مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

محمد یاسین احمدی

تخریب

باسلام و احترام خدمت شما بزرگواران. 
شخص علیه اینجانب به اتهام تخریب قطره‌های آبیاری در زمین کشاورزی به استناد فیلم و یک شاهد شکایت مطرح کرده است..
با این توضیح که اینجانب و شاکی بر روی اراضی مشاعی فعالیت داریم که قبل از ما پدرانمان فعالیت داشتند که طی تقسیم نامه عادی در سال ۷۹ اراضی مذکور را بین خود تقسیم کرده‌اند. 
لذا اینجانب مطابق با کشت پدرم سالها در قسمتی از اراضی مذکور کشت و کار کردم که برادر شاکی بدلیل اختلافات ملکی که با اینجانب دارد عالما و عامدا و به بهانه ایجاد نزاع و درگیری و تصرف زمین در محدوده زمین کشاورزی ما که هر سال کشت میکنم اقدام به شخم زدن نموده بود.ضمنا فیلم و تصاویر و شاهد وجود دارد. 
لذا زمانی که بنده زمین را برای کشت آماده کرده بودم برادر شاکی مجددا در محدوده زمین کشاورزی ما قطره های آبیاری پهن کرده بود.                     
لذا اینجانب در حضور برادر شاکی مقداری از قطره‌های آبیاری را بلند کردم و گفتم به داخل زمین خودتان ببرید که برادرم آمد و قطره‌های آبیاری را جمع کرد و به داخل زمین کشاورزی خودشان گذاشت. بدون آن که تخریب کند.فقط جابجا کرد. لذا اینجانب چیزی را تخریب نکرده ام و حتی در صورت لزوم حاضرم قسم بخورم. ضمنا شاهد عینی وجود دارد. 
بررسی دلایل شاکی به شرح زیر...
۱.. فیلم مورد استناد شاکی خارج نویسی شده و مشاهده می شود بنده دارم قدم میزنم و برادرم قطره‌های آبیاری را جمع کرده و دارد جابجا می‌کند. 
۲.. شاهد که برادر شاکی است و با اینجانب خصومت شخصی دارد شهادت داده که قطره های آبیاری متعلق به برادرش است و بنده آنها را تخریب کرده ام.
بررسی دفاعیات اینجانب به شرح زیر...
اولا.. اختلاف اینجانب با برادر شاکی است چرا که ایشان بر روی کشت بنده شخم زد و قطره‌های آبیاری پهن کرده بود.و این موضوع هیچ ارتباطی با شاکی این پرونده ندارد. ضمنا در لحظه اختلاف شاکی حضور نداشت. 
ثانیا.. در فیلم مورد استناد شاکی فقط مشاهده می شود بنده دارم قدم میزنم و مدرکی وجود ندارد که بنده چیزی را تخریب کنم. 
ثالثا.. اینجانب از شاهد که برادر شاکی است فیلم دارم که به صراحت بیان میکند قطره‌های آبیاری متعلق به خودش است.نه برادرش. فیلم را در پرونده گذاشتم... و از طرف دیگر خود شاهد علیه اینجانب و برادرم شکایت سرقت همین قطره‌های آبیاری را مطرح کرده است. 
رابعا .. اینجانب از دادگاه و شورا درخواست معاینه محل را کردم بررسی نشد. ضمنا قاضی هیچ کفیلی از بنده نخواست.
سوال ...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حال نظر به مراتب یاد شده از جمله فیلم مورد استناد شاکی و شاهد دروغین و نبودن نظریه کارشناس و اظهارات اینجانب آیا قاضی می تواند علیه بنده رای صادر کند؟؟؟
باتشکر وسپاس فراوان از شما بزرگواران..

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

فرزان فتحی

اعاده حیثیت

شخص حقوقی شرکت بعد از اخراجم(در غیابم در کمیته انضباطی) علیه من شکایت کرده با 2 اتهام: تبلیغ علیه نظام و اهانت به مقدسات اسلام
مدیر حقوقی شرکت به نمایندگی از شخص حقوقی شرکت ازم شکایت کرده.
بنده استخدام رسمی بودم و الان هم دوباره با همون وضعیت استخدام رسمی به کارم برگشتم.
با توجه به ساختگی بودن صفحه اینستاگرام مطروحه در پرونده، بازپرس بار اول قرار موقوفی تعقیب زده و بعد از اعتراض شرکت، بار دوم هم قرار منع تعقیب صادر کرده. چند وقت پیش با حکم قضایی به کارم برگشتم. منتهی الان دوباره به منع تعقیب اعتراض کردن.
اگه قرار قطعی تبرئه‌ی من صادر شد، می‌تونم عیله شخص حقوقی اعاده حیثیت بکنم یا خیر؟ یا اینکه فقط می‌تونم علیه اون اشخاصی که در کمیته انضباطی اون اتهام واهی رو مسجل دونستن و حکم اخراجم رو امضا کردن اعاده حیثیت بکنم؟ و اینکه اگر از شخص حقوقی شکایت بکنم، می‌تونم در قبال رضایتم ازشون خواسته‌های مالی بکنم؟

پروفایل کاربر

سعید جوادی

پیگیری مزاحمت تلفنی

سلام بر وکلای محترم
یک فردی با من ۱۴ بار تماس گرفت، من در دسترس نبودم که پاسخ بدم...
وقتی متوجه شدم به ایشون زنگ زدم و پرسیدم امر و فرمایش‌تون چیه؟
ایشون به شدت از الفاظ رکیک و فحاشی بر علیه نوامیس اینجانب استفاده کردن!!
من هیچ حرف بدی نزدم و گفتم از شما شکایت میکنم.

سوال اینجانب:
الف) من چطور و از کجا باید از ایشون شکایت کنم؟

ب) من صدای ایشون رو ضبط نکردم، آیا خود دادگاه از آرشیو مخابرات می‌تونه به فایل تماس دسترسی پیدا کنه تا به عنوان مدرک و مستند مورد استفاده قرار بگیره؟

از زحمات شما عزیزان متشکرم

پروفایل کاربر

بهراد فرزانه

خیانت در امانت

بنده ظهر چک همسرم را بعنوان ضامن امضا کردم ، که بابت ضمانت وام به ضامن داده شده بود ، وام توسط خودمان تسویه گردیده اما ضامن بر علیه چک اقدام کرده آیا بنده که امضام ظهر چک هست ،بجرم خیانت در امانت از طرف شکایت بکنم