وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

امیرعلی گنج خانلو

درمورد خانه پدریمان که وراث اقدامی برای فروش نمیکنند

با عرض سلام وادب و احترام خدمت شما بزرگواران. ببخشید بنده سوالی از خدمتتون داشتم. پدر بزرگ من یعنی پدره پدرم. در سال ۱۳۷۸فوت شدن.ویکسال بعداز فوت پدر بزرگم پدر من هم فوت کرد. وما ده تا خواهر وبرادر هستیم.که وراث پدرخودمان هستیم.در سال ۱۳۸۰ اموال پدر خودمان که هر چی بود بینه ما بچه تقسیم شد. وخداوند شکر هم هیچ مشکلی نداشتیم. فقط الان بعداز گذشت۲۵ الی ۲۶ سال از فوت پدر بزرگم عموهای من هیچ اقدامی وتلاشی نسبت فروش خانه ی پدر بزرگمان که ما هم از آن جا حق و حقوقی داریم.نمیکنند.با این که در طول این سال‌ها. چندین وچند بار به عموها گوش زد کردیم که بابا بیایید این خانه رو بفروشید حق و حقوق مارو هم بدید.ولی هیچ افاغه نکرده‌ که نکرده. خلاصه که الان کار داره سخت‌تر میشه. چون به غیر از پدر من که فوت کرد وچندا ورثه گذاشته. الان دوتا از برادرهام فوت شدن بچه هاشون جزو ورثه محسوب میشن.از طرفی هم سه تا هم از عموهام در طی این مدت فوت شدن.خلاصه که خیلی کار سخت‌تر شده .ولی هنوز عموهام کاری نمی‌کنند.ایا امکانش من بتونم از عموهام شکایتی کنم از بابت فروش خانه وتقسیم ارث پدرمان.یا خیر.اگر امکان دارد راهکاری ارائه فرمایید با تشکر فراوان

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

5 ماه پیش

سلام و عرض ادب،


در مورد مسئله‌ای که مطرح کردید، شما به عنوان یکی از وراث پدرتان و به تبع آن، یکی از وراث پدربزرگتان، حق دارید که سهم‌الارث خود را از اموال به جا مانده از پدربزرگتان مطالبه کنید. در صورتی که سایر وراث (عموها) نسبت به تقسیم و فروش اموال اقدام نمی‌کنند، می‌توانید از طریق قانونی اقدام کنید. در اینجا چند راهکار قانونی برای شما وجود دارد:



  1. درخواست تقسیم ترکه: شما می‌توانید به دادگاه درخواست تقسیم ترکه بدهید. دادگاه پس از بررسی، نسبت به تقسیم اموال بین وراث اقدام خواهد کرد. این درخواست می‌تواند شامل فروش اموال و تقسیم وجه حاصل از فروش باشد.



  2. انتخاب وکیل: با توجه به پیچیدگی‌های حقوقی و تعداد وراث، پیشنهاد می‌شود که از یک وکیل متخصص در امور ارث و میراث کمک بگیرید تا به شما در تهیه و ارائه مدارک و پیگیری پرونده کمک کند.



  3. مراجعه به شورای حل اختلاف: در برخی موارد، شورای حل اختلاف می‌تواند به عنوان یک مرجع میانجی‌گری عمل کند و به حل و فصل اختلافات بین وراث کمک کند.




توجه داشته باشید که برای اقدام قانونی، نیاز به مدارک و مستندات مربوط به وراثت و اموال دارید. همچنین، ممکن است نیاز به ارائه گواهی انحصار وراثت باشد.


پیشنهاد می‌شود با یک وکیل مشورت کنید تا با توجه به جزئیات پرونده شما، بهترین راهکار را ارائه دهد.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

امیر مومنی

مهریه

با توجه به اینکه بنده موقع عقد قبول کردم که از زمان عقد کلیه اموالی که به دست میاورم نصف بشه و این شرط جزو شرایط ضمن عقد ثبت شد میخواستم بدونم هر چیزی که بنده خریداری میکنم مثل خونه اگر خودم نصفشو به نام زنم کنم بعد زنم میتونه نسبت به نصفه خودم هم اداعا کنه؟

پروفایل کاربر

محمد حسینی

خسارت افت قیمت

سلام و عرض ادب ۶ ماه پیش بنده تصادف کردم با یک پراید مدل ۹۰ و از طریق بیمه خسارت رو به طرف مقابل پرداخت کردیم.
حالا بعد از گذشت ۶ ماه زنگ زده به من که من تشکیل پرونده دادم و میخوام بفرستم دادسرا و بیا مصالحه کنیم ۸ ۹ تومن بده وگرنه ماشینت توقیف میشه باید خسارت افت قیمت بدی و ...
میخواستم ببینم بعد از ۶ ماه میتونه همچین ادعایی بکنه و اصلا شاملش میشه؟
بهتره مصالحه کنم یا بگم شکایت کنه؟

پروفایل کاربر

رضا سالاری

ارتباط

به صورت ناخودآگاه به یک خانم برخورد کردم و برای اینکه اون به زمین نخوره او را نگاه داشتم اما ادعا کرد که شما با من تماس داشتید میخواستم
بدانم چه حکمی دارد

ممنون میشم پاسخ بدید