی سلطانی

6 ماه پیش

اعاده حیثیت

من مدت یکسالی با آقایی در ارتباط بودم که در حین ارتباط متوجه حضور خانم دیگه‌ای در زندگی این آقا شدم و باعث بحث و ناراحتی مدام بین ما میشد این موضوع... یک روز این آقا اومدن و به من تهمت زدن که من با پیجی در اینستاگرام به اون خانم پیام‌هایی دادم و از این آقا بد گفتم تا ارتباط اونارو به‌هم بزنم.. و گفت که شکایت کردیم پلیس فتا و ... و هرچقدر گفتم من این کارو نکردم ، از اونجایی که من شخصی بودم که با اون زن و حضورش مشکل داشتم باور نکردن... و به من گفتن ثابت کن که راهی برای اثباتش نیست... این موضوع بین من و این آقا مطرح شد و شخص دیگه ای حضور نداشت، آیا من بخاطر تهمتی که بهم زدن، و برای اثبات بیگناهی، میتونم اعاده حیثیت کنم؟؟؟

پروفایل کاربر

علی عیدانی

12 ماه پیش

خدمات به فرزندان رزمنده

خواهشمند است اعلام بفرمایید آیا فرزندان ایثارگر با بیش از 6 ماه سابقه حضور در جبهه مشمول تبصره مذکور می باشند ؟ ویا فقط خود ایثارگر با شرایط مندرج در تبصره مذکور مشمول بهره مندی از این موضوع می باشد؟

پروفایل کاربر

A A

1 سال پیش

امتناع از خدمت در اموزش و پروش

عرض سلام کارمند اموزش و پرورش با ۲۵ سال سابقه و سپری شدن ۱۶ سال از اخذ مدرک کارشناسی با وجود شرایط اداره ی اموزش و پرورش از تغییر رسته که حق قانونی یکسری از کارمندان استخدام شده بود خودداری می کند لذا اینجانب تصمیم به ترک پست و امتناع از ادامه ی خدمت نمودم
عواقب حقوقی این ترک خدمت چیست؟
سپاس