پروفایل کاربر

امیرعلی گنج خانلو

درمورد خانه پدریمان که وراث اقدامی برای فروش نمیکنند

با عرض سلام وادب و احترام خدمت شما بزرگواران. ببخشید بنده سوالی از خدمتتون داشتم. پدر بزرگ من یعنی پدره پدرم. در سال ۱۳۷۸فوت شدن.ویکسال بعداز فوت پدر بزرگم پدر من هم فوت کرد. وما ده تا خواهر وبرادر هستیم.که وراث پدرخودمان هستیم.در سال ۱۳۸۰ اموال پدر خودمان که هر چی بود بینه ما بچه تقسیم شد. وخداوند شکر هم هیچ مشکلی نداشتیم. فقط الان بعداز گذشت۲۵ الی ۲۶ سال از فوت پدر بزرگم عموهای من هیچ اقدامی وتلاشی نسبت فروش خانه ی پدر بزرگمان که ما هم از آن جا حق و حقوقی داریم.نمیکنند.با این که در طول این سال‌ها. چندین وچند بار به عموها گوش زد کردیم که بابا بیایید این خانه رو بفروشید حق و حقوق مارو هم بدید.ولی هیچ افاغه نکرده‌ که نکرده. خلاصه که الان کار داره سخت‌تر میشه. چون به غیر از پدر من که فوت کرد وچندا ورثه گذاشته. الان دوتا از برادرهام فوت شدن بچه هاشون جزو ورثه محسوب میشن.از طرفی هم سه تا هم از عموهام در طی این مدت فوت شدن.خلاصه که خیلی کار سخت‌تر شده .ولی هنوز عموهام کاری نمی‌کنند.ایا امکانش من بتونم از عموهام شکایتی کنم از بابت فروش خانه وتقسیم ارث پدرمان.یا خیر.اگر امکان دارد راهکاری ارائه فرمایید با تشکر فراوان

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

3 هفته پیش

سلام و عرض ادب،


در مورد مسئله‌ای که مطرح کردید، شما به عنوان یکی از وراث پدرتان و به تبع آن، یکی از وراث پدربزرگتان، حق دارید که سهم‌الارث خود را از اموال به جا مانده از پدربزرگتان مطالبه کنید. در صورتی که سایر وراث (عموها) نسبت به تقسیم و فروش اموال اقدام نمی‌کنند، می‌توانید از طریق قانونی اقدام کنید. در اینجا چند راهکار قانونی برای شما وجود دارد:



  1. درخواست تقسیم ترکه: شما می‌توانید به دادگاه درخواست تقسیم ترکه بدهید. دادگاه پس از بررسی، نسبت به تقسیم اموال بین وراث اقدام خواهد کرد. این درخواست می‌تواند شامل فروش اموال و تقسیم وجه حاصل از فروش باشد.



  2. انتخاب وکیل: با توجه به پیچیدگی‌های حقوقی و تعداد وراث، پیشنهاد می‌شود که از یک وکیل متخصص در امور ارث و میراث کمک بگیرید تا به شما در تهیه و ارائه مدارک و پیگیری پرونده کمک کند.



  3. مراجعه به شورای حل اختلاف: در برخی موارد، شورای حل اختلاف می‌تواند به عنوان یک مرجع میانجی‌گری عمل کند و به حل و فصل اختلافات بین وراث کمک کند.




توجه داشته باشید که برای اقدام قانونی، نیاز به مدارک و مستندات مربوط به وراثت و اموال دارید. همچنین، ممکن است نیاز به ارائه گواهی انحصار وراثت باشد.


پیشنهاد می‌شود با یک وکیل مشورت کنید تا با توجه به جزئیات پرونده شما، بهترین راهکار را ارائه دهد.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

محمد محمدی

پیامک تهدیدو فحاشی

با سلام و وقت بخیر،در صورت دریافت پیامک تهدید و فحاشی تنها طبق ماده 669 تعداد74 ضربه شلاق یا جریمه نقدی در نظر گرفته شده است.سوالات زیر تقدیم:

1-در صورتی که در پیام به چند نفر توهین شده باشد آیا آن افراد هم می توانند جداگانه ثبت شکایت کنند؟

2-برای تهدید به مرگ آیا جریمه جداگانه ای در نظر گرفته نمی شود؟

3-در صورت اجرای حکم آیا تعدی برای عدم تکرار از متهم گرفته می شود؟اگر تکرار کرد حکم چیست؟

با سپاس

پروفایل کاربر

محمدرضا عالی نژاد

آیا بطلان مصوبات و صورت جلسات هیات مدیره و مجامع عمومی شرکت های تعاونی که غیر از انتخابات باشد در صلاحیت مرکز داوری اتاق تعاون می...

سلام با طرح دعوای ابطال صورت جلسه هیات مدیره تعاونی راجع به افزایش سرمایه ( که تجاوز از حیطه وظایف آن مدیریت بوده) و نیز ابطال مجمع عمومی فوق العاده که راجع به اخراج اعضا بوده در دادگاه موفق به اخذ رای در ابطال هر دو مصوبه شدیم .با اعتراض شرکت ، دادگاه تجدید نظر با رد دادخواست آن را به مرکز داوری تعاون ارجاع داده است ، آیا این مرکز دارای صلاحیت لازم و کافی و قانونی در این امر هست یا خیر ؟

پروفایل کاربر

صدیقه فلاح

اخذ توضیح ضابط

سلام وقت بخیر
تجدید وقت به لحاظ ضرورت اخذ توضیحات ضابط
یعنی چی میشه لطفا راهنمایی کنید
متهم یک پرونده بودم امروز لایحه دادم دلایل برائت نوشتم بعدش بازپرس این دستور رو داده