وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

محمد یاسین احمدی

تخریب

باسلام و احترام خدمت شما بزرگواران. 
شخص علیه اینجانب به اتهام تخریب قطره‌های آبیاری در زمین کشاورزی به استناد فیلم و یک شاهد شکایت مطرح کرده است..
با این توضیح که اینجانب و شاکی بر روی اراضی مشاعی فعالیت داریم که قبل از ما پدرانمان فعالیت داشتند که طی تقسیم نامه عادی در سال ۷۹ اراضی مذکور را بین خود تقسیم کرده‌اند. 
لذا اینجانب مطابق با کشت پدرم سالها در قسمتی از اراضی مذکور کشت و کار کردم که برادر شاکی بدلیل اختلافات ملکی که با اینجانب دارد عالما و عامدا و به بهانه ایجاد نزاع و درگیری و تصرف زمین در محدوده زمین کشاورزی ما که هر سال کشت میکنم اقدام به شخم زدن نموده بود.ضمنا فیلم و تصاویر و شاهد وجود دارد. 
لذا زمانی که بنده زمین را برای کشت آماده کرده بودم برادر شاکی مجددا در محدوده زمین کشاورزی ما قطره های آبیاری پهن کرده بود.                     
لذا اینجانب در حضور برادر شاکی مقداری از قطره‌های آبیاری را بلند کردم و گفتم به داخل زمین خودتان ببرید که برادرم آمد و قطره‌های آبیاری را جمع کرد و به داخل زمین کشاورزی خودشان گذاشت. بدون آن که تخریب کند.فقط جابجا کرد. لذا اینجانب چیزی را تخریب نکرده ام و حتی در صورت لزوم حاضرم قسم بخورم. ضمنا شاهد عینی وجود دارد. 
بررسی دلایل شاکی به شرح زیر...
۱.. فیلم مورد استناد شاکی خارج نویسی شده و مشاهده می شود بنده دارم قدم میزنم و برادرم قطره‌های آبیاری را جمع کرده و دارد جابجا می‌کند. 
۲.. شاهد که برادر شاکی است و با اینجانب خصومت شخصی دارد شهادت داده که قطره های آبیاری متعلق به برادرش است و بنده آنها را تخریب کرده ام.
بررسی دفاعیات اینجانب به شرح زیر...
اولا.. اختلاف اینجانب با برادر شاکی است چرا که ایشان بر روی کشت بنده شخم زد و قطره‌های آبیاری پهن کرده بود.و این موضوع هیچ ارتباطی با شاکی این پرونده ندارد. ضمنا در لحظه اختلاف شاکی حضور نداشت. 
ثانیا.. در فیلم مورد استناد شاکی فقط مشاهده می شود بنده دارم قدم میزنم و مدرکی وجود ندارد که بنده چیزی را تخریب کنم. 
ثالثا.. اینجانب از شاهد که برادر شاکی است فیلم دارم که به صراحت بیان میکند قطره‌های آبیاری متعلق به خودش است.نه برادرش. فیلم را در پرونده گذاشتم... و از طرف دیگر خود شاهد علیه اینجانب و برادرم شکایت سرقت همین قطره‌های آبیاری را مطرح کرده است. 
رابعا .. اینجانب از دادگاه و شورا درخواست معاینه محل را کردم بررسی نشد. ضمنا قاضی هیچ کفیلی از بنده نخواست.
سوال ...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حال نظر به مراتب یاد شده از جمله فیلم مورد استناد شاکی و شاهد دروغین و نبودن نظریه کارشناس و اظهارات اینجانب آیا قاضی می تواند علیه بنده رای صادر کند؟؟؟
باتشکر وسپاس فراوان از شما بزرگواران..

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

الیاس الیاسی

دعوای علیه ورثه

باسلام
اداره منابع طبیعی علیه بنده به عنوان یکی از وراث پدرم دعوای اعتراض به رای قاضی هیات تعیین تکلیف اراضی اختلافی (ماده 56) و خلع ید مطرح نموده و حکم به مستثنیات اعلام شدن اراضی صادر شده است. حال، سوال اینه که ملک مذکور در مالکیت بنده قرار دارد یا سایر ورثه نیز ذی نفع هستند؛ چراکه منابع طبیعی میگه ما پدر تو را به اداره ثبت جهت اخذ سند مالکیت معرفی میکنیم و وراث در اداره ثبت باید شناسایی و مالکیت خود را معلوم کنند ولی اداره منابع طبیعی تنها اسم بنده را در قسمت خوانده ذکر کرده و رای به نفع من صادر شده و هزینه های کارشناسی و... را من داده ام و به سایر وراث اشاره ای نشده است... حال تکلیف چیست و آیا منابع طبیعی راست میگه؟؟

