
امیرعلی گنج خانلو
درمورد خانه پدریمان که وراث اقدامی برای فروش نمیکنند
با عرض سلام وادب و احترام خدمت شما بزرگواران. ببخشید بنده سوالی از خدمتتون داشتم. پدر بزرگ من یعنی پدره پدرم. در سال ۱۳۷۸فوت شدن.ویکسال بعداز فوت پدر بزرگم پدر من هم فوت کرد. وما ده تا خواهر وبرادر هستیم.که وراث پدرخودمان هستیم.در سال ۱۳۸۰ اموال پدر خودمان که هر چی بود بینه ما بچه تقسیم شد. وخداوند شکر هم هیچ مشکلی نداشتیم. فقط الان بعداز گذشت۲۵ الی ۲۶ سال از فوت پدر بزرگم عموهای من هیچ اقدامی وتلاشی نسبت فروش خانه ی پدر بزرگمان که ما هم از آن جا حق و حقوقی داریم.نمیکنند.با این که در طول این سالها. چندین وچند بار به عموها گوش زد کردیم که بابا بیایید این خانه رو بفروشید حق و حقوق مارو هم بدید.ولی هیچ افاغه نکرده که نکرده. خلاصه که الان کار داره سختتر میشه. چون به غیر از پدر من که فوت کرد وچندا ورثه گذاشته. الان دوتا از برادرهام فوت شدن بچه هاشون جزو ورثه محسوب میشن.از طرفی هم سه تا هم از عموهام در طی این مدت فوت شدن.خلاصه که خیلی کار سختتر شده .ولی هنوز عموهام کاری نمیکنند.ایا امکانش من بتونم از عموهام شکایتی کنم از بابت فروش خانه وتقسیم ارث پدرمان.یا خیر.اگر امکان دارد راهکاری ارائه فرمایید با تشکر فراوان
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)
سلام و عرض ادب،
در مورد مسئلهای که مطرح کردید، شما به عنوان یکی از وراث پدرتان و به تبع آن، یکی از وراث پدربزرگتان، حق دارید که سهمالارث خود را از اموال به جا مانده از پدربزرگتان مطالبه کنید. در صورتی که سایر وراث (عموها) نسبت به تقسیم و فروش اموال اقدام نمیکنند، میتوانید از طریق قانونی اقدام کنید. در اینجا چند راهکار قانونی برای شما وجود دارد:
درخواست تقسیم ترکه: شما میتوانید به دادگاه درخواست تقسیم ترکه بدهید. دادگاه پس از بررسی، نسبت به تقسیم اموال بین وراث اقدام خواهد کرد. این درخواست میتواند شامل فروش اموال و تقسیم وجه حاصل از فروش باشد.
انتخاب وکیل: با توجه به پیچیدگیهای حقوقی و تعداد وراث، پیشنهاد میشود که از یک وکیل متخصص در امور ارث و میراث کمک بگیرید تا به شما در تهیه و ارائه مدارک و پیگیری پرونده کمک کند.
مراجعه به شورای حل اختلاف: در برخی موارد، شورای حل اختلاف میتواند به عنوان یک مرجع میانجیگری عمل کند و به حل و فصل اختلافات بین وراث کمک کند.
توجه داشته باشید که برای اقدام قانونی، نیاز به مدارک و مستندات مربوط به وراثت و اموال دارید. همچنین، ممکن است نیاز به ارائه گواهی انحصار وراثت باشد.
پیشنهاد میشود با یک وکیل مشورت کنید تا با توجه به جزئیات پرونده شما، بهترین راهکار را ارائه دهد.
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

صفیه رضایی
آزادی متهم
امروز صبح برای ۳۶۰میایون و۱۰۰میلیون به کلانتری بردهاند حالا لطفا راه حل چیه که یکشب هم زندانی نشه وبیاد خونه

مجتبی حسینی
شکایت از سمت پلیس فتا
من در برج ۵ سال ۱۴۰۳ درگیر یکی از این کارهای کلاهبرداری اینترنتی شدم و و سه نفر از دستم شکایت کردند نفر اول دادگاه با توجه به مدارکی که بهش ارائه دادم منو تبرئه کرد نفر دوم ده روز بعد از نفر اول شکایت کردند و هنوز که هنوز هست اقدامی نکرده و نفر سوم برج ۸ شکایت کرده که با شکایت نفر سوم کل حساب های بنده مسدود هست میخواستم ببینم چکار باید انجام دهم

میثم رادپور
قرار اناطه و اطالهی دادرسی
آذرماه سال گذشته بنده از صاحب خانهام به جرم «ممانعت از حق» شکایت کردم. سپس صاحب خانه بنده دادخواستی را بابت اجور معوقهی همان منزلی که مانع حق ورود بنده به آنجا شده بود، ثبت کرد. در جلسهی رسیدگی به پروندهی اجور که در شورای حل اختلاف برگزار شد، بنده با استناد به شکایت «ممانعت از حق» از شورای محل ارجاع دادخواست «اجور معوقه» تقاضا کردم تا تعیین تکلیف این شکایت راجع به آن دادخواست دستور اناطه صادر کند. همینطور شد و شورا (شورای اول) طی قرار اناطه، دادرسی دعوای اجور معوقه را تا سه ماه متوقف کرد. در حال حاضر دقیقا ۲ ماه از آن زمان گذشته و پرونده «ممانعت از حق» بهتازگی به یک شورای فاقد صلاحیت محلی (شورای دوم) ارجاع شده. زمان جلسهی رسیدگی به دعوای صاحبخانه در شورای اول یک روز بعد از جلسهی رسیدگی به شکایت بنده در شورای دوم است. با توجه به اینکه اولا شورا (شورای اول) در مورد دعوای اجور معوقه در مدت زمانی کمتر از ۳ ماه جلسهی رسیدگی گذاشته و ثانیا پرونده شکایت «ممانعت از حق» به شورای دوم که فاقد صلاحیت محلی ست ارجاع شده، چه اقدامی باید انجام داد؟