معصومه دهقان
در مورد مسکن برای بچه هام دوتا دختر دارم
مسکن به عهدهی پدر هستش
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
مریم عباسی
سند اپارتمان
سلام وقت بخیر
حدود 13 سال پیش اپارتمانی را با قولنامه محضری خریداری کردیم و مبلغی را بابت سند نگه داشتیم. قرار بر این بود که 2 ماهه سند بدهد و از طرفی متاسفانه فروشنده از ما مهلت خواست تا 2 ماه دیگر مهلت بدهیم ما هم از روی عدم ٱگاهی از مسایل حقوقی روز مشخص شده برای سند به محضر نرفتیم. اما الان 13 سال گذشته و اصلا به فکر سند نیستند البته ما تمام پول باقیمانده را هزینه ساختمان کردیم و مدرک داریم.. زمین به اسم دخترش هست که اصلا در قرارداد ذکر نکرده.. حالا اگر ما شکایت کنیم به خاطر عدم مراجعه به محضر دچار مشکل می شویم؟
مهدی اسماعیلی
پیدا شدن مفسده پس از انحصار ورثه
۴ سال پیش انحصار ورثه به صورت دوستانه و بدون ثبت رسمی انجام شد و زمینی بین خواهران و برادران تقسیم شد.تنها یک رضایت نامه بین فرزندان امضاء شد که کسی از این تقسیم بندی ناراضی نیست.
بعد از تقسیم مشخص شد که در قطعه متعلق به ما برق فشار قوی عبور کرده و چون دقیقا از وسط زمین گذشته به علت قوانین اداره برق و لزوم رعایت حریم،این زمین امکان ساخت ندارد.
میخواستم بپرسم در حال حاضر ما باید تحت چه عنوانی از مابقی ورثه به دادگاه شکایت کنیم؟
و آیا با توجه به گذشت حدود ۴ سال امکان موفقیت وجود دارد؟
عباس جلالی
در خصوص اجاره مشاعات
آیا موتور خانه یک آپارتمان ۸ واحدی که با موافقت کل ساکنین به یکی از مالکان اجاره داده شده است اگر یکی ارز مالکان مخالفت کند تکلیف چیست و حکم حقوقی آن چیست ؟ باتوجه بااینکه هر ماه اجاره بها هم دریافت نموده