پروفایل کاربر

حسن صادقی

شاکی از فردی که درگیری ایجاد می کند

سلام . با فردی در مورد ملکی اختلاف نظر داریم . پسر او مداخله می کند .و ایجاد در گیری مکند با توجه به اینکه بالای 42 سال عمر دارد دارای رفتار غیر منطقی است . و تقریبا با همه افراد سهیم در گیر می شود . ما از طریقی متوجه شده ایم نا رسایی روانی دارد ولی مشکوک هستیم . چه باید کرد . آیا می توان بدون متهم شدن با قاضی در میان گذاشت . با تشکر

پروفایل کاربر

حسن اکبری

شکایت بعدازیکسال رضایت

باعرض سلام وادب بنده سال قبل ازیک کارگاه اجاره وسایل ومصالح ساختمانی چون دریک شرکت راهسازی کارگرونگهبان بودم درمواقع که زیادکارشرکت داشت وقالب یا وسیله ای کم وکسرداشت بامعرفی کردن فلان کارگاه سه چهارمرتبه برای اجاره ی قالب بتن ریزی یاجک مراجعه وبعپازاتمام کارهم‌خودمسوول خریدتحویل میدادوتسویه مینمود سال قبل درتیرماه بعلت مرخصی همکارم ودستورمهندس شرکت دو باربرای اجاره تعداد سه چهارتا وکم‌ بنده مراجعه وتحویل واجاره میکردم قالب یا هرچیزدرخواست داشتن سری سوم که قالب تعداد چهارعددوکم بود‌به دستوررییس کارگاه وبدلیل زیادبودن کرایه وانت ها بنده چهارقالب راتحویل ودرصندوق عقب تاکسی برای کاربه شهرمجاور نجف اباد رفتیم شرکت راهسازی وخودکارگاه درشهرتیران اصفهان ولی دردوسه شهرمجاورکارگرفته بود بنده با دادن کارت ملی هوشمندخودوقراردوماه طول کشیدن بعدازتحویل اجناس وخداحافظی وقتی به شهرمورد نظربرای پل بستن رسیدم طرف با زنگ زدن به پلیس 110وهماهنگی انها بادادوفریاد گفتندشمابرای فروش به ضایعات اینهارا اجاره کردید خلاصه بع‌دازدادوهواروتحویل دادن به کلانتری متوجه شدم ایشان به اتهام سرقت قالبها وکلی هم فحاشی به بنده چون ظهربودشب بازداشت وصبح دادسرای نجف ابادبه اتهام سرقت بدلیل تعطیلی وعیدغدیر ونتوانستن ضامن جورکردن روانه زندان وسه روز زندان به جرم سرقت بودم تا شنبه صبح که پیش قاضی اعزام شدم باکلی قسم وایه به قاضی گفتم سرقت نکردم خداشاهده وبعنوان ضمانت هم حتی کارت ملی ام هم انجاست دادسرا هم نیابت به شهرخودم تیران جهت اثبات بی گناهی ام ارجاع ودردادسرای تیران به محض اینکه بازپرس را قانع کردم اجاره کردم وکارت ملی مم پیشش هست باتماس فوری ازشاکی خواست تمام مدارک اثبات جرم را سریع به دادگاه بیاورد فردشاکی دربدو ورودبه دادگاه با دیدن برادرکوچک من ودست ‌‌ور وبوسی هم ضمن معذرت خواهی ازبرادرم بعلت نشناختن من وصحبت وارد اتاق قاضی شده بعدا متوجه شدم رضایت داده قرارمنع موقوفی هم برام ابلاغ شدهفته بعدش.الان پس ازیکسال برادر اون شخص رفته دوباره به اتهام خیانت درامانت وبه دروغ وتعدادبالاتر ادعاکرده ودوباره شاکی شده ازمن بنده راراهنمایی فرمایید چکارکنم اخه اون ازتهمت دزدی وزندان رفتن ناحق ام وایجادسوءپیشینه بنده هم متاهل دوفرزندپسربرای حفظ ابرو واحترام به برادرم دیگه پیگیرنشدم خواهشا رهنمایی ام نمایید خدا خیر...