مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

امیرعلی گنج خانلو

درمورد خانه پدریمان که وراث اقدامی برای فروش نمیکنند

با عرض سلام وادب و احترام خدمت شما بزرگواران. ببخشید بنده سوالی از خدمتتون داشتم. پدر بزرگ من یعنی پدره پدرم. در سال ۱۳۷۸فوت شدن.ویکسال بعداز فوت پدر بزرگم پدر من هم فوت کرد. وما ده تا خواهر وبرادر هستیم.که وراث پدرخودمان هستیم.در سال ۱۳۸۰ اموال پدر خودمان که هر چی بود بینه ما بچه تقسیم شد. وخداوند شکر هم هیچ مشکلی نداشتیم. فقط الان بعداز گذشت۲۵ الی ۲۶ سال از فوت پدر بزرگم عموهای من هیچ اقدامی وتلاشی نسبت فروش خانه ی پدر بزرگمان که ما هم از آن جا حق و حقوقی داریم.نمیکنند.با این که در طول این سال‌ها. چندین وچند بار به عموها گوش زد کردیم که بابا بیایید این خانه رو بفروشید حق و حقوق مارو هم بدید.ولی هیچ افاغه نکرده‌ که نکرده. خلاصه که الان کار داره سخت‌تر میشه. چون به غیر از پدر من که فوت کرد وچندا ورثه گذاشته. الان دوتا از برادرهام فوت شدن بچه هاشون جزو ورثه محسوب میشن.از طرفی هم سه تا هم از عموهام در طی این مدت فوت شدن.خلاصه که خیلی کار سخت‌تر شده .ولی هنوز عموهام کاری نمی‌کنند.ایا امکانش من بتونم از عموهام شکایتی کنم از بابت فروش خانه وتقسیم ارث پدرمان.یا خیر.اگر امکان دارد راهکاری ارائه فرمایید با تشکر فراوان

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

6 ماه پیش

سلام و عرض ادب،


در مورد مسئله‌ای که مطرح کردید، شما به عنوان یکی از وراث پدرتان و به تبع آن، یکی از وراث پدربزرگتان، حق دارید که سهم‌الارث خود را از اموال به جا مانده از پدربزرگتان مطالبه کنید. در صورتی که سایر وراث (عموها) نسبت به تقسیم و فروش اموال اقدام نمی‌کنند، می‌توانید از طریق قانونی اقدام کنید. در اینجا چند راهکار قانونی برای شما وجود دارد:



  1. درخواست تقسیم ترکه: شما می‌توانید به دادگاه درخواست تقسیم ترکه بدهید. دادگاه پس از بررسی، نسبت به تقسیم اموال بین وراث اقدام خواهد کرد. این درخواست می‌تواند شامل فروش اموال و تقسیم وجه حاصل از فروش باشد.



  2. انتخاب وکیل: با توجه به پیچیدگی‌های حقوقی و تعداد وراث، پیشنهاد می‌شود که از یک وکیل متخصص در امور ارث و میراث کمک بگیرید تا به شما در تهیه و ارائه مدارک و پیگیری پرونده کمک کند.



  3. مراجعه به شورای حل اختلاف: در برخی موارد، شورای حل اختلاف می‌تواند به عنوان یک مرجع میانجی‌گری عمل کند و به حل و فصل اختلافات بین وراث کمک کند.




توجه داشته باشید که برای اقدام قانونی، نیاز به مدارک و مستندات مربوط به وراثت و اموال دارید. همچنین، ممکن است نیاز به ارائه گواهی انحصار وراثت باشد.


پیشنهاد می‌شود با یک وکیل مشورت کنید تا با توجه به جزئیات پرونده شما، بهترین راهکار را ارائه دهد.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

کلاهبرداری ماشین

با سلام‌
برج ۲ همسرم‌یه اگهی ماشین تیبا هاچبک توی سایت دیوارمیبینه ...بعد تماس گرفتن و درخواست بازدید از ماشین داد فروشنده میگه فردا حدودساعت ۵ میتونه بیاد واسه بازدید ...وگفت یه دلال هم تماس گرفته بوده وبیعانه هم ریخته اگه میخوای واسه تو نگهش دارم بیعانه بریز و خودش ونظامی معرفی کرد (ستوان یکم ) و عکس مدارک شناسایی و عکس کارت بانکی رو توی روبیکا فرستادو همسرم‌هم اعتماد کرد ۱۰ میلیون تومان ریخت که بعداز چند دقیقه به بهانه حواله ماشین دارم و باید پول بریزم ...باز ۱۰ میلیون تومان براش ریختیم و بعد از دو ، سه ساعت بعد گوشیش خاموش کرد ... ما به پلیس فتا مراجعه کردیم شکواییه هم تنظیم کردیم ولی تا الان هیچ خبری نشده ...الان باید چیکارکنیم ؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

پروفایل کاربر

رضا محمدی

از یکی طلب دارم سفته می تونه بده

مبلغ یک میلیاردو 500 میلیون از یکی طلب دارم طرف سفته می تونه بده ولی من می ترسم سر تاریخ سفته نتونه پول جور کنه واینکه هیچ اموال سند داری به اسمش نیست که درصورت نیاز توقیف بخوره

پروفایل کاربر

حامد شفقت

نصب دوربین مداربسته

سلام بنده برای امنیت خودم و اموالم میخواستم در پارکینگ آپارتمان 4 طبقه که ما ساکن طبقه دوم هستیم دوربین مداربسته نصب کنم آیا میشود در صورتی که ساکنین ساختمان راضی نباشند به نصب دوربین بنده با مجوز از نیروی انتظامی و مراجع قضایی اقدام به نصب دوربین کنم؟؟؟؟؟